Rafal nesuđenog Zvezdinog špica u Čempionšipu: Late Lat dao devet golova od marta (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.04.24. | 23:23

Večeras protiv Lidsa dva gola i asistencija

Bila je Crvena zvezda na pola koraka od dovođenja Emanuela Late Lata prošlog leta. Dogovor sa Atalantom vredan 3,5 miliona evra je postignut, čekao se samo pristanak potencijalnog reprezentativca Obale Slonovače, pa da transfer bude kompletiran.

Međutim, menadžerima iskusnog napadača se nije dolazilo u Srbiju. Čekali su bogatiju sredinu i pogodili, gledajući poslednja ostvarenja Emanuela Late Lata. Mučio se na početku mandata u Midlzbrou bivši Interov đak, čak pretio da postane ozbiljna greška sportskog sektora Midlzbora.

Izabrane vesti

Međutim, u poslednje vreme Emanuel Late Lat je jedan od najboljih igrača Čempionšipa. Ako ne i najbolji. Od kada se vratio na teren posle oporavka od povrede, Late Lat pogađa u seriji. Od početka marta, zaključno sa večerapnjim duelom sa Lidsom postigao je devet golova.

Midlzbro je večeras poržaen od tima iz Jorkšira (3:4), ali je Late Lat izdominirao. Možda i pokazao da je sportski sektor crveno-belih dobro nanjušio potencijal brzonogog napadača.

Na sjajan način je pogodio mrežu Lidsa u prvom poluvremenu. U nedostatku boljih rešenja, namestio je sebi loptu na desnom nogu i pogodio.

Da ima ozbiljan napadački arsenal Late Late je pokazao u finišu meča, kada je postigao drugi pogodak. Sjajno je ispratio dubinski pas sa polovine Midlzbora, pobegao čuvaru i potom glavom lobovao istrčalog fgolmana Lidsa. Nije to bilo sve od Late Lata.

Imao je dodavanje ka Džonsu na prvi gol na meču.



tagovi

Emanuel Late Lat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara