Koliko za našeg Benija? Hoćemo 300.000.000 i Bruna

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.07.22. | 01:13

U Salcburgu se šale na vest o interesovanju Junajteda za njihovog novog bisera...

RB Salcburg se poslednjih godina profilisao kao jedan od najboljih proizvođača mladih igrača u Evropi. Austrijski klub pod kontrolom Red Bula posebno je poznat kao plodna sredina za stasavanje napadača. Sadio Mane, Erling Haland, Karim Adejemi, Patson Daka, Munas Dabur - samo su neka od imena što su afirmaciju stekla u dresu kluba iz Mocartovog grada.

Prodaje Salcburg neprekidno svoje najbolje golgeterske izdanke, ali iznova ih i promoviše. Jedan od onih na koje su velikani već bacili oko je 19-godišnji Slovenac Beni Šeško. Momak doveden pre tri godine iz Domžala kao potpuno anonimni dečačić odlično je započeo sezonu, postigao dva gola, jedan namestio (na dve utakmice), nagovestivši tako da bi predstojeća jesen mogla da bude njegova.

Izabrane vesti

Te su partije ispratili skauti Mančester Junajteda i Eriku ten Hagu 'depeširali' samo najlepše o slovenačkom tinejdžeru.

Nije tajna da je klub sa Old Traforda ozbiljno zagrizao i da već duže vreme prati Šeška. Do ozbiljnih kontakata, doduše, još nije došlo, a da Englezima neće biti lako tokom eventualnih pregovora - to je jasno kao dan.

Jer ume Salcburg da napravi igrača, ali ume masno i da zaradi. Baš kao što kroz šalu ume da najavi da će Đavoli, ako zaista žele njihov novi novi biser, morati duboko da zavuku ruku u kasu.

"Hoćemo 300.000.000 i Bruna", stoji u poruci na tviter nalogu Austrijanaca iznad vesti Fabricija Romana o interesovanju Mančester Junajteda za Benija Šeška.

Pa sad, ko voli nek' izvoli...


tagovi

Letnji prelazni rok 2022Benjamin Šeško

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara