Komentari na vest

Leao pravio dar-mar, pogodio i Luka Jović, Milan se izmigoljio Sasuolu (VIDEO)

J

Jagg

pre 16 dana

Milan, na zalost nista nece osvojiti ove sezone. Titula je izgubljena odavno, u kupu eliminisani, a tesko ce LE osvojite pored ovakve konkurencije. Jednostavno, tim nema klupu i nije adekvatno pojacan. Najvise mi je krivo sto ce da ode Theo. A Leao je prica za sebe, 2/3 sezone se glupira, a sad pred kraj kao zapeo da igra nesto. Sve mi to mirise da zeli transfer od sledeceg leta. Giroud odlazi. Ovo su 3 igraca koja su nosila klub 3 godine. Bice mnogo problema naci adekvatne zamene.
L

LNS

pre 16 dana

Otkud znas da ce da ode Ernandez? Mislim, mozda i hoce, ali, ti o tome pises kao da je vec gotova stvar.
b

bosko2020

pre 16 dana

Drago mi je da je Luka zabio,iako mu daje na kasicicu da igra.Nervira me to sto je prestatican.Kad je npr bio u Realu,pa vidis Benzemu na oba krila,u napadu a 11 godina stariji.Sta se desilo od Frankfurta pa nadalje,nepoznanica.On jeste 2 klase iznad Mitra ali zato za mene Mitar je zahvalan igrac tj radilica.Da Luka bas bas zeli vjerujem da bi mogao u top 10 naj napadaca i vjerujem da u svakom jacem klubu bi bio na 20+ golova po sezoni.Ali za sad Mitra podrzavam,a Luka da igra amc u repki sa Mitrom.
n

n9

pre 16 dana

Kao navijac Milana od malih nogu iako retko kada komentarišem,Interu cestitam na skudetu,pored ovakvog Milana i Juventusa su bezbrižni. Hoce kardinale rezultate sa timom za sredinu tabele po kvalitetu,skrtice,postajemo Udineze,cak i sa ovim panjevima ni Gvardiola nista ne bi uradio. Najpre treba biti iskren prema sebi,imamo igrace za Frozinone,sa ovim panjevima je nebitno da li ce ostati Pioli Ne uzbudjujte se previse,nemamo tim za velika dela. 12 godina smo prosecan evropski klub i to je to
M

Monumental

pre 16 dana

Ako pobijedi nocas, Inter ce sledece kolo protiv Milana igrati da matematicki obezbijedi titulu. Ne bas dobar scenario za rosonere⭐⭐
G

Gost0007

pre 16 dana

Pa nece se Milan ugasiti ako se to desi, titula, jeste okrugla ali ide zivot dalje. Generalno kako igraju, tesko da mogu da se nadaju necem dobrom u tom mecu ali Boze moj, bice sezona za popravni.

Pjanić sa tri žutaa

pre 16 dana

@Monumental Ako veceras pobedi, Inter i remijem u Madonini osvaja titulu.

elmagico

pre 16 dana

samo zbog ovoga ne zelim da ispadne Sasuolo, uvek cupaju bodove Milanu Interu i Juventusu 😎
S

Sempre Ac Milan

pre 16 dana

Čisti gol čukvezea ofsajda nigdje, utakmica vrlo dobra odbrana katastrofalna na čelu sa kjerom!Trebalo je da bude lagano 3-6
S

Sa piolijem

pre 16 dana

Milan može da osvoji samo qrc
I

Inzaghi

pre 16 dana

Odabrana Milana ove sezone nije ni za komentarisati.
K

KJ

pre 16 dana

Jovicu su potrebni minuti. A ne da igra Ziru koji tek nije za opciju prvog spica.
G

Gost39

pre 16 dana

Hvala Kjeru za sve, ali čovek nije više za fudbal u ligama petice. Kakvo loše pozicioniranje, kakve greške u dodavanjima, kakva nesigurnost...Žiru je u dve utakmice omašio dva puta zicer, nije on džaba u pregovorima za odlazak u SAD. I dalje ne razumem zašto je poništen drugi gol Čukvuezea, čak ni na linijskom snimku na kome je pisalo offside nije bilo ofsajda...Čoveku se baš ne da.
B

Bila mu

pre 16 dana

Dlaka u ofsajdu
G

Gorostas

pre 16 dana

Ali naslov pogodio i Jovica. Ah da samo je pogodio u Seriji A to bi mogla i Mitrovic kada bi ga neko hteo.
C

Cirkus

pre 16 dana

Mitrović je davao golove Junajtedu, Totenhemu, Sitiju, Arsenalu, Liverpulu. Ovim indijancima iz Sasuola bi davao golove trepavicom. Mitrović je postigao više golova za reprezentaciju od svih igrača zvezde zajedno
@

@Cirkus

pre 16 dana

I pored svega toga ne moze da cisti kopacke Jovicu
C

Cirkus

pre 16 dana

Hahahahahahahahahahahahahaha
N

Nosoroze

pre 16 dana

Ateisto znamo da te najvise boli to sto je JOVIC igrao u Realu.
l

laker

pre 16 dana

Jovic nije blizu Mitrovicu, bravo sto dobro koristi minute u Milanu da izbori ugovor ali nikad ni blizu Mitrovica
N

Nosorog

pre 16 dana

Super ste mi, zato ce i da nas unistavaju. Sve dok budu igrali Bleki Kalabe Zila i Saso Lukic i Mitrovic povredjeni. Samo da bi eto i vi gledali. Uzivajte
@

@laker

pre 16 dana

U pravu si, nije on ni blizu Mitrovica, on je 3 klase iznad
G

Gost0007

pre 16 dana

Ajde jos 6 kola i da Pioli ode. Zahvalni mu na svemu ali tim stagnira a forma u ozbiljnom padu. Rotacije su mu katastrofalne ali ni jednu utakmicu nije pogodio kada je rotirao tim. Sada opet Roma, ima tu sanse za nesto ali sa ovim pristupom i formom tesko ce nesto dobro uraditi.

Pjanić sa tri žutaa

pre 16 dana

Ostace. Nema raspolozivih trenera na trzistu. Konte nece bez ulaganja, Klop ide na odmor...nema ko.
R

Roberto Baggio99

pre 16 dana

I ko ce da digne ekipu kada ti ode 5ili6igraca koji su doneli titulu a ti kupis kada prodas Tonalia 7ili8novih igrača ko ce to da uigra? Niko ne trpi lose rezulate Milan ako ostane2 i ako neprodju Romu Pioli ostaje.Nema tog trenera da ti donese rezultat danas,da vam dodje Sari ukanalio bi vas.
G

Gost0007

pre 16 dana

@Pjanic, Konte ne, Klop? nema Milan pa ni Italija novce za njega ali tu je De Zebri npr. Ima tu jos strucnjaka, ne moze se igrati ako trener izgubi svlacionicu a to je Pioli davno izgubio. Uostalom i on zna da ima sansu da ostane ako osvoji LE (tesko) ali kad ne znas da motivises igrace, dzaba sve.

Pjanić sa tri žutaa

pre 16 dana

Opet naslov teksta nema veze sa tekstom i rezultatom. Pomislih da je Leao dao het trik, kad ono 3:3
B

Bas je tebi veselo

pre 16 dana

@Pjanic sa tri zutaa Mirodjija
J

Ja i

pre 16 dana

Čovek koji je pisao tekst je gledao utakmicu i zna vrlo dobro zašto je stavio taj naslov za razliku od tebe koji samo znaš da pametuješ i preispituješ novinarske tekstove bez da si gledao utakmicu. Ja da sam novinar ne bi ti nikad objavio komentar pa crkni od muke.
S

Sta da se

pre 16 dana

radi. Igrali evropska takmicenja umorni su velikani od evropskih kupova. Nacionale to ne razume..