Komentari na vest

Pioli uporedio sebe sa Inzagijem: Pisalo se da se muči, pa pogledajte dokle je dogurao

S

SS Lazio

pre 10 dana

Pravicete Piolija od blata. Da je pre tri godine neko pitao navijace i upravu Milana da ce Pioli da ovakvim timom Milana osvojiti Skudeto i igrati polufinale LS, oni bi potpisali a sada pljuju coveka. Osvojiti Skudeto sa ovim igracima: Junior Mesias, Krunic, Bakajoko, Salemakers, Florenci, Kjaer, Kastileho, Ibrahimovic sa 39 godine???!!! je ravno cudu. Ove godine je ispunio 100% ocekivanja. U Seriji A je drugi, u LS je ispao od protivinika koji igraju polufinale. U tom periodu situacija u klubu nije bila bas najbolja. Na primer, Milan je imao i neslaganje uprave sa Maldinijem i odlaskom legende klube.
T

Trrijer

pre 10 dana

Dobro ali generalno gledano, milan pod piolijem je uzasno bezidejan, cak i kada su osvojili titulu bili su neubedljiva ekipa tjekom citave sezone samo su imali srece sto je konkurencija te sezone ( Napoli, Inter) takoder igrala ispod svog nivoa. Recimo da je ovaj inter los kao onaj prije 2 godine sada bi milan bio u borbi za titulu bez obzira na ovakvu igru , takoder bi se druga prica za piolija pricala
G

Gost0007

pre 11 dana

Jos nije podneo ostavku? Radi dobar posao? Jel realan ovaj covek?! Dovoljno je pogledati takticke zamisli protiv Rome onomad i Intera, da shvatis da je totalno pogubio konce.
G

Gaxter

pre 11 dana

Covek je izgubio 6 meceva u nizu od Intera,i on onda komentarise koji je realan odnos između njih,auuu koji prebacaj.