Komentari na vest

Ovo nije radio ni Maradonin Napoli: Jedanaesta u nizu, Samardžić kasno upalio! (VIDEO)

Y

YYY

pre preko 1 godinu

Da se kladimo da će ovo sve da zajebu nakon pauze
p

pablooo

pre preko 1 godinu

zar ne drzi inter rekord po broju pobeda one godine sa Manćinijem,Cini mi se 17 ili tako nešto
D

DDF

pre preko 1 godinu

Ako Napoli ne osvoji titulu ove sezone nece je osvojiti narednih 50 godina,Napoliju pored cele lige imace i za protivnika drzavu i savez Italije koji ce svim sredstvima"rusiti"Napoli do tron prvaka Italije
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Niko neće rušiti Napoli, valjda je u interesu saveza i popularnosti lige da bude svake godine drugi prvak. A velikanima sa severa je apsolutno svejedno ko će biti prvak van trojke kad već ne mogu oni. Zar nije u interesu npr Juvea da Napoli bude prvak a ne najveći rival Inter.
t

todos

pre preko 1 godinu

Boze daj im snage da izdrze.
D

Dick Tracy

pre preko 1 godinu

Napoli je demolirao Liverpool, po meni ima odlicnog, stabilnog golmana, solidnu zadnju liniju, fenomenalnu sredinu, odlicne kreativce tipa Khvicha i Elmas, fenomenalnog Osimhena i sto najvaznije, klupu od koje bolu glava... Titula je ove godine njihova i tu nema polemike.
m

miko toplana

pre preko 1 godinu

Nema šanse. Prvi kiks će se pretvoriti u seriju kikseva i to je to.
K

Kvaradona

pre preko 1 godinu

Uporedjivati onu Italijnsku ligu cak i sa ovom danasnjom Premier Ligom je presmesno. Danasnja Italijanska liga je smesna Inter i Milan prosecne ekipe a Napoli dominira jer ima dobar tim nista vise od toga a sto se tice Juvea oni imaju najjaci tim ali falili su im Chiesa, Di Maria i Pogba zbog povreda.
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

Jeste, da je tako losa liga, Napoli je dokazao i u ligi sampiona, nisu imali pobedu! Cekaj, cekaj ili ne, prodjose prvi iz grupe, ispred Liverupla, Napoli ide do skudeta, pa kakva god da je liga, titula je titula!
C

Capo di tuti capi

pre preko 1 godinu

Cudno kako je juventus najjaci, a ima za 90 mil jeftiniji tim od intera, bus cudno razmisljanje.
j

juventino10

pre preko 1 godinu

Naravno da je presmjesno. Krene liga a ti vec znaš da je siti sampion. Evo konačno im se neko suorotstavio u vidu arsenala. Dzaba sto je arena kupila prava i sto je konačno mogu gledati, uopšte je ne gledam. Bez veze klubovi, samo siti jak. Smjesna liga
d

dada samo

pre preko 1 godinu

sto je kvalitet ove lige u rangu druge lige italije u ono vreme
R

RW

pre preko 1 godinu

Joj, ne se*i, zivota ti!