Komentari na vest

Možda je to Milojev recept: Veruješ da te Zvezda ne melje, a za dva minuta si samleven

E

Evo banke

pre 9 dana

Posle one dve utakmice I sudijske kradje nije trebalo ni izlaziti na teren. Dokaze o kradjama I politickom delovanju dostaviti Uefi pa neka oni vide sta ce sa njima.
Z

Zvlat BG@12345ss

pre 10 dana

@12345ss – ma, zamisli kakvo je to licemerje kada kažeš pravu istinu! Kod tebe je očigledna subjektivna percepcija stvarnosti, jer ne shvaćaš da je Filipović isključivi krivac za dva primljena gola i da to nije nikakva zasluga Milojevića. Druga je stvar što je Zvezda zaista imala dosta šansi, ali pošto ih nije realizovala, nije ih ni mogla postići! To je stvarnost! Ono što jeste kafkijanski u celoj tvojoj priči je ulazak u nadrealan svet! Počeli su da ti se priviđaju beli miševi kako ti kažeš: “ciu, bio, mi6, mosad, marsovci”!
B

Bršcz

pre 10 dana

Možda nisam pravi zvezdaš ali ja sam jedino srecan ka igraju mladi igraci i kad se igra zanimljiv napadački fudbal. Mnogo mi je žao što Cokna Milojević nije ostao da bude trener. Kod Vladana se igra najruzniji fudbal svako ko je realan neka kaze da li odgleda celu utakmicu ili se smara i gleda telefon ili nesto drugo. Kod Vladana jedino šta je sigurno da za manje od 2 min samelje sve mlade igrače. Kao da namerno neće da pusti nekog mladog i na 2:0 pa i da je 5:0 isto bi bilo. Mislim da ce Marin brzo da se potrudi da bude zamenjen.
Z

Zvlat BG

pre 10 dana

“MOŽDA JE TO MILOJEV RECEPT: VERUJEŠ DA TE ZVEZDA NE MELJE, A ZA DVA MINUTA SI SAMLEVEN”! Jeste, bravo za naslov! To je onaj čuveni Milojev recept, kada bek Partizana prvo postigne autogol na gol liniji, pa posle dva minuta dopusti da ga preleti lopta takođe na gol liniji i dođe do ni krivog ni dužnog usamljenog Onjalike, kojeg nije pokrio taj isti Filipović! Zaista je sve ovo Miloje pripremio sa svojim čuvenim receptom! Podrška za Miloja!
1

12345ss

pre 10 dana

Koliko si ti licemeran... da smo iskoristili 50% šansi bilo bi 6 : 0. Ali tako uvek bude. Sada kada ne možete da okrivite sudije, državu, ciu, bio, mi6, mosad, marsovce...sad ste se okomili na Filipovića koji je ostavio srce na teren. Sram vas bilo ... zato ste tu gde ste. I da, skinite sa zida klupskih prostorija sliku Franje Tudjmana aman.
D

Don Vito Corleone'

pre 10 dana

Ovi svi lažni Zvezdaši što pljuju Miloja i Afrkance, možete samo da im... lagano... Znamo mi mane i Miloja i Afrkanaca, ali pravi Zvezdaši ih neće nikada pljuvati iz poštovanja prema Zvezdi. Ali i takvi kakvi su, oni su svemirski brod za Jsd. Ostaje vam samo da plačete, kao i inače.
S

Sta,ne verujes

pre 10 dana

Samlela najgori partizan u istoriji sa 2-0 za decu od 2god tekst.
s

spiritus movens

pre 10 dana

Mogla je sinoc Zvezda da vam utrpa 5 golova ali igraci kao da su se ustrucavali, kao i sudija Minakovic koji barem 10 prekrsaja nad Ndijajeom nije svirao, uz ocigledan penal koji je propustio da dosudi za Zvezdu. Da je Zvezda dala jos neki gol vi bi ste izazvali gradjanski rat jer ste do te mere ogrezli u navijackom zanesenjastvu.
n

nevoljavelja

pre 10 dana

kakvi su ovo izrazi i meljenje
G

GOROSTSS

pre 10 dana

Nagrnuli Bošnjaci na Miloja. Hehehe Liga vam je najgora bosnjaci
M

Missisipi

pre 10 dana

Videli smo u inostranatvu njegove recepte, sve splacije pa je oteran. Ovde mu je lako kad ostilima oduzet najbitniji zacin a to su sudije pa zvezda moze kako hoce i sta hoce da sprema.
Z

Zvezdas onaj stari

pre 10 dana

Txt za malu decu. Zvezda samo zbog Miloja nije juce samlela Partizan jer je ivaj opet zatvarao iako je protiv sebe imao najgoru odbranu i napad koji je sutnuo bednih 3 puta ka golu! Ja ne znam cega se Miloje boji!?
G

Gost Djape

pre 10 dana

Nakon 10 minuta derbija, shvatio sam da je taktika da se Partizanu prepusti inicijativa, jer da su zvedini igraci krenuli odmah u napad, to bi napaljenim partizanovim igracima odgovaralo, i pokusavali bi iz kontri da zabiju golove. Ovaj put ih je Miloje nasamario, pusti ih da se malo izduvaju, pa po ruskom modelu poceo da ih polagano melje, ovi nisu bili ni svesni sta im se desilo. Steta je sto nije usla jos koja lopta u gol, posle onoliko sansi. Svaka cast psrtizanovom golmanu na intervensijama, bio im je najbolji pojedinac, a to dovoljno govori kojim smerom se kretala utakmica.
D

Don Vito Corleone@Gost Djape

pre 10 dana

@Gost Djape – sjajan tekst! Ovo su činjenice koje će zauvek promeniti našu percepciju događaja! Ti si druže Đape, pravi renesansni čovek, erudite, intelektualac par ekselans, spiritus movens! Zato te molim, u svoje ime i verujem u ime, istinskih navijača Zvezde, da nam još ponekad pošalješ ovakve panagirike o nenadmašnom Milojeviću, velemajstoru taktike (ruski model). Za tvoju informaciju, siguran sam da su svi oni otkazi (5 njih) koje je Milojević dobio u inostranstvima, plod grešaka i nerazumevanja klubskih rukovodstava. Podrška za Milojevića i njegovu taktiku (ruski model)!
D

Delija penzioner

pre 10 dana

Nisu imali nikakve šanse za pobedu , mnogo smo bolji ....NAPRED ZVEZDA
3

367

pre 10 dana

Ne treba preterivati,ali u poslednjih 57 godina ovo je , za mene, ubedljivo najgori tim Partizana koji sam uzivo gledao. Jesenji poraz od kluba iz Danske ocigledno je pravo merilo vrednosti ovog tima. Zvezda je bila bolja na sva cetiri ovosezonska derbija ali je samo drugi (2-2), po meni, odlicno i odigrala. Mislim da ovaj tim NE MOZE da bude konkurentan u LS a ni u LE (mozda moze u LK). Mnogo toga nedostaje u tehnickoj obucenosti a i u, danasnjem fudbalu, neophodnoj snazi (fizicke predispozicije) i odgovarajucoj pripremljenosti.
t

ta

pre 10 dana

danska deca su skorije igrala ls nego partizan. Oni su igrali ls 2013. godine :D
F

Fußballspieler

pre 10 dana

Jedino je pred taj drugi derbi, za koji kažeš da je dobro odigrala, Zvezda bila u bodovnom zaostatku. Baš o tome je Milojević sinoć pričao na konferenciji odgovarajući na pitanja novinara. Zvezda je bila u bodovnom zaostatku i zato je taj derbi morala da odigra agresivnije a to nam je svima pokazalo kako želimo da Zvezda nastupa i u Evropi.
C

Comi81

pre 10 dana

Ne može se sa Šerifom u LŠ! Njemu treba 10 šansi da da gol a to u LŠ neće imati...Bukari isto strašno sebičan igrač,oni dvojica upropaste 90% šansi,jedina razlika što Bukari može sam sebi da napravi šansu. Treba nam pravi špica.
T

Tako je

pre 10 dana

Da se dovede sad spic od 15 miliona evra, malo je ovaj od 5 miliona.
A

A moze i drugacije

pre 10 dana

Ok, katastrofa realizator, ali drzi 2 igraca na ledjima , znaci samo treba igra tako da se postavi - da igraci iz drugog plana to koriste da osvajaju prostor. Tu dolazimo do jako bolne cinjenice da mi nemamo igrace koji znaju da igraju bez lopte. Ako Serif navuce 2 igraca na sebe to znaci da bocno ili u sredini imas jednog slobodnog, a to znaci da jos jedan-dva igraca treba da se ubace i da naprave visak. Znas koji je to benefit za tim i za igru - previliki, pogotovu u LE/LS kada igras na kontra-napad, ali to izgleda niko ne zna da uspostavi. Tako se koristi tranzicija. Nije ovo vise 90ta da imas Kobru u napadu iza kojeg imas genijalce poput Piskija, Savicevica, Prosineckog, Mihajlovica, Jugovica itd. Ovo je daleko limitiraniji tim, a vecina ljudi to ne kapira. Nema Zvezda vise takve igracine. Katai je magiko, ali nabrojanima moze samo kopacke sa cisti - isto (tuzna) cinjenica koju opet vecina ne kapira.
G

Ggostt

pre 10 dana

Šerif jeste krvario za tim dosta u drugom delu polu sezone, i pokazao da mu je krivo što je bio loš na početku, dokazao da ume da se bori kao lav za tim.Ali nikako nije napadač vredan 5 a čak ni 2.5m i da moramo da izvučemo nešto za njega prodajom.Za lš ili le nam treba ipak neki drugi profil.Tačka
P

Pedja108

pre 10 dana

Cim je povela Zvezda, Partizan nema tu cemu da se nada. Kad ih nateras da se otvore, oni tu nemaju sta da traze. A videlo se i da losije trce, jer ih umor sustigao. Ne bi bilo iznenadjenje da ih TSC opet ubedljivo dobije za vikend.
B

Bnm

pre 10 dana

AHA KAO DERBI U MARTU, ZVEZDA POVELA, PARTIZAN PREOKRENUO PA PAJA ILIC STUPIO NA SCENU. GURKA OD SUDIJA DA BI IMALI POBEDU UZ SAMPIONSKU TITULU, EJ BRE PROTIV OVAKVOG PARTIZANA! PROSLE GODINE STE BILI 32/32 U LS U KOJU STE USLI NI SAMI NE ZNATE KAKO... OVOG LETA STIZU GORKE PILULICE
c

cv

pre 10 dana

ma ja do juče kukao kako se samo gleda statistika sad odjednom nije bitna😂
K

Khanbg

pre 10 dana

Ja bih zamolio redakcija za jedan tekst o Miloju. Ili bar neki komentar negde da vidim o tome sto u 87om minutu uvodi Krasoa? Sto drzi u igri Serifa i Ivanica do 80 i nekog minuta, cemu? Cemu sluzi klupa, ta deca sto cekaju? Na 2-0 ti ne smes da uvedes nikog, pored onako ubijenog Partizana, bez ambicije da bilo sta uradi? Sta treba da se desi da lik to skapira, ne razumem evo...
Г

Групни

pre 10 dana

чим се почело са Филиповићем, звезда је имала два гола предности ! било је само питање тренутка када ће их и дати, дала је у право време и у одличном пролазном времену !

Bojank91

pre 10 dana

Zar ih nije mleo sudija?
M

Mauro Tasoti

pre 10 dana

Recept je taj da Zvezda ima igrače koje je platila po četri-pet miliona evra kao Hvang,Šerif,Ivanić koji igraju protiv Partizana koji je doveo igrače od sto hiljada evra, došli bez obeštećenja ili došli na pozajmice.Jednostavno Zvezda ima mnogo skuplji tim što se oražava i na kvalitet i rezultate.
Б

Блок

pre 10 dana

Салдања ,Гох колико ? Ми кад смо били у каналу такве трансфере нисмо могли ни да сањамо.
@

@blok

pre 10 dana

Nama su "zvezde" prelaznog roka bili superstarovi poput Eli Babalja, Stevana Reljica, Mugose...
@

@Blok

pre 10 dana

A kad vam Piksi u to vreme dovodio onog Japanca za 2 milona evra al ste i tad bili u bloku.
D

DOSOVSKO.VREME

pre 10 dana

Odmah nakon Japanca i jesmo potonuli. A vi Taribi vžVest jeo kikiriki ?
M

Mora

pre 10 dana

Se napraviti ozbiljan remont ove ekipe. Svaka čast nekim igračima, za sve,ali to je fudbal moraš tražiti svežu krv. Bekovi, zadnji vezni, ozbiljan napadač.
M

Mlin

pre 10 dana

proradio na kurblu sudija i to tek iz trećeg puta.
S

Sale Kg

pre 10 dana

Rutinirao Dućka, i skresao mu krila.
U

U Evropi ima jedan grad

pre 10 dana

Jel moze neki tekst o Vojvodini koja je takođe finalista ili će svaki biti o državnoj mezimici
B

Baxter88

pre 10 dana

Koja bre Vojvodina?! Dupla kruna ostaje gde joj je i mesto!
Г

Групни

pre 10 dana

и сада ... да је овакав наслов у овој фази такмичења у којој се сада налазе тимови у Европи, па и да помислиш да је звезда неко и нешто ... овако сурова истина је следећа: тим звезде у вредности од 68, 5 милиона против тима од 34, 1 милиона, и тај тим од 34 милиона стави најгорег бека кога има у прву поставу и касније га прекомандује на штопера ! два напада, два гола, Филиповић даје гол свом тиму, али звезда меље, јер не меље тамо где би буџетом требала да меље ....
E

Esi ti normalan

pre 10 dana

Kakve veze ima vrednost igraca na transfermarketu sa bilo cim?
Г

Групни

pre 10 dana

па када се прода Ераковић (скуван и напумпан) за 12 милиона он је најбољи бек Балкана, а сви знамо да нема вредност ... опште је познато да ви Трансфермаркет exel таблице и титуле са турнира (нпр из Тиране) узимате како вам одговара
@

@grupni

pre 10 dana

...nema vrednost ali ga zenit pusta da svaku igra po 90 minuta da stane grobarima na zulj. a stvarno je lako da stoper njegovih godina bude nezamenjiv u zenitu. a sta reci o babicu, koga je zvezda prodala pre godinu dana za 1 milion a on sada vredi 10 puta vise, kada smo kod pumpanja cena?
Г

Групни вс@grupni

pre 10 dana

Бабић вреди 10 милиона !? ја немам речи ... Ераковић игра 90 минута ... остали су претпостављам на фронту ...
B

Bububg7

pre 10 dana

Pa zar nije opet Pavle straža kriv?
Ć

Ćorava koka

pre 10 dana

Tek iz četvrtog pokušaja, Miloje iz trećeg i to sva tri puta na svom terenu. Šanse se broje sam cz a većina njih ofsajdi koji se vide iz aviona, sudije pusta pa kao šansa.
K

Kup

pre 10 dana

Zaslužan pobeda! To je realnost. Ali, treba imati hrabrost i otkucati jedan realan tekst. Stanju u kom se nalazi Partizan, ljudi koji vode taj klub su sve samo ne sportski radnici. Uticaju državnika u uspehu Zvezde, kome je u interesu da potpuno uništi Partizan, ali to tako radi, polako i mučno, imam utisak da tako leči svoj neki kompleks. Pitam samo, ko može da daje državne pare u ruke ljudima, koji svesno uništavaju taj klub, samo neko ko ima interesa iz toga. Plaćaš im licencu, a sa druge strane pričaš o minusu koji iz godine u godinu sve veći... Lični zaključak nisi ni ti ništa bolji kada sa takvim ljudima imaš saradnju.. Posle svega toga pričati o superiornosti, pada u vodu... To ti je kao da tinejdžera dovedes u jaslice, da se takmiči u čitanju ...
N

Nenad1246

pre 10 dana

Još čekamo sms broj na dresu do tad im odlično ide.
l

lazete i mazete

pre 10 dana

Sa kolikoo stranaca u prvom timu je zvezda usla u LS 2018? A koliko stranaca za koje pare ima sad Partizan ajde uporedi.
A

Alex20

pre 10 dana

Evo sve i da se neko slozi sa tobom.Neverovatno mi je ovo poredjenje o superiornosti i inferiornosti.Pritom ne secam se da se ovako pricalo kada su za Zvezdu igrali,Savio i Kadu iz Zete,Ignjatijevic iz Javora,Dejan Lekic iz srpske lige Beograd,Blazic,Guma Bogdanovic,Jevtic,psiholjub Djordjevic i ostali polupanci,tada se pricalo o Partizanovoj dominaciji iako u evropi nijedan zapazen rezultat nije imao.Jos na sve dodajes kompleks,ja se pitam samo ciji,pre ce biti vas. Mi smo barem tada znali da je do nas,a vi,vi ste ubedjeni da nista nije do vas i da su svi drugi krivi zato cete ostati jos dugo.
B

Blade123

pre 10 dana

Gde su bile takve disertacije 2008.-2013. i 2015?Ako se nekada lečio kompleks, lečio se tada, a ne sada...
V

View

pre 10 dana

Koncept je jasan - jedan vlasnik a dva tima . Kao u formuli 1 i onda vlasnik odredi ko je prvi a ko drugi vozač. Jedini problem je kad ovaj drugi neće da propusti ovog prvog. Ali i tu postoje korektivni mehanizmi kao šti su sudije, pritisak na druge klubove.... i sl. Tako dok okupacija ne prođe ne treba se nervirati. Vratićemo im sportski sve na terenu.
b

bašamrkalj

pre 10 dana

Kako saradjuju Mića i Hvang, kao na terminu, ono je milina gledati.
г

гостгоат

pre 10 dana

Буквално брате, како је лепо да гледаш два играча који на исти начин капирају фудбал.
K

Krupanjche

pre 10 dana

Mozda je Milojev fudbal spor ili neinteresantan, mozda je i tunjav i sa malo pasova, kako su neki pisali ovde u njegovom prvom mandatu ali čovek ima jasno definisane ciljeve i iako ne uspe da ih sve ostvari on covek donosi uspeh. Setite se sa kakvim je on timom usao u Evropu pre 7-8 godina.
Č

Čičak traka

pre 10 dana

Melje, melje ko u prethodna 2 derbija gubi 1:2 do samog finiša meča... mora sudija da vadi kestenje iz vatre, srećom ''dobar dečko'', Delija iz Kragujevca... nego, jel onaj Šegrt još uvek samo šegrt ili je već jednom postao Majstor?
S

Sale Kg

pre 10 dana

Pocelo je... prvaci kosmosa i svih galaksija... a onda dodje mocna Astana.
P

Pertini

pre 10 dana

I onda dođu Trabzon, Fenercvaros, Keln, Liverpul, Napoli, Milan, Salcburg, Braga, Olimpijakos, Slovan, Gent, Hofenhajm, Kopenhagen, Helsinki, CSKA, Bate, Arsenal, Krasnodar, Sparta Prag... Oh, wait!?
S

Sale Kg

pre 10 dana

Cuj ovog sve sami velikani i mocni klubovi :) Milan???? Vi ste ih pobedili, racunas da ste izveli korner i dali gol? AHAHHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHA
Б

Блок

pre 10 dana

Шамрок,Флора,Петах Тиква више вреде од Ливерпула, Олимпијакоса, Наполија. Последња велика победа партизаиа у Европи ?
P

Pertini

pre 10 dana

Nismo izgubili, a nismo se ni obrukali kako ti potenciras. Jedan Milan je "visio" do poslednjeg trenutka. Pobedili smo prvaka Evrope. To vi ne možete ni na pomislite. A nabrojani klubovi bi vas ispratili kao ovi decaci sto su vam dali 5 komada, a mogli 10.
Č

Čičak traka

pre 10 dana

Zaglavio se bio mlin... onda se samo niotkuda pojavi lebdeći majstor da ga odglavi svojim specijalnim alatom €€€€€€€€€€€.... jedino on zna kako da ga opravi.
G

Globus

pre 10 dana

Kazu verujes da te Zvezda ne melje... u tri derbija skoro 70 šuteva upućenih ka golu partizana... O posedu lopte da ne pricam hahaha
Č

Čičak traka

pre 10 dana

Posed 70-30 a na semaforu 1:2 do samog finiša...