PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): U Madridu pitanje samo kojom razlikom će slaviti Real

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.04.24. | 12:37

Pročitajte nekoliko predloga za 21. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
FRANCUSKA 1 | 15:00
Lille - Strasbourg
ID: 8046112

Lil je favorit u današnjem susretu, kako zbog kvaliteta, tako i zbog činjenice da su mu bodovi znatno potrebniji nego gostima, međutim više je razloga za oprez pri izboru jedinice. Prvi je činjenica da Doge susret dočekuju posle iscrpljujućeg meča protiv Aston Vile i eliminacije posle penala, dok je drugi vrlo dobra forma Strazbura koji je pobedio tri od prethodne četiri utakmice u šampionatu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.58)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 17:30
Fulham - Liverpool
ID: 8046101

Liverpul je napravio ogroman korak unazad porazom od Kristal Palasa u prethodnom kolu te je u situaciji da mu pozicija u šampionskoj trci zavisi od rezultata Sitija. Ipak, ukoliko želi da ostane konkurentan, tim Jirgena Klopa mora da se vrati na pobednički kolosek, a Fulam je idealan rival iz te perspektive, kako zbog razlike u kvalitetu, tako i zbog činjenice da je londonski klub ušuškan u sredini tabele bez rezultatskog imperativa.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.63)
Fiksevi dana
ENGLESKA - FA KUP | 16:30
Coventry - Man.Utd.
ID: 8045381

Sam plasman u polufinale i izlazak na megdan Junajtedu na Vembliju je veliki uspeh za Koventri, te bi bila senzacija da uspeju da naprave još jedan korak i plasiraju se u finale. Mančesterski klub, uprkos činjenici da niže skromne rezultate, u sjajnoj je prilici da napravi pretposlednji korak ka trofeju uz koji sezona i pored svih kikseva ne bi mogla da se okarakteriše kao potpuno neuspešna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Real Madrid - Barcelona
ID: 8046113

Iako je Barselona uspela da prividno održi korak u odnosu na Real, utakmice oba tima govore da su Madriđani daleko ispred Katalonaca, te je za očekivati da razliku u kvalitetu naplate sa tri boda. Sve osim pobede domaćina bi bilo iznenađenje, iako je El Klasiko utakmica za sebe i neretko je donosila rasplete kakve je malo ko očekivao.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Vredi probati
BUGARSKA 1 | 16:45
Lokomotiv Sofia - Botev Plovdiv
ID: 8045850

Botev je u vrlo dobroj formi, međutim izmakla mu je karta za borbu od prvog do šestog mesta te ulazi u duel protiv Lokomotive ne bađ idealnog raspoloženja. Ipak, tTim iz Sofije je kondidat za ispadanje i realno je da ne uspe da pokvari planove gostiju koji će želeti da pobedom najave narednu fazu takmičenja.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Vredi probati
DANSKA 1 - PLAY OFF | 18:00
Brondby - Midtjylland
ID: 8045926

Pred nama je možda i duel koji će se kasnije ispostaviti kao prekretnica u šampionskoj trci, te je usled velikog uloga teško predvideti rasplet. Blagu prednost međutim dajemo domaćinu koji je u dobroj formi, a na njegovoj strani je i tradicija jer je slavio u prethodna tri susreta ovih rivala.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara