Komentari na vest

Mitošević posle preloma: Sa Piščevićem na vezi svaki dan, ne pomišljam na kraj karijere

D

Dobro znaj...

pre oko 2 godine

Brz oporavak,dobar momak,radilica,borac...
W

Wien

pre oko 2 godine

Znam ga kad je igrao na Palicu,sa Katajem i Miroslavom Stevanovićem. Bio je bas povučen momak,ali fin.
G

Gostllp

pre oko 2 godine

Brz oporavak,budi jak Vuce 🙏💪🏻
M

Mop

pre oko 2 godine

Meni ovaj dečko deluje kao izuzetno dobar momak i pravi sportista.
S

SRECNO

pre oko 2 godine

brz oporavak, mozda deluje matoro za fudbalera ali mlad je organizam i jak, oporavice se dok dlanom o dlan, nastavice kao da nista bilo nije
Г

Гос'

pre oko 2 godine

Све најбоље машино, да се што прије вратиш и наставиш да газиш..😎
G

Gost456

pre oko 2 godine

Vuk je jedan veliki gospodin i pravi momak. Uvek daje maksimum, Prosto ostaje žal što nije napravio bolju karijeru jer je bio baš talentovan ali nije loše ni ovo što je uradio do sada. Ne pričam ovo jer se povredio pa ga sažaljevam već stvarno mislim. Brz oporavak momčino!
S

Stranac

pre oko 2 godine

Secam se kao klinac igrao sam fudbal u mladjim kategorijama i igrali protiv vose, kaze meni trener ovaj je tvoj, cuvaj ga a ja mu ni prici ne mogu, iznerviram se i uklizem mu direktno u stajacu nocu, lik se ni okrenuo nije, ja se sam zakucao u njega, posle me trener izvadio, bio decko jaci od svih nas duplo. Posle mi bilo drago sto je postao profesionalac a i kazu ljudi sto ga poznaju da je dobar momak. Ako citas ovo, puno srece vuce i samo nastavi nemoj se okretati kao kad sam ti ja uklizao, haha.
M

Mrcina

pre oko 2 godine

Bukvalno je bio toliko nadmoćan u mlađim generacijama,nisi mu mogao prići.Generacija Voše 91',bili šampioni SCG,Mitošević,katai,mudrinski,prejaka ekipa bila.Sve najbolje Vuče,želim ti brz oporavak.
N

Neutralna slika

pre oko 2 godine

91 godište Danijel Aleksić, Aleksandar Katai, Vuk Mitošević, Ognjen Mudrinski... 90 godište Slobodan Medojević i Goran Smiljanić...
K

Kolega s terena

pre oko 2 godine

Brz oporavak kolegi, odlican igrac i super momak. Srecno