Milan Milanović (©Star sport)
Milan Milanović (©Star sport)

Milanović napustio Surdulicu posle mesec dana

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.12.23. | 12:35

Radnik se pridružio Čukaričkom, Vojvodini i niškom Radničkom u potrazi za novim trenerom

U Crvenoj zvezdi su presekli odmah, uručuvši otkaz Baraku Baharu neposredno po završetku večitog derbija. Za razliku od srpskog šampiona u Surdulici su pak sačekali da se glave ohlade i tek sedam dana posle neuspeha u Kragujevcu povukli isti potez.

Tek nešto više od mesec dana pošto je stigao u Radnik, Milan Milanović napustio je klub sa juga Srbije. U tih mesec i kusur dana 60-godišnji strateg nije uspeo da pomeri Surduličane sa kursa koji su zauzeli pod kormilom Zorana Ljubinkovića, na pet utakmica upisao je dva remija i tri poraza te je Radnik na zimsku pauzu otišao zakucan za dno.

Izabrane vesti

Ali i bez trenera, jer su dve strane usled mimoilaženja u planovima odlučile da okončaju saradnju ozvaničenu 21. novembra ove godine. To znači da će se Radnik pridružiti Čukaričkom, Vojvodini i niškom Radničkom u potrazi za novim šefom stručnog štaba.

Milanović je u prolećnom delu prošle sezone u sigurnu luku uveo Spartak iz Subotice, a prethodno je radio u brojnim domaćim klubovima, od Hajduku iz Kule, preko OFK Beogradu, Novog Pazara, Rada, niškog Radničkog, Zemuna. Radio je i u inostranstvu kao trener Tobola i Irtiša u Kazahstanu, Alaškerta u Jermeniji i Šerifa u Moldaviji.

Radnik je posle 19 utakmica poslednji sa 11 bodova, šest manje od prvog sledećeg tima na tabeli, Radničkog iz Niša.



tagovi

Mozzart Bet SuperligaMilan Milanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara