Komentari na vest

Od Murinja do De Rosija iliti od “Special one“ do “Smart one“

P

Poljo

pre oko 2 meseca

Bez Murinja ne bi bilo Dybale, Lukakua u Romi. Zašto imaju krcati stadion? Možda zbog Murinja.

Momisici1908I#

pre oko 2 meseca

Nevjerovatno da se tako o Murinju u Romi prica,to je postovanje za prvi Evropsli trofej i finale sledece godine bas jeftino!

elmagico

pre oko 2 meseca

Svaka cast za tekst, sve na mestu. A ovi sto komentarisu negativno nemaju pojma i slepo su zaljubljeni u Murinja (nemam nista protiv njega) ova igra i atmosfera nebo i zemlja razlika, ne smem ni da pomislim sta bi bilo da je Murinjo jos tu daje Daniiiiii 🐺🐺🐺

kuri

pre oko 2 meseca

Моје мишљење (можда гријешим) је да Де Роси једино може у Роми направити успјех јер најбоље осјећа клуб, навијаче... Било би занимљиво видјети да ли би нешти слично радио у другим клубовима
К

Кроме

pre oko 2 meseca

Баш је претенциозно оспоравати квалитете човека који је у првој сезони донео Евро трофеј, у другој играо финале ЛЕ, довео најзвучнија појачања у задњих 17-18 година, вратио људе тако да на свакој текми буде крцат олимпико... Не знам чему та трка да се пљује по Мурињу...
m

maximilian72

pre oko 2 meseca

Sjajan text. Sansa Rome da se kvalifikuje za LS je velika jer ima jos mnogo mnogo bodova da se podijelia glavni konkurent Atalanta nije bolji tim niti je u boljoj formi od Rome. Ne bih rekao da Rossi ima srece nego je poredao ekipu po kvalitetima koje ima. Kod Murinja se od prve sekune meca skace na sudije i time se gubi fokus igru.
P

Progress

pre oko 2 meseca

I onda dodje iole ozbiljnija ekipa i odvali ga od zivota.Inace i JM je bio peti u trenutku rastanka,vidim uznapredovali su mnogo.
q

qwertyyy

pre oko 2 meseca

Ne pisi gluposti kad ne znas. bili su 9 kad je otpusten.
G

Gost999-951357

pre oko 2 meseca

Smorinjo je svoje davno odsvirao. Da je pametan da se uhvati reprezentativnog fudbala ili unučiće da čuva. Ko je još lud da mu da ovakve pare, za ishod zagarantovan dramom i neuspjehom.
R

Rexus21

pre oko 2 meseca

Bajern, Čelzi, Njukasl samo neki od zainteresovanih klubova. Sa Don Perezom se može očekivati neočekivano, tako da me ne bi čudilo kada bi pokušao da obezbedi već sad trenera za 2025. Ipak se neko malo bolje razume u fudbal od Mike iz trafike.
M

Maradona22

pre oko 2 meseca

Murinjo kao trener i njegovi uspesi ne mogu da se ospore,ali njegovo vreme je proslo.Jednostavno čovek je procitan i ne može ne ide zadnjih sezona je krenulo da škripi i ne ide da se roma kući brani da se Mančester junajted brani kući od jang bojsa i ceka kontru čak ni igrači neće da igraju u takvim klubovima taj fudbal
G

Gaizka

pre oko 2 meseca

Igrači prodisali, Murinjo posle 1 maksimum 2 sezone je baš veliko opterećenje za klub i atmosferu unutar kluba. Ako je još u braku onda se verovatno ne gleda sa ženom osim leti kad je na odmoru.
K

K R O J F

pre oko 2 meseca

Da sačekamo narednu sezonu.
0

0040004

pre oko 2 meseca

Marsej je promenio trenera i došli su do pet vezanih pobeda. Da li je i njihov trener "Smart One" ili je to rezervisano samo kada treba da se pljuje Žoze?
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Ovo drugo.
G

Goxxx902

pre oko 2 meseca

Covek je pravi primer kako se voli klub...I da ne bude uspesan, svaka mu cast. Ceo zivot u jednom klubu.Kapa dole.
M

Mika iz Trstenika

pre oko 2 meseca

Pa nije bas ceo zivot, imao je kratak period u boki
n

ne

pre oko 2 meseca

to je normalno kad dodje do promene trenera da se napravi 3,4 popede(cak i za klubove koji se bore za opstanak), po neki neresen rezultat, a tek posle se vide plodovi rada novog trenera, tako da ovo sto si napisao nema temelje za donesenje ovakvog zakljucka, tacnije dzabe si ovo pisao, a i mi sto smo citali, izgubili smo 5 min zivota nepovratnih
I

Istorija se ponavlja

pre oko 2 meseca

Izvinite, nisam ispratio, šta je to Roma osvojila? Inter ih demolirao, juče bili zreli da izgube od Fiorentine. Potpuno ista priča kao i sa Junajtedom. Dolazi Ole Gunar 5-6 uzastopnih pobeda ludilo, loženje, na leto stotine miliona evra uložene i na kraju - ništa. Pa isto to sa Ten Hagom. Epilog: Junajted je jedini evropski trofej (kažu LE, pa jeste vodili su i drugi LE pa ništa) posle SAF uzeo sa Murinjom, i Junajtedov rekord po broju bodova u Premijer ligi posle SAF jeste sa Murinjom u sezoni 2017/18 (81).

elmagico

pre oko 2 meseca

Inter demolirao? Prvi put od Novembra je Inter primio 2 gola (oni retko 1 prime) ono drugo poluvreme se osetio duh Murinja ostali su nazad da se brane i uplasili pobede
G

GostQ

pre oko 2 meseca

Trenutno igraju po Murinjovim mehanizmima, jer je nemoguce da bilo ko tako brzo toliko toga promeni, i s obzirom da je on par godina bio u tom timu. Imali su dobar raspored, napucali samopouzdanje, imaju i srece, i sto je najbitnije, Dibala je zdrav, sto je luksuz koji Murinjo nije imao dobar deo sezone. Ne kazem da je De Rosi los, vreme ce pokazati, ali implicirati da je Murinjo glup, tj. "not the smart one" je prosto degutantno. Videcemo Romu sledece sezone.
K

Koloseum

pre oko 2 meseca

Nista novo za zadnjeg veznog/veznog igraca da kad okaci kopacke o klin, kasnije kao trener bude podjednako fenomenalan ili cak i bolji, jednostavno su imali kao igraci taj pregled igre i osjecaj za igru. Sto se Rome kao Rome tice, fali tu jos kvalitete da bi se na duze staze mogli ukljuciti u borbu za top 4, ali da je ocigledno da su proigrali i poceli igrati lopte od kako je De Rossi jeste. Steta je da Roma stagnira, i pored tog trofeja u LK godinama su u nekoj kaljuzi bez nekih vecih ambicija.
j

je_suis_ronaldo

pre oko 2 meseca

znate kada bi dybala i lukaku dosli u romu da nije bilo mourinha...nikad a mozda ni tad
D

Dres nije bitan

pre oko 2 meseca

Igraci dolaze zbog novca,i jedino novca,koliko para,toliko muzike.
L

Lično ih zvao

pre oko 2 meseca

Koliko ja znam Dybala je imao unosnije ponude od Romine? A tek Lukaku koji je mogao i u Arabiju... Ipak je malo i do onoga ko ih pozove da dodju, a Murinjo se itekako zauzeo za oba transfera.
T

The Special One

pre oko 2 meseca

Uopste nisam morao da ulazim da citam, po naslovu sam znao ko je ovo napisao, najveci murinjomrzac medju novinarima, koji je jedva docekao da ovaj ode.