©Starsport
©Starsport

Milojević: Zaslužena titula, verovao sam od dolaska

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.05.24. | 21:38

Strateg crveno-belih zadovoljan posle novog uspeha

Uspeo je Vladan Milojević da Crvenu zvezdu od jesenjih minus jedan dovede do plus 14 i matematički overi titulu četiri kola pre kraja Mozzart Bet Superlige, te je sa zadovoljstvom sumirao utiske posle pobede nad TSC-om (2:1).

Izabrane vesti

"Veoma težak meč, ali smo uspeli da upišemo velika tri boda koja smo želeli i tako osvojimo 35. titulu. Čestitam svim divnim navijačima koji su danas došli, ali i onima koji nas podržavaju širom sveta. Mislim da smo apsolutno zasluženo osvojili titulu. Sve to se desilo na najlepši mogući način, pred najveći hrišćanski praznik Vaskrs i ovom prilikom bih ga čestitao svima onima koji ga slave. Imamo vremena da se odmorimo, da budemo sa našim porodicama, a onda od ponedeljka nastavljamo gde smo stali. Čeka nas utakmica u Lučanima, i tu tražim ozbiljnosti, kao i do kraja sezone u svakom meču. Imamo i finale Kupa Srbije. Cilj je da napredujemo, radimo i da pripremamo mlade igrače za novu sezonu", kazao je Milojević.

Povratak na klupu kluba sa kojim je prethodno osvojio tri superligaške krune doneo je zahtevan zadatak, ali strateg crveno-belih ističe da je verovao u uspeh i pri bodovnom deficitu.

"Očekivao sam titulu, naravno. Sportista sam, verovao sam da uz dobar rad i trud možemo da postignemo sve ovo. Najlepša stvar na svetu je kad se borite za nešto i na kraju budete pobednici. Ponosan sam i drago mi je što smo svi zajedno dodali još jednu titulu voljenom klubu", kazao je Milojević.


tagovi

FK Crvena zvezdaVladan Milojević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara