Komentari na vest

Novinari izabrali: Foden najbolji igrač Premijer lige

N

Nemanja021

pre 14 dana

Obzirom da Siti uzima titulu Foden je najrealniji izbor, iako je po mom mišljenju ove sezone Palmer za klasu iznad svih u PL. Dečko je odigrao za sada 29 utakmica, počeo 23, ima direktno 20 golova i 9 asistencija, uticaj na igru još jači nego što statistika govori koliko god to pored ovakve statistike zvučalo suludo. Najbolji je mladi igrač lige to se bar nadam da nije sporno, sigurno je igrač koji je najviše napredovao jer je to sve postigao u prvoj seniorskoj sezoni u karijeri. Pored ovih golova i asistencija ima još gomilu golova za koje je direktno zaslužan a nisu upisani u statistiku kao na primer gol Broje protiv Fulama kada je ovaj pogodio u nogu sebe i nešto se spetljao pa nije upisana asistencija ili ovaj sada poslednji gol Džeksona Totenhemu. Momak ima možda i najbolju kontrolu lopte u ligi i sve je to ostvario u ekipi koja nema ni glavu ni rep i izgleda haotično. Da ne govorim da je direktno rešavao utakmice sa Sitijem, Junajtedom, Njukom, početkom sezone za Siti sa Aresnalom i Seviljom u finalima, sve u svemu bez dileme broj jedan. Foden je skoro isto stvari postigao s tim da je njegov tim prvi tako da kao što sam rekao izbor sam ima smisla.

Lemi

pre 14 dana

Palmer = pen merchant. Neverovatno koji % njegovih golova je s penala...
4

46

pre 14 dana

Pa, zasluženo, on, Rodri, Oli Votkins i Palmer su bili odlični, možda i Saliba. Ko god da je dobio ne bi bilo nezasluženo.
h

hhh

pre 14 dana

Sramotno da nije watkins izabran, decko ima dabl dabl golove i asistencije.
к

како га је

pre 14 dana

само Родић ставио у џеп у Манчестеру...
J

Junker

pre 14 dana

Ove sezone ce biti gusto za Zlatnu loptu. Mislim da ce odluciti LS, ali je problem ako npr Bajern osvoji, kako dati Kejnu kad nisu uzeli ligu? Iz Sitija nekako otpadaju svi jer su ispali u 1/4 LS, a ako bi neko njihov bio kandidat to ne bi mogao biti Haland sa losijom sezonom nego proslom, ni KDB jer je bio toliko povredjen, dakle Rodri ili Foden. Uglavnom, mislim da su favoriti Mbape i Vinisijus za sad. Sto se PL tice, Foden je zaista fantastican ove sezone.
f

favorit

pre 14 dana

jasni za sada ako lever uzme i evropa ligu je virc pogotovo ako nemacka dogru a bar do polufinala
0

01

pre 14 dana

slazem se oko zlatne lopte. Ali i Mesi je dobio ZL na osnovu par utakmica u Kataru, tako da i De Brujne moze dobiti iako je bio odsutan dobar deo sezone
E

Erste

pre 14 dana

A nije rashi? Xaxaxaxaxaxaxaaxa kikiriki igrac,buduca zlatna lopta?
k

kao da

pre 14 dana

je vazno to i onako samo marketing napumpana liga cije milionske timove trpa ko i gde stigne cak i tim koji je cetvrti u grckoj. Jos malo pa ce i srpski timovi doci na red doduse nikad jaci liverpul pre koju godinu se sramio na marakani.
N

Nazalost u danasnje vreme

pre 14 dana

Svaka budala ima tastaturu
D

Da da rece ti

pre 14 dana

Jeste se sramio na marakani ali je iste godine i uzeo tu ligu sampiona.zamisli sa totenhemom igrao finale,i godinu pre toga izgubio finale od reala i pretprosle godine izgubio finale,zadnji osvajac mancester siti,2 godine pre osvajac celzi,bas su naduvana i napumpana liga.Da nema reala koji je naduvan spanske drzave parama od zadnjih 15 13 bi uzeli englezi.eto koliko znas ...
P

Priroda je to

pre 14 dana

Aktuelni prvak evrope mancester siti,aktuelni prvak sveta mancester siti.bas su naduvani...
a

aktuelni

pre 14 dana

prvak jos 20 dana heheh inace ulozio taj siti milijardu da bi na guzove pobedio u finalu inter koji dovodi igrace bez ugovora tipa mikitarijan i slicni e moj ti i naduvana englesko
D

De de

pre 14 dana

Aktuelni o ulaganjima.Gvardiola je ulozio milijardu a kako to da ti umakne podatak da je prodao u tom istom periodu za 650 miliona i to gle cuda sve igrace koje je naplatio mnogo vise nego sto su dovedeni(zezus,zincenko,tores,sane,sterling).Pored svega do sada 5 pl gde jedna donosi 260 miliona funti,ls,more kupova itd sto sve sonosi ogroman profit.Hajde objasni aktuelni strucnjak za finansije ovo sto napisah mame ti???