Komentari na vest

Sari besan, hoće da ide zbog očajnog prelaznog roka

S

StoneCold_

pre preko 2 godine

Svi znaju sta je Lotito i koliko ga briga za klub. Tare bar zna da ubode igrace sa Balkana, ali i to su uvek neke cudne kombinacije. Sta je do sad Sari uradio? Lacio je limitiran klub, ali je Juventus bio masina za mlevenje mesa. Dva meseca pod Sarijem i nisu znali gde udaraju. Onda legenda o Saribolu...totalna glupost. Lik je samo unapredio Macarijev Napoli, a DeLaurentis je ulozio ozbiljne pare u igrace. I sta je uradio kao trener Napolija? Nista. Precenjen trener.
a

alex88

pre preko 2 godine

Lotito je svjestan da je izgubljena Liga Sampiona sto se ove godine tice. Svejedno mu je hoce li Lacio biti 7 ili 10 na kraju, zato je sve pare ulozio na pojacanja Salernitane kako bi probali da opstanu ove sezone. Ukoliko ispanu, samo ce par igraca kao slobodne agente prebaciti u Lacio. Verde, Fazio, Diego Peroti, Joel Obi..
G

Guliver3

pre preko 2 godine

Kako je moguce da jedan covjek ima 2 kluba u istom rangu? Razumijem da ima u 2 ili 3 ligi koja bi se vodila kao filijala al u istom rangu...talijani prave mafijoze :-)
A

Ajbrebeži

pre preko 2 godine

Znao si ti dobro gde si došao i ne glumi mi tu uvređenu mladu,da nisi možda mislio za ligu šampiona da se boriš sa laciom?!?
E

Enzo

pre preko 2 godine

Pa ova škrtica Lotito, sa sve moćnim Igli Tareom, nije potrošio 20m u zadnjih 5 i više godina. Uvek mu se prelazni rok zasniva da dovede "matorce" za džabe ili igrače koji su u kanalu u svojim klubovima u tom trenutku (Imobile posle Dortmunda, Sevilje i Torina, pa onda Luis Alberto isto), eventualno grune 5m za nekog talenta kao za Sergeja i onda šta mu Bog da. Dripac
A

Asus

pre preko 2 godine

Kazu da Sari ide u Zenit.
B

Bungabanga

pre preko 2 godine

Kad Lotito ode , svanuće Laciju.
W

Wat

pre preko 2 godine

Pod jedan, Kabral sam po sebi (u smislu pozicije, tj levog krila, ne u smislu igrackih kvaliteta koje tek treba da vidimo) ce definitivno moci da nadje svoje mesto u postavi. Moro je jos uvek zelen, Pedro je potrosen i poceo je da se povredjuje, a Felipe Anderson je u ozbiljnoj minus fazi. Pod dva, varijanta rezervnog spica moze biti upravo Anderson u vidu lazne devetke (doduse, na toj poziciji je pokazao jedno veliko nista na mislim dve utakmice koje je tako igrao). E sada, svaka vrsta primedbe od strane Sarija apsolutno stoji. S tim sto mi nije jasno cemu onda bilo kakvo produzenje ugovora. Sari tera inat sa svojom filozofijom igre. Umeo je i Inzagi da se inati, ali Lacio za 5 godina sa Inzagijem nije toliko puta delovao razvaljeno i bezidejno kao u samo ovoj jednoj polusezoni sa Sarijem. Sto se mene tice, moze slobodno da ide, ali cinjenica je da to nece mnogo toga promeniti. Licno bih voleo Mihu da vidim, nekako je sudjeno da se tu putevi ukrste jednog dana. Ako nista drugo, Sari samo radi svoj posao onako kako ume, a Miha ce umeti da igracima usadi taj element tezine grba i dresa koji igraci nose.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

A grb i dres su bas teski...hahahahahahaaaaa
W

Wat

pre preko 2 godine

@Pjanic_sa_tri_zuta Pa nismo bas svi po rodjenju birali da volimo one najjace klubove po logici: "Vidi ovog lika sto ga trojica gaze, hajde da im se i ja pridruzim". Neki smo drugacije odgajani.
L

Lacijal 11

pre preko 2 godine

Rak rana Lacija su Lotito i Tare, kada njima budemo videli leđa ima da nam svane, to data samo lažna obećanja i nerviranje...A ROMA SOLA LA LAZIO

Katalonija

pre preko 2 godine

Ahahaha, pa kakav je rok očekivao od najveće stipse Serije A?!? Jel on zna gde je došao?!? Lotito je svojim kretenisanjem pobedio u teškoj konkurenciji De Laurantisa i Kaira! A takodje msm da Sari ima ozbiljne psihičke probleme... Jeste mi se svidjao Sari bol u Napolju ali on covek neprestano iznenadjuje...