Foto: Reuters
Foto: Reuters

Maksimović bi mogao kod Filipa Inzagija?

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.01.21. | 18:39

Navodno je Benevento spreman da ponudi trogodišnji ugovor Maksimoviću

Nikola Maksimović, kako sada deluje, neće obnoviti ugovor sa Napolijem. Zato sada srpski štoper od 1. januara može da pregovara sa bilo kojim drugim timom i na leto može da otvori novo poglavlje u karijeri.

Novinar posvećen praćenju Napolija, Valter de Mađo, sa lokalnog radio Kis Kisa, javlja da bi Maksimović mogao na leto da pređe u Benevento?!

Izabrane vesti

"Razumeo sam da bi Benevento mogao da ponudi trogodišnji ugovor Maksimoviću sledeće sezone jer će igrač moći za džabe da ode na kraju sezone", rekao je Mađo.

Maksimović ima još šest meseci ugovora sa Napolijem, a pregovori o produžetku istog traju skoro godinu dana. Srbin traži duplo veću platu, Napoli je ne nudi.

Do sada se spekulisalo da na situaciju sa Maksimovićem pažljivo motre Inter, Lacio, Vest Hem, Everton, Milan, Fenerbahče... Benevento nema toliko veliko ime, ali bi trogodišnji ugovor mogao da bude tajna koja bi privukla Maksimovića u redove Veštica.

Inače, Benevento je trenutno 10. tim Serije A sa 21 osvojenim bodom iz 16 utakmica. Na klupi Veštica sedi niko drugi do čuveni Filipo Pipo Inzagi.

Maksimović ima 29 godina, a u karijeri je nastupao za Sevojno, Slobodu iz Užica, Crvenu zvezdu, Torino, Napoli i Spartak iz Moskve.

Vrlo je moguće da će ove godine, na leto, promeniti sredinu. Možda baš preći u Benevento?


tagovi

Zimski prelazni rok 2021Nikola Maksimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara