Lotitov potez posle debakla: Unapred legle plate za oktobar

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.09.22. | 19:11

Mauricio Sari ostaje na klupi Rimljana

Predsednik Lacija Klaudio Lotito na zanimljiv način je reagovao posle debakla njegovog tima u Danskoj od Midtjilanda (1:5) u Ligi Evrope. Ne samo da je stao u zaštitu Mauricija Sarija, koji je poručivao da je spreman da snosi konsekvence, nego je odlučio da svim zaposlenima u klubu isplati primanja i za oktobar mesec, kako bi ih dodatno motivisao.

Onakav rezultat protiv Midtjilanda bio je šokantan i zbog činjenice da su Rimljani vrlo dobro krenuli u prvenstvu, a i u Ligi Evrope su savladali Fajenord u prvom kolu, pa ništa nije nagoveštavalo da bi Sarijev tim mogao da pruži onakvo izdanje u Herningu.

Izabrane vesti

"Sari ne odlazi iz kluba, on ostaje na toj poziciji i u to nemojte da sumnjate. Pričao je samo u trenutku očaja. Problem Lacija mora da se reši, jednom, zauvek i odmah. Kako bih motivisao sve unapred su isplaćene plate za oktobar", rekao je Lotito za Il Mesađero.

Ipak, isti list piše da nije potpuno spokojna situacija kada je u pitanju Mauricio Sari, koj se navodno boji da neće uspeti da napravi iskorak sa svojim timom ni u ovoj sezoni. Temperamentni strateg je u prilično nezgodnoj situaciji, jer je njegova ekipa doživela ozbiljan psihološki pad, pa je pod velikim pritiskom uoči sutrašnjeg gostovanja Kremonezeu.

Lacio se nakon šest odigranih kola italijanske Serije A nalazi na sedmom mestu na tabeli, sa 11 bodova i skorom od tri pobede, dva remija i jednog poraza.


tagovi

Klaudio Lotito

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara