Ben Čilvel i Konor Galaher (©Reuters)
Ben Čilvel i Konor Galaher (©Reuters)

Najveće kvote na svetu u Mozzartu: Čelsi 1,55 i Union Sen Žiloaz 2,20

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.02.24. | 11:18

Nigde nećete da nađete veće

Bogata ponuda ove srede. Igraju se vanredna kola i brojni Kupovi širom Evrope.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su jedinica na Čelsi protiv Lidsa u sklopu engleskog FA kupa, kao i kec na Union Sen Žiloaz u sudaru sa Klub Brižom u okviru Kupa Belgije. Susrete FA kupa i Kupa Belgije možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Izabrane vesti

Čelsi pre tri dana nije uspeo da osvoji Liga kup. Finalna utakmica protiv Liverpula bila je u velikoj meri izjednačena, ali je pogodak Van Dajka u produžecima doneo titulu Crvenima. Sada će se Plavci boriti u FA kupu za mesto u četvrtfinalu. Uzimajući u obzir činjenicu da će teško uspeti da se domognu gornjeg doma u Premijer ligi, ekipa se očigledno kladi na Kup bitke. Čelsi je u FA kupu počeo pobedom nad Prestonom od 4:1, a potom je bilo potrebno da odigra dva meča za prolaz sa Aston Vilom, 0:0 i 3:1. Čelsi je pre dve godine poslednji put igrao u finalu FA kupa i izgubio u penal seriji od Liverpula. Lids se u Čempionšipu bori za direktnu ulaznicu za Premijer ligu. Posle 34 kola, Pikoksi su na željenoj drugoj poziciji, ali samo po dodatnim parametrima su ispred trećeplasiranog Ipsviča. Lids trenutno ima impresivan niz od devet pobeda u ligi. U FA kupu, Lids nije imao problema protiv Piterboroa pobedivši u gostima sa 3:0, a potom je nakon dva dvoboja bio uspešniji od Plimuta, 1:1 i 4:1.

UNION SEN ŽILOAZ - KLUB BRIŽ (SREDA, 20.30), KEC 2,20

Union Sen Žiloaz ima sjajnu sezonu i uspešan je na svim frontovima. U šampionatu Belgije izabranici Aleksandera Blesina vode na tabeli sa osam bodova više od najbližeg pratioca Anderlehta, a uspeli su i da eliminišu Ajntraht iz Frankfurta u šesnaestini finala Ligi Evrope. U Kupu je Union izgubio sa 1:2 u prvom meču polufinala, a danas u revanšu ima priliku da se domogne finala. Klub Briž ove sezone ne ispunjava u potpunosti očekivanja navijača. Ekipa trenera Ronija Dejle je i dalje tek treća na prvenstvenoj tabeli. Plavo-crni zaostaju 20 bodova za liderom Unionom, i takav zaostatak lišava ih konkretne borbe za titulu. U Kupu, Klub Briž je u prvom meču dobio sa 2:1 i ima dobre šanse da se plasira u finale, i delimično spase sezonu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara