Najbolji tim 31. kola Mozzart Bet Superlige: Melo drugi put uzastopno, trojica igrača iz plej-auta

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.04.24. | 12:27

Severina i In Bom Hvan predstavnici večitih rivala

Imalo je šta da se vidi na mečevima elitnog ranga ove vikenda, sve je počelo jednom od najboljih utakmica prvenstva ove takmičarske godine u kojoj je kragujevački Radnički savladao Čukarički (4:3). Bio je i 173. večiti derbi, kao i ništa manje interesatna utakmica u Bačkoj Topoli, gde je Vojvodina poražena.

U strašnoj formi igra napadač Čukaričkog Vinisijus Melo, koji je držao glavu iznad vode Brđanima na Čika Dači. Zaslužilo je pojačanje iz MLS-a da se drugi put nađe u timu kola, jer je prethodnio bio zapažen u sudaru sa Partizanom.

Izabrane vesti

Njegov učinak je zasenio sjajni Vasilije Đurić, koji je serijom drbilinga, kasnije i pogotkom, ostavio impresivan učinak u pobedi nad Brđanima. Pojavio se Vasilije Đurić kao tajni adut trenera domaćina Feđe Dudića, pošto je dobio šansu u devetom minutu umesto povređenog Kilijana Bevisa.

Ponovo su igrači Crvene zvezde i Partizana odigrali dobar večiti derbi, daleko sadržajniji nego prethodnih godina. Mnogo toga je u igri Partizana počivalo na tehničkom kvalitetu i brzini Ksandera Severine. Holanđanin je povukao akciju kod prvog gola, potom je preciznom kiflom doveo crno-bele u vođstvo. Za jednu od najboljih partija u sezoni Severina je nagrađen selektiranjem u tim kola. Baš kao i In Bom Hvan. Nije Zvezdin Korejac imao gol ili asistenciju, ali je držao visok ritam i sa nekoliko ključnih dodavanja pomogao crveno-belima da okrenu rezultat.

Pantović i Radin predstavljaju TSC. Krilni fudbaler bi, ako ovako nastavi, mogao da nasledi Sapu Jovanovića, koji je prošle godine bio najbolji igrač Mozzart Bet Superlige.

U idelanom kolu 31. kola našla su se i trojica momaka iz plej-auta. David Petrović je pogotkom u nadoknadi doprineo trijumfu Radničkog nad Radnikom. Tu je i dvojac Voždovca zbog trijumfa nad Novim Pazarom.


tagovi

Mozzart Bet SuperligaTim kola Mozzart Bet SuperligeMiloš PantovićHvan In Bom

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara