San Zvezdine dece o evropskom proleću: Bajern ne zna šta ga čeka, najbolji smo u grupi

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.11.19. | 10:10

Crveno-beli omladinci optimisti uoči današnjeg okršaja sa Bajernom (16 časova, TV Arena)

Katastrofu iz Londona više niko i ne pominje. Trijumfom protiv Totenhema u Beogradu, zatim i u večitom derbiju odigranom za vikend, omladinci Crvene zvezde su izlečili teške rane. Danas u sudaru sa najjačim timom iz grupe na stadionu Voždovca (16 časova) imaju čćistu situaciju pred sobom. Pobeda protiv bavarske dece donela bi, vrlo verovatno, evropsko proleće četi Slavoljuba Đorđevića.

Ipak, lako je to reći. Mnogo teže uraditi, jer je samo Crvena zvezda uspela da odoli Demikelisovom timu. Bajern je do sada primio jedan gol. Delovao je prilično ubedljivo.
„Pred nama je duel sa najsnažnijim timom u B grupi, Bajern je, izuzev nas, dobio sve rivale u grupi. I to ubedljivo. Mi smo u jakom ritmu, igraćemo bez pritiska, sa željom da dečaci i danas odigraju iznad mogućnosti. Uverili su nas da to mogu, pozitivno su iznenadili sve u klubu. Od trenera, pa do rukovodstva“, poručio je u razgovoru za Sportski Žurnal Slavoljub Đorđević.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je u prvom meču u Minhenu disciplinovanom igrom uspela da stigne do boda (0:0). Na sličan način moraće i danas da bude konkurentna. Naš tim biće lišen pomoći kapitena Burmaza, koga će zameniti Piplica.
„Ne bojimo se Bajerna. Uopšte nismo opterećeni računicama, hoćemo samo da nastavimo najjači utisak, da budemo na nivou kao u prvoj utakmici u Minhenu“, jasan je Đorđević. 

Oči domaće publike biće uprte ka Andriji Raduloviću. Sjajni levonogi vezista je postigao pobedonosni pogodak u sudaru sa Totenhemom. Momak iz Kotora puca od optimizma.
„Potrebno je da što jače fizički i psihički uđemo u utakmicu, pucamo od motiva, pogotovo što smo igrali 0:0 u prvoj utakmici. Dokazali smo u Nemačkoj da ovaj tim sa stručnim štabom, ima veliku vrednost, iz kontranapada smo pokušavali da ugrozimo Bavarce. Nisu igrači Bajerna vanzemljaci, niti su svesni šta ih očekuje na travi stadiona Voždovca. Pobedom ćemo da se izjednačimo u bodovima, rezultat ne bih da prognoziram, ali smelo tvrdim da imamo najbolji tim u grupi“, poručio je za Žurnal ofanzvni vezista Andrija Radulović.

CRVENA ZVEZDA – BAJERN (16 časova, TV Arena)

Stadion: Voždovca

Kapacitet: 5200

Sudija: Ivajlo Sojanov (Bugarska)

CRVENA ZVEZDA (4-4-1-1): Katić – Mitrović, Milikić, Lukić, Blagojević – Pantović, Novaković, Matić, Babić – Radulović – Burmaz.
BAJERN (4-3-3): Šneler – Harlod, Vajdner, Darilijus, Kel – Johanson, Lorens, Batista – Majer, Ginter, Herman.


 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara