Komentari na vest

PARTIZAN – TIM ZA DERBI: Krunić na golu, Severina dobija šansu

M

Max_Payne

pre 13 dana

Nikada u svojoj istoriji Partizan nije bio slabiji. Tragedija je sta je napravljeno od kluba. Treba lepo poceti od nule, ako treba i sa klincima, zrtvovati par sezona pa sta bude. Gore od ovoga bilo ne bi.
C

Cccc

pre 13 dana

Vratite se na ovaj komentar večeras u 17:55 i videćete da sam bio u pravu. Igrače i penaltko i Saldanja i Stevanović od prvog minuta. To je spin, živi bili pa videli.
D

Daa

pre 13 dana

Vrlo moguće. Kao da je Zvezdi bitno ko će kod njih da igra. Ne vidim poentu ovoga.
K

Kon

pre 13 dana

Kalulu je jedan od boljih igrača Partizana ovog proleća, a stručnjak ga stavlja na klupu. Igra mu Severina koji je napustio klub, odbranu ne igra, u tandemu sa Aranđelom možemo ići u pm.
G

Glavati.Nekrsteni.Goros

pre 13 dana

Šteta sto Partizanima ne igraju Zila i Saso Lukic, pobedili bi 16:0.
G

Gorodtas

pre 13 dana

Odoh na tviter da gledam derbi. Moram danas da uplatim ratu za Albaniju. Ponosna je moja rošava na mene. Zajedno ćemo danas da vištimo po naselju.
G

Gorostas

pre 13 dana

Danas kupujem glasu vinjaka, dace Bog da izvucemo nereseno pa idem na ulicu da vilenim pa na leto pravac Albanija kod brace po roshavine linije.
G

Glavati Ateisto

pre 13 dana

Kad ces da cestitas za pobedu Zvezde u kupu kada je Katai presecao celu ekipu Partizana i tvog reprezentativnog golmana Popa ?
4

40+

pre 13 dana

JEDINA I PRAVA ISTINA JE,,NIKAD GORI TIM U ISTORIJI PARTIZANA,ZA MOJIH 54 GODINE,,VOLIM PARTIZAN I VOLECU GA DO SMRTI,,,,
B

Bob.r

pre 13 dana

Stopr ovaj iz Cuke je cirkus...Lose jako losa postava...!!!
C

CuvaSnaguZaPresing

pre 13 dana

Natho znači čuva snagu za presing na sudiju u drugom poluvremenu?:)))Crni Aranđel već dobio vrtoglavicu i pre utakmice i već mu se priviđa Osman iz Danske:)))
B

Baxter88

pre 13 dana

Najveca 2 klovna u crno belom cirkusu se def Arandjel i Antic, derbi ce im biti kao vasar, ringispil 90 min, bice lepe voznje, Bukari se vec raduje
b

b200

pre 13 dana

zadajte im poslednji udarac
G

Gorostas

pre 13 dana

Šteta sto nije Zila reprezentativac u Partizanima, da vide ljudi tu klasu na licu mesta.
N

Niko igokei...

pre 13 dana

...NE MOZE DA ZABRANI 7 GOD BEZ TITULE I 20 GOD BEZ LS U FUDBALU,I 13 GODINA BEZ EL I TITULE U KOSARCI,TO JE NJIHOVO PRAVO!
N

Niko ne može...

pre 13 dana

da porekne da je jedinu pobedu za srpski fudbal u evropskim klupskim takmičenjima ove godine doneo PARTIZAN, pobedom nad Sabahom u Beogradu! Svi ostali su igrali i grupne faze takmičenja i NIKOG NISU USPELI DA POBEDE.
N

Niti moze

pre 13 dana

Neko da zabrani budali da to bude
J

Joksaaa

pre 13 dana

Severina uvek kod mene ima sansu!
J

Joksaaa

pre 13 dana

Severinaaaaa bateeee koja ribaaa

Proficap

pre 13 dana

Ovaj mali Bazdar moze da odigra dobro, ako mu se sklope kockice
B

Baba Vanga

pre 13 dana

Ovaj Ovusu ne vidim cim zasluzuje da igra,Antic tuga od igraca,Bazdar napadac koji ne igra sa dve noge i Severina nikako pre Kalulua jer odbranu ne igra uopste!
M

Mile led

pre 14 dana

Našoj sreći nema kraja grobari nam opet žuli aja.
Y

Ymymymy

pre 14 dana

Sutra puca ne petarda,nego topovski udar na terenu,Partizan će doživeti jednu od najvećih blamaža u istoriji večitih derbija,živi bili pa videli...pozz.
Ž

Žoce odlazi

pre 13 dana

Sa Markom Nikolićem na klupi, potpisao bih da Partizan ovo rutinski rešava, bukvalno lagano. Ali, sa najgorim trenerom u istoriji Partizana, Duljajem, tvoj komentar apsolutno ima smisla. I ja očekujem punjenje, jer smo i na prošlom derbiju trebali da primimo deset komada.
A

Ajmo grobariiiiii

pre 14 dana

citam ovde se pominju petarde i slicno, pa i prosli derbi se isto pominjalo i prosle godine i svaki put al nesto nece ..jel znate zasto? pa lavovsko srce ne dozvoljava!!! NAPRED PARTIZAN ,NE DAJ SE
B

Baxter88

pre 13 dana

I Luton proslog vikenda izasao protiv Sitija i svojim lavljim srcem popio 5 komada. Ne moze se motikom na bager jednostavno!
P

Pre će biti mišovi i pracovi

pre 13 dana

Ahahaha! Lavovsko srce! Zabili se u mišiju rupu! Valjali se kao veprovi! Ahahahaha
M

Mauro Tasoti

pre 14 dana

Nikada nismo imali jadniji i bedniji tim u poređenju sa Zvezdom.Od golmana ispod svakog proseka preko raštimovane odbrane do Baždara na čije neznanje nije potrebno trošiti reči.I taj trener u pokušaju koga imamo ne može da vodi tim a igramo ponovo u gostima.Ne igram kladionicu ali bacim pogled na kvote i one nikad nisu bile manje na pobedu Partizana.Neznam ko će da menja Duljaja pored aut linije ali bilo ko da bude treba da baci taj mobilni i pokuša samostalno da vodi utakmicu.Sve je protiv Partizana,ostaje još jedino pravo na nadu.

Mr 007

pre 14 dana

🤣Dugo niste imali ovakav ocaj od odbrane,nije ni cudo sto je Duljaj utekao.
Z

Zgnjat NBGD

pre 14 dana

Idemo momci, za Duljaja, za Vazuru, za Ivicu! U inat svima i svim nedacama/sudijama! Do konacne pobede. Smrt fasizmu!
D

DS1989

pre 14 dana

Grobari se nadaju da ce i sutra pobedi sa 2 prema 2 i da ce opet slaviti "pobedu" ispred Juga sa navijacima...
m

merllin_pfc

pre 14 dana

Ma bitno je da je vasa najveca pobijeda Backa Topla u gostima
G

Grga Cvarak

pre 14 dana

Krunic je, nazalost, ispod svakog prosjeka. Na ovoj zadnjoj utakmici protiv Cukarickog, Cukaricki sto je sutnuo, to je uslo u gol. A Zvezda ce nam sigurno sutati vise na gol nego Cukaricki, tako da... Druga stvar koja mi bas bode oci je ova situacija sa Saldanjom. Kako je mogao da se oporavi na vrijeme za prosli derbi (i da da gol), a sad poslije toliko utakmica pauze i prilike da se rehabilituje najednom covjek nikako ne moze da ozdravi i po svoj prilici ce propustiti utakmicu sutra? Ista stvar i sa Nathom i Kanuteom. Mogli su igrati proslo kolo protiv Cukarickog, ali ovo protiv Zvezde ne mogu? Ako neko moze da objasni, nek objasni, jer ja ovo stvarno ne razumijem. Sto se tice Duljajevog odsustva, to po meni nece imati aposlutno nikakav uticaj na rezultat u derbiju. Kakav god da rezultat bude sutra, isto bi nam bilo i da je Duljaj na klupi.
s

spiritus movens

pre 14 dana

Pa i da su spremni i da igraju kao da bi to nesto promenilo. Zvezda je bolja pa je bolja. Druga je stvar sto vi umesto u sopstvenim redovima, krivicu pronalazite u fiktivnim neprijateljima i raznoraznim teorijama zavere.

Delija

pre 14 dana

Saldanja ima povredu, kazes mesec dana, kod nas Katai bio povredjen jednu polusezonu, niko nije napisao koja je povreda u pitanju kod Saldanje.
G

Grga Cvarak

pre 14 dana

@spiritus To nije bila moja poenta. Promasio si temu.
F

Faxxo

pre 13 dana

Da je Duljaj na klupi dobili bi 5-0 on energijom prema sudijama sve okrece za Partizan.

e (komentari ove godine)

pre 14 dana

Zvezda,sa Katijem koji moze da igra deset minuta pa lipsa,centarforom koji ne daje,Mickom koji nije bek,Kangom koji je stariji od mame,Spajicem sa jednim kolenom,Rodicem na umoru,nema sanse da ne dobije pet komada od tima koji ima,Bazdara reprezentativca,Natka najboljeg stranca svih vremena,Saldanje od 15miliona,Sahida koji je kralj driblinga i naravno nepravedno zapostavljenih od starane Piksija,savremeni centrhalf Sveta i najbolji golman na ovim prostorima Jovanovic.Jel tako grobari?
G

Gost19

pre 14 dana

Džaba sve i da je Messi u startnoj postavi😂
G

Gott

pre 14 dana

Zna li se koji će bus parkirati? Onaj putnički sa 56 sedišta ili gradsku harmoniku.

Delija

pre 14 dana

Onaj crno beli, kaze posle derbija na prodaju, vozio samo lokalno nista EVROPA 😂
R

Ris

pre 14 dana

Zvezda uzima sutra a Partizan u sredu. Iz sastava Partizana se vidi koja utakmica im je bitnija, a Zvezda bez obzira na kvalitet tesko da moze da dobije dva derbija u 4 dana.
R

Raki Delija

pre 14 dana

Zvezda osvaja duplu krunu
1

1912

pre 14 dana

Ako vam se Zvezda bude sklonila u sredu u kupu zbog "mira u kući" red je možda da vam sutra pukne petarda. Pratim fudbal sto godina i pored desetak petardi koje ste doživeli na evro sceni još niste u derbiju.
P

Pobeda je resenje

pre 14 dana

Krunica budući golman Real Madrida i reprezentacije Srbije sa njim na golu bice samo nebo granica.
D

Drndule

pre 14 dana

Ovusu,Kastiljo,Severina,Zahid,Goh = 5 stranaca
v

vestttt

pre 14 dana

Duljaj namerno dobio zuti boji se blamaže pa beži kukavica
J

Joe Black

pre 14 dana

Ahhaah Krunic primicemo 5 komada sigurno, Ovusu opet na sredini, pa.ubice nas, ako dace.bog da ode cela uprava..
G

Grga Cvarak

pre 14 dana

Po meni je to jedno od vecih iznenadjenja. Kanute je mogao da igra protiv Cukarickog (i ako ista, pokazao je da je 100 puta bolji od Ovusua), medjutim sutra najednom opet ne moze da igra? Ni on ni Natho. Ok, mozda ce uci u igru u drugom poluvremenu, ali ova postava sasvim sigurno ne ulijeva povjerenje. Pogotovo Krunic na golu. Tom covjeku sto su u dosadasnjem toku prvenstava sutnuli na gol, to je i uslo u gol. Najiskrenije se nadam da ce sutra biti bolji i pokazati da nije dovden u Partizan samo zbog menadzerskih sema nego da je tu bilo i nekog sportskog razloga.
a

anelej110

pre 14 dana

1:1 goh i ndiaje
A

Asad

pre 14 dana

A zašto?
A

Asad

pre 14 dana

Ide grobar ulicom DUDA DUDA
l

laker

pre 14 dana

kako los tim.... od Zdjelara, Pavlovica, Sadika, Asana, Miletica, Tosica, Ostojica do ovoga...
D

Dexaman

pre 14 dana

Bez Saldanje, Jovanovića i Natha, ovo je slaba ekipa...Za svaki slučaj, tu je i Pavle Ilić. Nisam optimista...
Ž

Žoce odlazi

pre 14 dana

Nakantaće nas Fmp do čepa. Možda je tako i bolje, da bar vidimo ledja najgorem treneru u istoriji Partizana.
b

boze me sacuvaj

pre 14 dana

kakav fmp vas spopao
Ž

Žoce odlazi

pre 13 dana

Kako kakav Fmp? Pa iz Železnika. Nema veze što je fudbalska tema, nikad nije suvišno reći istinu, a istina je da niko ne može zabraniti Fmp-u kako će da se zove. To ostaje za vjek i vjekov.
С

СРБ

pre 13 dana

Partizan i Igokea postali jedan klub 17.08.2007