(Reuters)
(Reuters)

Ko je svetski šampion? Dibala, Dibala... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.04.24. | 20:25

Argentinac i Mateo Genduzi u klinču tokom rimskog derbija

I asistent i provokator. Prvo namerno, drugo razumljivo. Čak opravdano. Em što nije svadljiva osoba, em što je preko puta njega bio Mateo Genduzi, a pošto Francuz teško da uživa simpatije u fudbalskom svetu, većina je stala na stranu Paula Dibale tokom incidenta u derbiju Rima.

Kad igraju Roma i Lacio uvek pršti. Tako je bilo i tokom susreta 31. kola Serije A u kome je ekipa Danijelea De Rosija savladala gradskog rivala (1:0) baš kad je Dibala izveo korner, a na njegov centaršut reagovao Đanluka Manćini.

Izabrane vesti

To je bilo pred kraj prvog poluvremena, a sredinom drugog u klinču su se našli Dibala i Mateo Genduzi.Takvih okršaja često ima u derbijima, mada su ovde prešli granicu lepog ponašanja, hvatali jedan drugog za vrat i(li) kosu, ko je šta stigao... Morao je da interveniše u sudija Marko Gvida, a taman kad se činilo da su se strasti smirile, Dibala je rešio da ubaci dodatni začin.

Pošto deluje da je pala i koja ružna reč, Dibala je izvadio kostobran u motivima slavlja Argentine povodom osvajanja titule prvaka sveta, decembra 2022. u Kataru. Jasna aluzija na finale Mundijala u kome je južnoamerička selekcija Francuzima preotela pehar šampiona planete.



tagovi

RomaLacioMateo GenduziPaulo Dibala

Obaveštavaj me

Roma
Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara