Evan Endika (©Reuters)
Evan Endika (©Reuters)

Odlične vesti: Endika nije imao srčani udar

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.04.24. | 00:51

Reprezentativac Obale Slonovače ostaće tokom noći u bolnici u Udinama. Dobio je udarac pre kobnog 72. minuta, pa je zbog modrice bilo otežane disanje

Utakmice Serije A, Udineze – Roma, prekinuta je u finišu meča pošto se na teren srušio defazivac Vučice Evan Endika. Reprezentativac Obale Slonovače je dobro, nije doživeo srčani udar, poslednje su infomacije iz Udina.

Endika se požalio na bol u grudima, pao je na zemlju u 72. minutu. Hitno je prebačen u bolnicu kada je EKG test obavljen na stadionu dao zabrinjavajuće rezultate , zbog čega su oba tima odlučila da se meč ne nastavi.

Izabrane vesti

Potvrđeno je da treneru Rome Danijelu De Rosiju, izvršnoj direktorki Lini Souloku i kapitenu Lorencu Pelegriniju bilo dozvoljeno da vide Endiku u njegovoj bolničkoj sobi. Umirili su ih, posebno izjava lekara da su testovi isključili potencijalni srčani udar.

Veruje se da je Endika pretrpeo udarac u grudi pre tog kobnog 72. minuta, a modrica je izazvala poteškoće sa disanjem. Ostaće u bolnici preko noći na posmatranju i na dodatnim ispitivanjima, a ekspedicija Rome se vratila u prestonicu letom iz Trsta.

Na izlasku iz bolnice, trener Vučice De Rosi se nasmešio okupljenim novinarima i uverio ih:

Sve je u redu, sve je u redu“.


tagovi

Evan EndikaRomaSerija ADanijele De RosiUdineze

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara