Komentari na vest

Milojević: Zaslužena titula, verovao sam od dolaska

G

Gost Djape@Realno 123

pre 14 dana

@Realno 123- ma, nije mi jasno šta onaj Borjan priča gluposti sve “ja pa ja”, kao on je odbranio penale na svim produžecima i uveo Zvezdu dalje, što nije tačno jer Milojević mu je pri svakom izvođenju penala jasno rekao na koju stranu da se baci i kako da uhvati/odbije loptu! I s pravom u medijima piše da je Milojević velemajstor kvalifikacija, jer da nije bilo njega Borajan bi svaki put odletio u prazno (pri izvođenju penala)! Sve čestitke za Miloja!
Z

Zvlat BG

pre 14 dana

Ma, sjajan uspeh legende koja hoda nenadmašnog trenera Milojevića! Izbegao je sve zamke na početku hibridnog rata protiv Zvezde i plus toga osvojio je titulu, u nikad jačoj konkurenciji odličnog Partizana! Ovom titulom je pedantni stručnjak svima zatvorio usta i dokazao da su onih pet uzastopnih otkaza u inostranstvima bili samo slučajnost! Osećam da će ovaj inovator, na polju taktike, izmisliti nešto novo za Evropu, poput one čuvene taktike sa zglobnim autobusom u svom kaznenom prostoru. Verujem u Miloja!
D

Don Vito Corleone*

pre 14 dana

“Milojević: Zaslužena titula, verovao sam od dolaska”! Naravno, da je verovao, jer dobro je upoznat sa logistikom sa kojom Zvezda raspolaže! Malo je bilo čupavo posle nerešenog rezultata na JNA, tada je bio na pomolu hibridni rat protiv Zvezde, ali Partizan je sam sebi pucao u nogu i ispustio prednost i rat se na prečac okončao, prije nego štoj je i počeo! Zvezda je osvojila titulu zahvaljujući slabostima Partizana, a ne svojoj dobroj igri, jer koliko je dobra igra Zvezde vidi se po poseti na Marakani! Ako se Zvezda bude uljujlkala u ovu titulu i zadrži isti ove igrače za Evropu, onda ćemo biti samo jedan ofucani bokserski džak. Sva je prilika da će biti tako, jer ona poznati skaut drug Mrkela je u jednom intervjuu izjavio da su svi stranci dokazali da su pojačanja!
U

Uuu

pre 14 dana

Bravo legendo stvarno ne znam kako si verovao posto ostatak lige kosta kao dva afrikanca kod nas..Koje price oni nama prosipaju majko milaaa.Vec vidim njega i Piksija sa vodjom kako nam pricaju da su oni najvecu najaci...covek ozb ljakse i poltron da se ne lazemo..
α

αδερφοοος

pre 14 dana

Ο Βλαδανω ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ!!!
N

Nenad1246@αδερφοοος

pre 14 dana

@ αδερφοοος – evo, kako je ovaj navijač kiparskog AEL-a napisao pohvalu za Milojevića, koji je na vreme napustio ovaj autsajderski klub, koji mu je uručio otkaz! Da nisu bili u pravu svedoči i ovaj navijač, ljubitelj lika i dela kir Miloja Siguran sam da su pitanju nečista posla, od strane onog Veleža! Zašto su tada morali da pobede Milojevu ekipu?! Ali, što je pravi navijač, koji mu je od srca poželeo ”Ο Βλαδανω ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ!!!”. Ako laže koza, ne laže rog! Podrška za Miloja!
H

HCBelgrade

pre 14 dana

Koliko ste titula dobili na zvezdino prolece od ovih 35? Barem pola. Milojevka (dva penala + crveni/autogol) da se patentira i da udje u istoriju svetskog fudbala. Velika je zaostavstina ovog coveka.
G

Grobarcina

pre 14 dana

Kakav Milojevic ja bi osvojio namestenu titulu i unistavanje FK Partizana nije tesko
J

Juuu

pre 14 dana

Dugorocan odrziv klub , a predsednik kaze da ste katastrofa da vam daje drzavne , narodne pare , ko lagi , doktore
@

@juuu

pre 14 dana

Ne znamo ko lagi ali znamo ko place... izdrzi, jos ce ovo potrajati! I cuvaj suze za ABA ligu!

Realno123

pre 15 dana

Lupate o Miloju i kao namjestaju murzultate utakmice pa jel ga pustio Klop na mati da se osramoti a van dajk kostao cirka 100m a cijeli tim zvezde sa Pavkovim jedno 15. Pa onda sparta ludogorec salzburg yang bojs svi su ga pustili dvije godine za redom
B

BokiUSA

pre 14 dana

Nemoj da im se pravdas. Neka kukumacu
D

Delija NBGD

pre 14 dana

Sta je? Tablete ne rade? Steta 😔
D

Delija NBGD

pre 14 dana

Aha tek sad kapiram da je sprdnja. Ali druze, opismeni se ljubim te..
B

BokiUSA

pre 15 dana

Shamrock, Fljamurtari I klinci iz Danske like this....
R

Raffa

pre 15 dana

Hvala Miloje na novoj tituli i sto si definitivno ugasio mali komsijski klub.
9

95

pre 15 dana

Miloje je kao i uvek Zvezdin dzoker! Hvala za ovu titulu i za sve radosti koje nam donosiš. Kup mora da se uzme i ne sumnjamo da ćeš u tome uspeti! Šampioni!!!
P

Pino Silvestre

pre 15 dana

Jel uprava FK Velež poslala telegram podrške našem mrljoju
p

placi placi

pre 15 dana

ahahha nemate sta samo spominjete velez ahahaha mukice male
O

Osman Danac

pre 14 dana

je igrac Nordsilanda koji se igrao sa Parizanom u leto 2023. Tad je posle meca napravio selfi sa loptom s kojom je busio NK Partizan Rijeka

T.I. aka The KING

pre 15 dana

Zeljko Pantic trenutno psihicki nije dobro samo da javim
G

Gost ali bukvalno

pre 14 dana

Kako to misliš trenutno?
F

Familija

pre 15 dana

ČESTITAMO ŠAMPIONI
P

Priča se ...

pre 15 dana

Miloje, traži te veliki broj Kiparskih, Kuvajtskih,Indonežanskih klubova, ali na ugovor od 3 meseca, pošto duže od toga verovatno nećeš moći izdržati. I naravno, da u isto vreme u tim ligama ne bude Fedja Dudić, pošto bi mogao da te ponizi kao što je to uradio sa raspalim Veležom iz Mostara, protiv AEK_a iz Atine. Čestitke na ZASLUŽUNOJ TITULI 🏆
A

Auu koliko patis

pre 15 dana

"uspeo da te ponizi " tako sto je izbacio nekog na penale? ahahahha e to je vas najveci uspeh ,mukice male iskompleksirane
P

Priča se...

pre 15 dana

Mhm, na penale. Tim vrednosti 2 miliona evra i to kad se nabudže cene igrača Veleža, protiv ekipe, koja plati obeštećenje za igrače i 10 miliona. Tako da... Idi gledaj Terza Ligu Srbije. I slavi ZASLUŽENU TITULU 🏆🔴⚪ Sportski pozdrav ♥️ Objavite komentar !!!
m

mukicee

pre 15 dana

slavicemo slavicemo a ti ces da eonis suze
m

mukicee

pre 15 dana

slavicemo slavicemo a ti ces da eonis suze

Fear The Beard

pre 15 dana

Hvala ti Miloje,hvala ti Miloje,bez tebe na klupi stvarno trulo je....
G

Gostanko

pre 15 dana

Meni su najsmesniji ovi iz Partizana. Nadigrala ih Zvezda,nadigrao ih TSC,nadigrala ih Vojvodina,nadigrao ih Cukaricki a oni i dalje kukaju da ih kradu a stoje na drugom mestu i totalno nezasluzeno ce igrati kvalifikacije za ligu sampiona dok im je licencu za istu obezbedila drzava na koju kukaju. Smesno
P

Pobeda je resenje

pre 15 dana

Potpuno neočekivano svi su verovali da ce titulu osvojiti Vojvodina,Tsc,Radnicki iz Nisa,Radnicki iz Kragujevca,Partizan,Novi Pazar,Cukaricki neki od ovih klubova.Ova titula Zvezde sa minimalnim budžetom,bez pomoći drzave,logistike i svega ostalog je zaista neverovatna.
l

lol12

pre 15 dana

Pozdravio te Njegos Petrovic
B

Burek

pre 15 dana

In Miloje we trust !!!