Komentari na vest

Lola Smiljanić: Strahujem zbog toga kakvi se igrači dovode u Partizan, Natho izgovorio veliku glupost

N

Nejbi

pre 10 meseci

Lola nemas ti za sta strahovati ti si svoje naplatio boli te uvo. Sad ti patriota. Vuko si se ko pometina po terenu. Nidje veze!
N

Nejbi

pre 10 meseci

Slavuj* Dobar je Smiljanic ! Nije vise u Partizanu.
s

slavuj

pre 10 meseci

Moj Smiljaniću, kakvi god da su , bolji su od tebe, koji si sjedio na klupi godinama i uzimao novac od ugovora , igrao po nekoliko minuta, ali svaki put si žurio da staviš traku kao kapiten. Da li si ikad pomislio da je ne zaslužuješ? Ne ti si bio ustrajan i odradio si ugovor do kraja i uzeo svaki euro od kluba. Došao si kada nisi imao gdje jer si propao kao žeton. Zato ćuti i šlihtaj se mladom Mrkeli i Terziću.
m

metalika moj dobar

pre 10 meseci

strahuje ,kakvi se profili dovode ...haha pa on nije svestan da je najgori profil sto smo ikad imali .On nasao da ocenjuje nekog !! Da nije bilo vezi -menadzera on bi sedeo na zapadu pored mene
N

Nejbi

pre 10 meseci

Nema struje. Al imamo sapuna. Hahaha
N

Nejbi

pre 10 meseci

Nicija nije do zore gorela! Pa ni vasa gani. Prnuce vam neko u program i najavu. Na svoj portal bagro.
L

LoloDuploGolo

pre 10 meseci

Nema više titula od čika Mirka i čika Tola koje je Lolo osvajao:)))))Može da izbaci i Natha i koga god poželi, ali druga liga zove crnobile dečke:)))))Šanse da crnobili uzmu titulu su iste kolike i šanse da Lola igra ozbiljan fudbal, a i sam lepo kaže da je antitalenat:))))
G

Grga Cvarak

pre 10 meseci

Smiljanicu, ti si u Partizanu koji navodno toliko volis zadnje 4 godine u klubu samo skupljao platu svaki mjesec. Znaci, nemas pravo da nikome solis pamet sto se tice neke ljubavi prema klubu jer da iskreno volis klub nebi sigurno toliko dugo zivio na njegovoj grbaci, a dobro si znao da si vec u tom momentu bio zreo za fudbalsku penziju. Tako da, pusti ti Natha i sta Natho treba ili ne treba da prica. Prica je jedno, a djela su nesto drugo. A vec sam objasnio zasto su tvoje rijeci prazne. E sad, sto se tice ove izjave kako ne vidis svjetlo na kraju tunela u ovom Partizanu, sa tim se moram sloziti. Partizan titule nece vidjeti dok god su u njemu oni zlotvori Vucelic, Vazura i ostatak ekipe koja korak po korak izvlaci i zadnji dinar iz kluba. To je nazalalost Partizanova realnost u ovom momentu. Ako osvojimo drugo mjesto ovu sezonu, to ce za nas biti jednako osvajanju titulu. Objektivno. Slozicu se i sa konstatacijom da se u ovom momentu najbolje fokusirati na razvoj igraca iz vlastite skole. Sto ono kazu, poceti od nule, pa ko zna, mozda tako makar iznjedrimo opet nekog Ivica, Ilica, Jovetica, Milenkovica i tako dalje i tako dalje.
F

FkpCascais

pre 10 meseci

Ako iko e vala ti nemas pravo da pricas sada nista o Partizanu... Ko sve daje sebi za pravo da kritikuje i prica gluposti majko mila.
m

monteroo

pre 10 meseci

A nisi strahovao kad ste ti i babovic obukli dres koji ne da niste zasluzili,bilo vam je malo pa su vam dali i traku,dvojici klabera,kojima je teleoptik plafon... E tada je poceo sunovrat,ovo je danas samo poslednja tacka...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 10 meseci

@ humska Majstori Pod 1. Slušaj neznalice , ako već ne znaš šta da kažeš onda bar ćuti . U zapamti JA SAM NAJVEĆI ZVEZDAŠ KOJI JE HODAO ZEMLJOM....a ne Partizanovac. Pod 2. Vidi se da prave igrače sa ovih prostora nikad nisi gledao, a pored PRAVIH NAVIJAČA nisi ni prošao. Moja generacija navijača je umela i da prepoznaje i da poštuje prave igračke i ljudske veličine. ... a sad briši odavde, i da te ovde više ne vidim.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 10 meseci

Slušaj NEZNALICE : Pod 1. Ja sam NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD. ....a ne Partizanovac Pod 2. Vidi se da prave igrače na ovom prostoru nisi gledao nikad,,,, a pored pravih navijača sa integritetom i navijačkom etikom nisi nikad ni prošao. Moja generacija navijača je umela da poštuje prave igračke i ljudske veličine i da ih lako prepoznaje. A SAD BRIŠI ODAVDE , I DA TE OVDE VIŠE NE VIDIM.
c

cenzura?

pre 10 meseci

ne smes da napises da natxo ne moze da povuce kao lola. sta su ti admini
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Lola trener?!?!? Jednog dana sa PRO licencom i na klupi Partizana! To je to, nema više, gasi svetlo!
@

@zvlat bg

pre 10 meseci

Buraz,svetlo je odavno ugaseno,nema struje
m

marešica

pre 10 meseci

Prvo i sam kaze kako Partizan nema nikakve šanse,a onda mu smeta izjava Čerkeza koji kaže to isto samo na drugačiji način.
v

vic dana

pre 10 meseci

"Iz trenerskog ugla"!Ima 3 treninga kao pomoćni i onda ova izjava!

PFK NIŠ

pre 10 meseci

Uzimao pare na "kao neko ime", nista uradio nije, sad prica iz nekog "trenerskog" ugla, a Natho je posle one izjave morao da izleti iz Partizana... Sve se neke dijabole javljaju, pametuju, sadasnji igraci i Duljaj lupetaju, totalni raspad!
Z

Zexx

pre 10 meseci

Dobro si se udao,čuti i troši tudje pare
g

gost 024

pre 10 meseci

Trenerskog ugla? Ahahaha
A

Antiupravnik

pre 10 meseci

Lolino licemerje, igrao je po nekoliko minuta pored Natha, ćutao kao zaliven. Stizale pare nizašta. Sad je naknadna pamet! Natha skloniti odmah pole onakve izjave. To je poziv na predaju. To niko ne voli i ceni. Ali... Čovek je projektovan da sledeće sezone bude prvi trener, a Tošić SD. Nova uprava i nov tim!
L

Lola je žensko ime

pre 10 meseci

Natko zna zašto je to rekao, a znaju i svi ostali. Ali ako se družiš sa Terzićem i Mrkelom, nemoj da pričaš da voliš Partizan. U stvari, bolje da si ćutao, neko je mogao da pomisli da si malo sazreo i naučio neke stvari. Ovako je sve jasno.
C

Chisam

pre 10 meseci

svi dokumentovani dokazi protiv Terzica iz Ofk Bgd su nestali a stari Ofkovcima zabranjen pristup na Karaburmu.Ofk postoji na papiru
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Starim ofkovcima je trebalo deset godina da spiskaju sve što im je Terza ostavio ispadnu u drugu ligu.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 10 meseci

1. Tvoje ocene i procene su potpuno nebitne. Kao igrač si bio jedva nešto ,jedva prosek, ali jako iritantan i nevaspitan,sirov i bez stila. U vreme kada su u Partizanu igrali pravi igrači (Moca Vukotić i društvo,kasnije Peđa Mijatović itdddd Ti ne bi bio ni rezerva, ni kao ig4ač ni kao ličnost. 2. Natho je u pravu. Partizan će se grčevito boriti do poslednjeg kola za 4. mesto. U ovom trenutku Partizan ni kao klub a još manje kao tim ne predstavlja ama baš ništa . Prema tome , začepi i ne usuđuj se više da bilo kom propisuješ šta će i kad će da kaže.
h

humskMajstori

pre 10 meseci

Moca vukotic pre 40, mijatovic pre 30 godina. Prosecni igrani nedokazani u reprezentacijama tog doba. No dobro,imate li jos neke dokazane zadnjih 20 godina na sredini terena sem Sase Ilica koji Vas vukao do 38me godine. Od 1966 do dan danas stativa Sase Ilica protiv Reala najveci Vam uspeh u Evropi.
G

Golopojasno

pre 10 meseci

Neka se znao red na vrelom beogradskom asfaltu, posle ovakvih prozivki bi bila ferka na poljančetu između Lole i Natha, pa posle zajedno na krempite i hladnu bozu ili limunadu.
?

???

pre 10 meseci

Natho je samo realan
c

crno na belo

pre 10 meseci

lola nije nikada bio igrac za moj partizan,nije imao kvalitet za to,samo se vratio da nas odere za pare to svi znaju,natho je za njega vele majstor,nije trebao da kaze tacno je.lola sumi,leonardu,vukicu,moreiri,joveticu,,,,nije mogao ni peskire da nosi a ne da im bude saigrac. volim crno bele
N

Natko kap

pre 10 meseci

Natko je rekao istinu, svidjalo se to nekom ili ne... a lola ako je toliki grobar kao sto tvrdi da jeste nek kaze zatso je natko u pravu... i jos nesto je istina, od natka, ovakvog kakav je, boljeg nemamo.... pogledajte ko je dao zadnjih 5 nasih golova u derbijima....
L

Loliška

pre 10 meseci

Još uvek nije sazreo, šta ćeš.
7

7. mesto maksimum

pre 10 meseci

Na stranu što im je krš tim, ali ovaj Natho se ovde ponaša kao da je Mesi u najmanju ruku, a tako ga i mediji podnašaju titulisanjem. Juri sudije, besni, a nigde rezultata. On je baš rođen za Humsku. Isijava nekom mržnjom i nezadovoljstvom, vidi mu se u faci sve.
A

Alo bre

pre 10 meseci

Pa izbaci vise komentar koji je istinit a ne lazne
M

Malo činjenica, a manje propagande

pre 10 meseci

Mogli su da se nadaju tituli kada je bio Ser Stanoje i kada su im zatvorili sve utakmice pod šifrom "Mini Atletiko". Samo zahvaljujući filijalama su u nedavno završenoj sezoni uopšte obezbedili mesto koje vodi u Evropu. Krš tim može osvojiti titulu samo ako im neko preda ili namesti titulu. Svaka druga priča je populistička priča kojom se opravdava nekvalitet i želja da se opereš za neuspehe.
d

dragan r.

pre 10 meseci

Lola jeste bio dijabola, ali za ovo što je rekao za čika Natha, u pravu je. Ne može igrač nekog kluba da kaže da njegov klub nema šanse za titulu, sve i da je to istina. Može on to da misli, ali glupo je da to javno kaže. Povrh svega, isti taj igrač hoće kapiten da bude
d

deagle

pre 10 meseci

Hahahaha.... ko je nasao da prica... hahahhah
G

Gost123454321

pre 10 meseci

Najbolje ti da nam kazes... vec odavno nam nista na zalost nije smesno!!! Ne treba ni Lola Smiljanic nista da nam prica a jos manje ovaj penzioner Natko... VOLIM PARTIZAN
S

SB

pre 10 meseci

Slazem se sa ovim sto je rekao za Natka. I da imamo 0% sanse on to ne sme da kaze, jos hoce kapiten da bude. Predao se a sezona nije ni pocela
G

Gost123454321

pre 10 meseci

100 posto si u pravu za Natka... neka odradi jedne pripreme kako treba i neka prica na terenu... svi smo mi nekada igrali fudbal i vidimo sve sta se desava oko maseg PARTIZAN-a... i nema potrebe da jedan stranac koji ne pravi nikakvu razliku godinama unazad, cak smeta i remeti atmosferu u ekipi a pri tom je i preplacen, da nesto prica, samo da bi rekao i da bi se culo za njega... i da velicamo ove sa druge strane brda, samoprozvane galaktikose... VOLIM PARTIZAN
J

JSD cirkus.

pre 10 meseci

Mozete osvojiti titulu samo ako vam Vucela zatvori sve utakmice
P

Pitanje....

pre 10 meseci

Jel to ovaj sto je posle jedne pobede u derbiju zatvarao marakanu???
а

анапеђа

pre 10 meseci

Потребно нам је 20 нових играча,нова управа и стари навијачи,све остало имамо
d

dragan r.

pre 10 meseci

Samo toliko...
k

ko će koga prvi

pre 10 meseci

u pravu si,stari navijači. ni navijači vam ne valjaju u poslednjih 30 godina.
3

3N

pre 10 meseci

Lola kandidat za novog Duljaja? U prvih pet kola osvojiće pet bodova pa posle laganica, da još jedna prođe godinica... Sram ga bilo zbog ove izjave o Natku.
G

Gost123454321

pre 10 meseci

Sram da bude Natka za ovu izjavu od pre neki dan... a sram ga bilo i za izjave pred pocetak svakog prvenstva vodinama unazad... a sram ga bilo i za igre koje pruza (ne pruza)... VOLIM PARTIZAN
V

Volujak

pre 10 meseci

Kakav kredibilitet ima ovaj čovek? Sve sto je činio u poslednje vreme ne ide mu u prilog da voli Partizan, čak šta više…Da mu tate nije bilo i CG veze, taj Partizan ne bi video. Domet mu je bio Javor ili Indjija maksimum…
R

Realan 2

pre 10 meseci

Rece lola koji je 3,4 sezone uzimao masnu platu za sedenje na klupi... cuj odrastao... sto nisi igrao za dzabe?
u

undertakers

pre 10 meseci

Lola je davao svoj kes kao pozajmica,zato mu je produzavan ugovor......I stojke tako isto

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Lola dijabola.
B

Bob.f

pre 10 meseci

Rekao covek istinu!!! Ti da volis Partizan nikad se nebi vratio 4 god u krs stanju i uzimao iz istog kluba pare a plasio loptu..A vrhunac svega je to sto si otisao za mizeriju kod Terzica. Dosta nam je takvih Grobara kao sto si ti...
p

pdk

pre 10 meseci

Kako nisi tako pricao kad su tebe vracali...sa tim potezima su unazadili klub.
d

dexl

pre 10 meseci

Lola govori iz trenerskog ugla....kakva trenerska karijera pozavidio bi Anceloti
p

peki30

pre 10 meseci

Natho je rekao istinu, a ne ko duljaj, sve super sve fino, a ne javlja mu se dijabate na telefon, nema stopera, napadaca, bekova...
G

Gost123454321

pre 10 meseci

Taj tvoj Natko je i pred pocetak svakog prvenstva unazad cetiri godine rekao da cemo osvojati titulu... pa vidi koliko je posten...!? VOLIM PARTIZAN
G

Gost123454321

pre 10 meseci

... a slazem se i za Duljaja i za to da nam je potrebno minimum 6,7 igraca (oba beka, oba stopera, prednji vezni i spic) za startnu postavu... VOLIM PARTIZAN
D

Džuno

pre 10 meseci

Pa partizan objektivno nema šanse za titulu, jedino da se zvezda baš baš raspadne. Ni za drugo mjesto nije favorit Partizan
Б

Блок

pre 10 meseci

Да игра и даље и да су га звали ,јер "осећа" клуб да одигра још сезону две...да л би овако причао?
f

fristajler

pre 10 meseci

priča iz trenerskog ugla.. na kom spavu je taj ugao?
G

Gost123454321

pre 10 meseci

Bravo Lolo za komentar..., za Natka imamo isto misljenje. S'tim sto bih dodao da je posle dvojca VV, Natko najvece zlo koje nas je zadesilo... to je covek koji je nekada znao i mogao da igra fudbal i koji je odavno trebao biti u fudbalskoj penziji... covek koji pred svaki pocetak prvenstva obecava titulu (ove godine okrenuo "plocu") i koji samo prica i gestikulira (jel samo to i moze da radi sa njegovim fizikalijama), sa kojim je evidentno da imamo igraca manje u ekipi... pustite malog Mircetica, dajte decku sansu i nemojte vise da nam propadaju talenti (Bazdar razocarenje, da ne kazem da je nazadovao ali nije nista ni napredovao, nadam se da ce me demantovati jer i dalje imam poverenje u njega)... VOLIM PARTIZAN
F

FkpCascais

pre 10 meseci

Ti volis Partizan? Ahahahahahaha Lolo ti li si?
L

Lee Addy

pre 10 meseci

"Govorim iz trenerskog ugla" :D jak si mi ti trener, isto kao sto si bio i igrac.
П

Пеђа РС

pre 10 meseci

Неће више Лола плесат полугола 😁 Али каже: Ја из угла тренера, сматрам 😅 Он и брат Вујадин, какви трипови. И стварно није неко ко треба да коментарише какви се играчи доводе, и он је у пензионерским данима доведен.
G

Gost200

pre 10 meseci

Ovom čoveku treba zabraniti da prilazi stadionu Partizana, a izjave mu nemaju nikakvu vrednost. Prvo igrački jedan od lošijih igrača na svojoj poziciji, ne bi mogao da čisti kopačke jednom Duljaju, Nađu, Evertonu, Žuki, Kamari, od njega su bolji čak i trenutni Šćekić i Belić. Bio je kao igrač spor, sklon kiksevima, išao i vraćao se u Partizan po 15 puta na osnovu toga što je "dete kluba". Drugo arogantan bez pokrića, bezobrazan prema sopstvenim navijačima. Na kraju igrao i za taj OFK Beograd slizan sa još jednim užasnim bivšim igračem Partizana Stefanom Babovićem, Terzom i Mrkelom juniorima.
a

asensio marko

pre 10 meseci

Jbt sa 19 godina je vec otisao u Espanjol, toliko koliko su nas gurali kad smo tad morali da prodajemo igraca vec. Zna Lola da je Natko u pravu, al ne sme da kaze sto je u pravu.
X

XD

pre 10 meseci

Hahahhaah da ovo ne kaže jedan od najvećih cirkuzanata koji je ovde jurcao za loptom pa ajde. Zašto si došao nazad u partizan i primao platu godinama a da nisi bio ni na klupi? Zašto tada nisi rekao "nisam ja trenutno igrač za moj partizan, neću da sedim na tribinama i uzimam pare, glupo mi je"???
N

Natho

pre 10 meseci

je realan a ovaj je ostrascen. Ocigledno je da svi sem njih vide realno gde se nalaze. Ovakvom igrom se do titule ne moze doci,svaka čast i zelja i tehnika pojedinih igrača ali premalo je sve to.
R

RealNo1

pre 10 meseci

Натхо од самог доласка у Партизан прича глупости. Треба мало да се посвети физичкој спреми, а не да у 60 минуту не може да дође до даха.
G

Gost123454321

pre 10 meseci

... ako je ubacem na poluvremenu, u pravu si da u 60 min. vec nema snage... ako igra od pocetka, od 10-og minuta je na izdisaju... VOLIM PARTIZAN
d

dragan r.

pre 10 meseci

Prijatelju, čovek ima 35 leta iza sebe... Od babe devojka, od dede momak... teško.

Pule

pre 10 meseci

Nek vrate tebe da izgasis sklopku