Lotito (© Reuters)
Lotito (© Reuters)

Lotitov odgovor na Rominu euforiju: Sergej je naš Dibala! Napravili smo sjajan tim, nemamo na čemu da zavidimo

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.07.22. | 15:04

Predsednik Lacija poziva navijače da kupe sezonske ulaznice

Ide voda na usta navijačima Roma od poteza koje povlače čelnici kluba tokom letnjeg prelaznog roka, dovode se pojačanja, jača tim, projektuje čak možda napad na skudeto, a za to vreme u Laciju su spokojni i uveravaju da imaju isto tako kvalitetnu ekipu.

Predsednik nebesko-plavih, Klaudio Lotito toliko je siguran u snagu sastava Mauricija Sarija da je na činjenicu kako će Paulo Dibala obući dres Vučice uzvratio smirenim glasom, da njegov klub ima isto tako kvalitetnog igrača. I to u liku Srbina – Sergeja Milinkovića Savića.

Izabrane vesti

Centralni vezista je došao 2015. iz Genta i otad ne mrda sa Olimpika, iako ga žele kako oni najbolji italijanski, tako i klobovi iz inostranstva. Činjenica da ga je toliko vremena zadržao u Rimu daje Lotitu za pravo da bivšeg člana Vojvodine uporedi baš sa Argentincem koji stiže u ekipu Žozea Murinja.

Milinković Savić je naš Dibala. Zadržati ga osmu godinu je najvažniji posao u Seriji A“, istakao je Lotito.

Tokom leta Lacio je doveo golmana Granade Luiša Maksimijana, štopera Milana Alesija Romanjolija i brazilskog centralnog veznog iz Šahtjora, Markosa Antonija. Za to vreme gradski rival je angažovao Nemanju Matića, Mileta Svilara, sad će i Dibalu, očekuje se i zadržavanja Nikoloa Zaniola, pa da na krilima osvojenog trofeja Lige konferencija Roma pokuša da napravi iskorak. To prvog čoveka Lacija ne tangira.

Napravili smo sjajan tim. Nemamo na čemu da zavidimo drugoj strani“.

Osim možda na podršci publike, zato što su Romini navijači daleko aktivniji u predsezoni. Zato poruka tifozima.

Stvorili smo izvanredan tim, sad ste vi na potezu. Kad ćete kupiti sezonske ulaznice? Roma je već prodala 36.000 pretplatnih karata, a mi samo 8.500“, podseća Lotito.

 


tagovi

Klaudio LotitoLacioSergej Milinković Savić

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara