Komentari na vest

Rapsodija Mesija i Suareza u Majamiju

f

facts

pre 13 dana

-Majami protiv Njujork RB: 4W 6L. -Majami je 1. na tabeli MLS (od 29 ekipa). -Majami je osvojio 17 bodova nakon što su bili u zaostatku u ovoj MLS, više od bilo kog drugog tima. -Mesi i L. Suarez (za Majami) su 1. par saigrača koji su 2+ puta bili igrači kola u prvih 11 kola MLS od D. Bekama i L. Donovana 2008. (za LA Galaksi). -Mesi (16) je najbolji asistent u istoriji Majamija (R. Tejlor 15). -Mesi je 1. igrač u istoriji MLS koji je u 6+ uzastopnih mečeva imao 2+ učešća u golovima (gol ili asist). -Mesi je 1. igrač u istoriji MLS koji je učestvovao u 6+ golova na 1 meču. To je 1. put uradio u karijeri. -Mesi je 1. igrač u istoriji MLS koji je imao 5 asist na 1 meču. To je 1. put uradio u karijeri. -Mesi je 1. igrač Majamija sa 10+ golova i 10+ asist u 1 sezoni. -Mesi je 1. put u karijeri učestvovao u golovima u prvih 8 ligaških mečeva. -Mesi je u 2024. na svakom meču učestvovao u golu (12 golova i 11 Opta asist na 11 mečeva). -Mesi je 10. put igrač meseca u ligi (Barsa 8, Majami 1, PSŽ 1). -Mesi i L. Suarez (10) su najbolji strelci u ovoj MLS. -Христос воскресе и срећан Ускрс.
l

laker

pre 13 dana

koliko je bolji od penalda to je neverovatno da ih neki ljudi uopste porede...
Z

Zezasse

pre 13 dana

Nemoj da si smesan? Mozda je tu mesto onom drugom,egoisti sto krade golove,marketing igracu ))))))))))))
E

Edwardss

pre 13 dana

Neko igrao 2 finala W.C,bio MVP,najbolji strelac i uzeo TROFEJ SVETSKOG PRVAKA. a neko igrao 5 i nikad nije postigao gol u osminu finala.toliko.tacka.Cao xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxixixixixi
a

acabre

pre 13 dana

Voleli ih ne voleli evropski fudbal nije isti bez dva majstora. Ja barem mnogo manje gledam...ps.a malo i nasi igraci tako da se polako odvikavam od fudbal...
&

&

pre 13 dana

Je l znate koja su jedina dva igraca od kojih je Mesi trazio dres? Zidan i Kristijano Ronaldo. Toliko. Cao.
S

Swiming

pre 13 dana

Koliki covek treba da bude mentol i neznalica ili da je jednostavno mrzitelj da osporava ili ponizava najvece majstorstvo svih vremena ovog majstora. Mislim da je hejterima sve postalo jasno posle svetskog prvenstva.
G

Gosttt

pre 13 dana

Jeste, jer je neverovatno da takav jedan igrac prihvati da mu nameste prvenstvo i silne nagrade. Mali covek, i tu ne mislim na njegovu visinu.
P

Poredak

pre 13 dana

Djokovic.Messi,Jordan.
N

Nemoj da si smesan

pre 13 dana

Gde ubaci Mesija medju ove najvece sportiste svih vremena?
D

Dijamant

pre 13 dana

G.O.A.T M10
G

Giocatorre

pre 13 dana

Samo polako penaldovci,samo polako xixixixixixixixixixixix gde su kikiriki strucnjaci xixixixixixixixixixixixixixi covece ono na S.P u Qatar je bilo ono kako se kaze:Bog sve postavi na svoje mesto
V

Vazi

pre 13 dana

Nije Bog, FIFA
A

Ajdehoven

pre 13 dana

ggmu998 papaaaaaaaaa kme kmeeeeee
M

Messi GOAT

pre 13 dana

5 asistencija na 1 mecu.To niko ne moze ni na igrici.GOAT rusi sve rekorde.Ostali ni do kolena.NAJVECI SPORTISTA SVIH VREMENA!!!
n

nedano

pre 13 dana

Doktorcina, moze pjeske igrat do 45-e godine, samo stavis oko njega trkace ko sto je argentina uradila.
G

Gosttt

pre 13 dana

On to i radi poslednjih 5 godina. Zato je i dobio zvizduke u Parizu. Bivsi igrac, kao Natho u Partizanu. Kvalitetom iznad lige, ali nije vise za ozbiljan fudbal, i onda statira i ceka loptu da podeli pas, centarsut ili da je sutne.
M

M. R.

pre 13 dana

To vaše neznalačko 'nije više za ozbiljan fudbal' smo videli na Mundijalu. Idi pitaj Joška Gvardiola da li je Mesi za ozbiljan fudbal...
g

georgijevski

pre 13 dana

a sto onaj vas dobi zvizduke malo malo i na “svom” bernabeu i na trafordu? za trcanje u prazno?
G

Gostttt

pre 13 dana

@M.R. To ti je elementarna fizionomija igraca. Nizak igrac sa niskim tezistem, i visok igrac koji nema tako nisko teziste. Nema to veze sa time ko je ko, vec sa gradjom tela.
v

vladano79

pre 13 dana

Suarez doktor.
P

Pjer

pre 13 dana

Ovaj čovek je čarobnjak 5 asistencija i gol...sad će neko da kaže slaba je liga,pa nije top al je 5 puta jača od naše...jedan od naših Zvezdinih najboljih igrača Katai tamo nije ništa posebno pokazao pa sada kako god gleda...Mesi je doktor i legenda fudbala 5 asistencija i gol je teško i u školskom dvorištu uraditi.
@

@pjer

pre 13 dana

Januara prosle godine igrale su reprezentacije SAD i Srbije, sastavljene od igraca iz domacih liga. Srbija je pobedila 2:1. Toliko o tome koliko je "jaka" americka liga i da nije jaka kao nasa, jer ocigledno nije. Ovo sto Mesi radi bi bilo kao da dodje ovde kod nas u ligu i "pusta magiju". Ajde, da budemo realni malo. Jeste da je MLS malo jaci od nase lige, ali nije mnogo jaci, vec bukvalno to, malo. Kao recimo ceska ili poljska liga. Ovoliko smaranje njime koji prodaje nesto u takvoj ligi je upravo to - smaranje. Jer tu od ozbiljnog fudbala nema ni O.
g

ggmu998

pre 14 dana

Ajmo jos jedna vest za Mesija, samo jako