(© MN Press)
(© MN Press)

Milan Stojanoski novi trener Teleoptika

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.03.23. | 15:18

Naslednik Igora Duljaja

Rešio je Partizan pitanje novog šefa stručnog štaba ekspresno, a Teleoptik postepeno. Dva dana pošto je Igor Duljaj promovisan u naslednika Gordana Petrića, fijlijala crno-belih je odlučila da ga na toj poziciji zameni Milan Stojanoski.

U pitanju je nekadašnji prvotimac kluba iz Humske, koji je prethodno radio u kadetima i omladincima Optičara, a sad dobio šansu u seniorskom pogonu. Već za tri dana imaće vatreno krštenje u novoj ulozi, pošto Teleoptik u nedelju od 11 časova gostuje obrenovačkom Radničkom i pokušaće da u drugom delu sezone ostane u vrhu tabele Srpske lige „Beograd“, potencijalno napadne prvo mesto na kome je trenutno Zemun, sa sedam bodova više.

Izabrane vesti

Tokom igračke karijere, Stojanoski je zabeležio dva mandata u Partizanu. Najpre kad je dolazio iz zrenjaninskog Proletera leta 1997, potom je 2000. otišao u Beitar iz Jerusalima i samo 12 meseci kasnije se vratio iz Izraela. Još je igrao na Kipru i u Iranu, da bi po povratku u Srbiju priveo karijeru kraju u dresovima Banata, BASK-a, Lokomotive i Kovačevca.

Sa Partizanom je Milan Stojanoski osvojio tri titule i jedan kup, a bio je i deo generacije koja je vođena trenerskom rukom Lotara Mateusa u leto 2003. obezbedila plasman u Ligu šampiona.


tagovi

TeleoptikFK PartizanMilan Stojanoski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara