Komentari na vest

Lazetić profitira, povrede menjaju planove Rosonera

o

ojoj joj

pre preko 1 godinu

Propade Milan kao zeton u autosudaraljkama na Sabackom vasaru, nista od njega nema kada igraju Lazetic i Ibra oporavljeni. Niti ce ovaj mali nesto uradilti niti ovaj matori a Milan nema drugu poziciju da zadrzi a snovi o skudetu su slabiji od letnje rose u podne. Juventus ovo lako finisira pa i Napoli koji moze do drugog mesta sto im zelim ako ih sinterovci ne prestignu. Pa jedan Vlahovic igra za Juve, dok Milan ima starca Focu i slinavka u napadu, ha ha ha, i sinteri sa pregojenim Lukakuom se smeju ovoj komediji u crveno crnoj otuznoj opremi. Da nije bilo kojekakvih sudijskih kradja i namestanja teskih prosle godine za Milan ali i pre toga za Kinesku plastiku sve sa ciljem da ne uzme skudeto Juventus, a sada se pokusava sa ovim krimosima iz Napulja, imali bi 20 u nizu titula. Ali to je bio cilj da se prekine niz i unisti Juve koji ima najbolje i najskuplje igrace i koji je isao na titulu u LS ali isto tako i jedan od tvoraca super lige pa je UEfa ucetvovala u ovoj radnji. Svi ti znaju, sve se uklapa jedan i jedan su dva uvek bili. A bolje da se time bavite i pisete istinu a ne da se udaraju neki slageri i Lazeticu ili Pioliju kako je nesto uspeo da uradi nemoguce, ili da Maldini cuda pravi i kako pronalazi igrace za male pare. Ne sve to radi savez i Uefa krimosi kako bi prvo unistili najacu kariku pa ce preci na Real i Barsu ali zna se da se sve vrti oko Juventusa. Jer Englezi licemeri odmah su pobegli njima to ne odgovara pravedna Super liga, isto kao i Bajern. A bas da ne bi bilo providno daje se titula sinterovcima i ovim ljubiteljima bunga bunga zurki u pocetku ali i oni su u toj prici oko super lige pa ih ubrzo naivne driblaju i dovode novog pretendenta na titulu Napoli koji je veciti gubitnik, ne moze da osvoji nista ni u svom gradu, ali vidimo sudije ga guraju ove sezone. Guraju ga pa cak i na stetu ovih devijantnih Berluskonijevih poklanjaju im penal, a znamo svi da je Milan bio zasticen kao beli medved od sudija isto kao i Kineska plastika. A sada se svira pazi ovo za Napoli klub koji ima reputaciju desete rupe na svirali. Za njih je Lacio, Djenova pa cak i Torino institucija. Tako da je jasno sve, naravno ne mogu dati smesnom Torinu titulu pa i Laciu ali zato kao Napoli ima tim, ulaze sredstva i predstavlja neku sirotinju ili narodne mase sa Juga a to je ono sto je suprotstavljeno bogatoj super ligu koju pravi Juventus. Samo sto ta liga jeste bogata jer svi dobijaju pravedno, ali isto tako nema namestanja, sve pravedno i placeno bogato ali posteno. Tu ce se dovesti u red i ovi blizanci iz Milana konacno da ne racunaju da im sudije i ko zna ko i gde namesta utakmice. Mozart konacno pustite komentar jer ako se bojite istine onda da se kaze a ne neke basne o Lazeticu koji ne moze da igra za Crveno crne iz Sapca, Macvu pa i ako je raspadnut Milan ipak je veliki za njega.
I

Il' pukovnik....

pre preko 1 godinu

Samo uporno,dečkoi!Bane Ivanović je svoju šansu u Čelziju čekao godinu ili dve i dočekao.Ono,da prostite,ne radi lijep već uporan!A ovima što se sekiraju za sudbinu Milana mogu samo porućiti da ih ne boli Maldinijeva glava,zna on dobro šta radi.
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Kakav crni Lazetic,velikosrbska prevara veka ! Pa onaj mali Mukoko iz Dortmunda je mladji od njega godinu dana a vec ima dvocifren broj golova !
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Могу га позајмити звезди на 6 месеци!
N

Nema

pre preko 1 godinu

od ovog ništa.
D

Dragoo

pre preko 1 godinu

Eto od tebe ima. Ti ne možeš ni za ekipu u naselju igrati a komentarišeši pljuješ momka koji je potpisso za Milan.