Komentari na vest

Partija sezone Nemanje Radonjića: Driblinzi kao u Zvezdi, stativa posle strašnog voleja

B

Boč

pre 11 dana

On je pogodan samo za neambiciozne, neozbiljne ekipe, to je to
Š

Škrabotina

pre 11 dana

Loš fudbaler. Menadžerski tekst.
H

Hudrud

pre 11 dana

Да се не лажемо он сем брзине нема ништа друго вредно. Сад је научио само да користи ту брзину па може да направи неки дриблинг успешан. Није код њега проблем само што нема радну етику, он је играо јаке лиге али је тактички јако танак, што значи да му ни интелигенција није јача страна. Али и поред свега Пикси мора да позове њега за СП, Бирманчевића исто тако, малог Митровића, Лазовића наравно... Јер ми имамо преспоре играче, крила и бекове можда најгоре у Европи. Па крилни играч ове брзине за нас је суво злато.
H

Hannibal

pre 11 dana

Dakle...Majorka izgubila, Radonja igrao 60 minuta...partija sezone?? A klub mu 90% ispada iz Primere? Ljudi, čemu ovakvi tekstovi? Ja sam zvezdaš i za Radonjića sam iskreno navijao i u Marseju i u Italij, ali...taj momak ima dara, ima fizikalije, ali nema dovoljno mozga! Pamet je tu izuzetno deficitarna i zato od njega neće biti bog zna šta, možda ga sudbina pogleda pa dobije dobru ponudu iz Saudijske Arabije, pa počne kao Mitar da trese mreže Al-Hilala, Al-kurte i murte i sličnih "velikana"...
N

NN3

pre 11 dana

Sve ok, samo ne znam odakle ti da Majorka 90% ispada.. Ljudi 6 bodova iznad sigurne zone, sledeće kolo sa Kadizom koji jedini iz opasne zone i može da ih stigne.. Ako uzmu bod, ostaju 90%, a ne da ispadaju.
S

Stranac1

pre 11 dana

Gde je nama Kraj kad pisemo kako je Nemanja Radonjic ofanzivan Igrac iz Maljorke koji s 0 golova i 0 asistencija kida kako igra...Pa se cudimo sto naa tuku Kamerun i Svajcerka.Napravise od njega Vininiciusa JR. Covece pa on je poluamater. Ja u zivotu nisam njega videk da igra svih 90 minuta.
N

News

pre 11 dana

Partija sezone a nikakav ucinak. Bez gola ili asistencije I prvi igrac kojeg je trener izveo iz igre u 60 minutu. Vazno je da ga novinari dizu unebesa jer verovatno dobijaju novac od njega ili njegog menadzera
v

vulex

pre 11 dana

Ne zaslužuje da ide na Euro, isto kao i Đuričić koji greje klupu u Panatiakosu..
P

Pjer

pre 11 dana

Ma dobra mu partija sezone gol i dve asistencije pa ga izveo da ga pozdravi publika...motao i muljao u prazno kao i uvek osim brzine nema ništa zato ide iz kluba u klub nigde duže od 6 meseci toliko je dobar,dajte malo budite realni.
O

Orao

pre 11 dana

Koliko sam se samo nacitao ovakvih ili slicnih tekstova za ovog momka.
p

pjer

pre 11 dana

Ja odgovorno tvrdim, da lik nije blesav u glavi i da poradi malo na mentalnom planu, mogo je da bude u top 5 igraca danasnjice! Ima vrzinu, osecaj za dribling, za pas..ali dzabe kad nema mozak
L

Liga sampinjona

pre 11 dana

@pjer Osecaj za dribling?!Ala si lupio🤦🏻
S

Sandzak 92

pre 11 dana

ahhhagagaaghahahahaha
P

Petrinjo8272

pre 11 dana

Dovesti njega za Levo krilo, prodati Bukarija a desno probati Krasoa, u sredini Ivanic kao AMC, dva vezna Hvan i novi zadnji vezni fizicki dominantan, videti kako dalje sa serifom uz dva beka i eventualno jednim stoperom respektabilan tim za evropska takmičenja u našim uslovima..
T

Tane 3

pre 11 dana

Brate batali hokus-pokus improvizacije.
J

Jupiler

pre 11 dana

Radonja da nadje kakav Antwerp, Anderleht da igra fudbal nema od njega leba u petici...dobar mec i onda izmjena u 59min...glava blesava, neozbiljnost, takticki neodgovoran danas to ne prolazi.
Л

Лмјау

pre 11 dana

Партија сезоне за крилног фудбалера без гола или асистенције, замислите онда какве су му биле остале
v

vojičić milovan

pre 11 dana

Maradonjić je naš najbolji fudbaler zna to Piksi dobro.