""
""

Napoli i Zaza - nešto se ozbiljno dešava...

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.11.16. | 18:22

Dobro upućeni napuljski radio Kis Kis uverava da posao ide u pravom smeru za klub sa San Paola

Izgleda da je Napoli na dobrom putu da pronađe rešenje za povređenog Arkadijuša Milika, a to bi mogao da bude golgeter Vest Hema Simone Zaza, koji za kratko vreme nije uspeo da se adaptira na engleski fudbal, pa bi mogao da ga napusti već u januaru.

Izabrane vesti

Da postoji više nego ozbiljan kontakt sa Napolitancima potvrđuje dobro upućeni napuljski radio Kis Kis.
"Postoji nešto, nešto se kreće... Ali u ovom trenutku nije vreme da se daju izjave", rekao je neimenovani izvor iz najbližeg okruženja napadača pozajmljenog iz Juventusa.

Zanimljivo, Vest Hem će imati obavezu da otkupi italijanskog golgetera za 20.000.000, ukoliko on bude zabeležio najmanje 14 mečeva u dresu Čekićara. Zaza ih je do sada zabeležio devet, ali nije postigao nijedan gol.

Ostaje da se vidi kakav će biti plan uprave kluba iz Londona, koji ima dve opcije - da aktivira klauzulu, kupi igrača za tu sumu i onda ga proda Napolitancima, a ako to ne učini već reši prevremeno da ga vrati u Torino, moraće da plati 5.000.000 evropskih novčanica Staroj torinskoj dami.

Takođe, pominje se i opcija da uprava Napolija u kompletan posao uključi i Manola Gabijadinija, koji bi krenuo u suprotnom pravcu prema engleskoj prestonici.

(FOTO: Action images)


tagovi

Simone Zaza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara