Marko Lazetić (©Printscreen / AC Milan)
Marko Lazetić (©Printscreen / AC Milan)

Lazetićev het-trik nije prošao neopaženo: Pioli drži srpskog napadača na oku

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.11.22. | 01:25

Treneru Milana se svidelo ono što je mogao da vidi

Sportski stručnjaci često vole da kažu kako je nekada potrebno napraviti korak unazad, da bi dugoročno napravio uspeh. Skoro godinu dana Marko Lazetić traži svoje mesto pod suncem u Milanu, a kako nije mogao da ga nađe u prvom timu prihvatio je da se kali u podmlatku Rosonera što je odmah počelo da se isplaćuje.

Het-trik nekadašnjeg bisera Crvene zvezde odmah je privukao pažnju italijanske štampe, a nije ostao nezapažen ni tamo gde je najvažnije - kod trenera Stefana Piolija.

Izabrane vesti

Tokom najave gostovanja Kremonezeu italijanski stručnjak je bio upitan da prokomentariše i Lazetićev het-trik u ubedljivoj pobedi nad Atalantom u Primaveri (4:0), a on je u pohvalnom tonu govorio o radu srpskog ofanzivca.

“Naravno da sam video šta je napravio. Jako sam srećan zbog njega, naporno radi“, poručio je Pioli i dodao:

“On je mlad, ambiciozan, želi da napreduje. Pratimo ga, kao i druge mlade igrače. Imam mogućnost da im dam šansu da igraju, kada za to dođe vreme. Ne gledam ko je u pitanju, već koliko radi“.

O Lazetićevom statusu u Milanu se često polemiše na Čizmi. Letos se dugo spekulisalo da će biti prosleđen nekom klubu na kaljenje, pa da je on izabrao da ostane i bori se za svoje mesto u prvom timu, dok je i nedavno počelo da se piše o mogućem odlasku u januaru na privremeni rad. Posle het-trika deo javnosti veruje da bi Lazetić trebalo da dobije šansu i u prvom timu.



tagovi

Marko LazetićMilanStefano Pioli

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara