Sari (©Reuters)
Sari (©Reuters)

Sari besan, hoće da ide zbog očajnog prelaznog roka

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.02.22. | 10:10

Lacio doveo samo Kabrala iz Sportinga

Nasankao je Klaudio Lotito, gazda Lacija, Mauricija Sarija, trenera Nebeskoplavih.

Sva priča o novom projektu, ulaganjima, pravljenju tima za velika dela, držala je nekako vodu do ove zime, a onda je doživela kompletni krah. Iskusni stručnjak Sari je tek sada shvatio da je navučen na tanak led. I sada je rešen da – ode.

Izabrane vesti

Kako pišu italijanski mediji, Mauricio Sari je besan kao ris što je Lacio prošao pored prelaznog roka kao da nikakve zimske „pijace“ nije ni bilo. Trener Nebeskoplavih je tražio trojicu kvalitetnih, iskusnih igrača na koje može odmah da se osloni, da proširi rotaciju, a pogotovo da jedan od njih bude napadač koji bi mogao da malo odmeni Čira Imobilea. Ali...

Sve što je gazda Lacija Klaudio Lotito doveo je Žovane Kabral iz Sportinga, koji igra – krilo! Sve ono što Sariju ne treba, jer na te dve bočne pozicije ima četvoricu igrača koje uveliko rotira.

Sari je, kako tvrde mediji, sada čvrsto rešen da ode iz Lacija na kraju sezone, neće produžiti ugovor sa rimskim klubom, jer se oseća prevarenim. Ideja da se u nastavku sezone Nebeskoplavi potrkaju za mesto koje vodi u Ligu šampiona pada u vodu, jer sa sadašnjim sastavom Lacio nije mogao dalje od osmog mesta posle 23 kola.

A, ko zna, možda je sve to i deo strategije Lotita i njegovih saradnika da poguraju Sarija ka izlazu. Nije da su rezultati ekipe ove sezone bilo koga bacili u trans...


tagovi

Klaudio LotitoMauricio SariLacio

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara