Komentari na vest

Izrael se razišao sa selektorom, Barak Bahar postavio uslove

s

sasa70

pre oko 1 mesec

blago Baharu!!!! Dobra i sigurna plata od Izraelca i jos SLAG NA TORTU JOS VECA PLATA OD ZVEZDE!!!! Uzece do poslednjeg centa sta pise u ugovoru!
n

neshha

pre oko 1 mesec

Brigo nasa,predji na drugoga!:)
B

Burbonjaki

pre oko 1 mesec

Opleveće i njih, neće ovi njegovi znati:-)
F

Forever Young

pre oko 1 mesec

Da li postoji mogućnost da Bahar kaže da hoće da radi za svoju zemlju za džabe, a da mu oni plaćaju ispod stola, kako bi on i dalje primao pare od Zvezde ???
x

xnxx

pre oko 1 mesec

ne jer se potpisuje ugovor u da radi za 1€
n

neshha

pre oko 1 mesec

Mozda to pokusavaju Zoc i Ostoja,posto "univerzum" rece da radi bez ugovora.
P

Pikseta

pre oko 1 mesec

Sto su svi protiv zvezde? A zvezda i vucic sami...
t

terzaaaa

pre oko 1 mesec

nikad laksi milioni
N

News

pre oko 1 mesec

Zvezda ce njemu platiti sve sto mu sleduje njegovim ugovor tako da nije bitno da li ce naci posao ili nece. Zvezda je raskinula ugovor I mora da plati ceo iznos. Problem je sto niko nece odgovarati za davanje ogromne plate njemu I njegovim pomocnicima
D

Dario1104

pre oko 1 mesec

Pa kome da odgovaraju, pa nisu nicije pare uzeli
B

Barak

pre oko 1 mesec

Bahar je vrvt još pod ugovorom sa zvezdom i plata mu leže. Kada nađe novi posao, ugovor se prekida i to je to.
1

1912

pre oko 1 mesec

Nisi sigurno pročitao ugovor kao ni većina nas. Ne verujem da je Terzić mutav da potpiše ugovor gde će klub da isplaćuje platu do poslednjeg dinara u slučaju otkaza a da BB u isto vreme radi na drugom mestu za još jednu platu. Neka razlika će morati da se isplaćuje ali teško sve.
N

News

pre oko 1 mesec

@1912 nisam procitao ugovor ali kad klub raskine ili da otkaz treneru ili igracu on mu mora da plati ceo iznos ne bitno da li ne on nasao drugi klub ili ne. Zato mnogi klubovi potpisu 1+1+1 gde se ugovor produzava ako je klub zadovoljan a ne kao sto Zvezda I Partizan rade I potpisuju trenere I igrace na 3,4 godine I posle pola godine razlaz.
n

neshha

pre oko 1 mesec

Slabo se razumes u problematiku.
A

Alexx

pre oko 1 mesec

Zvezda mora da plaća Baharu i njegovim pomoćnicima pun iznos do isteka ugovora ili dok ne pronađe drugi angažman. U tom slučaju Zvezda plaća eventualnu razliku u primanjima.
g

gost1234

pre oko 1 mesec

naravno da ce postavljati nemoguce uslove, nije niko lud raditi kad mozes lezati kod kuce i primati novac od bivse firme
Z

Zmi Zmi

pre 30 dana

Pa nije bas. Bahar nije star, pogotovo ne za trenera, kako da uci zanat a da nista ne radi. On bi verujem da nastavi sa trenerskim radom do penzije. Ko bi ga uzeo da nije nista i nigde radio 4 godine? Samo mi mozemo kao ti da razmisljamo.
1

1912

pre oko 1 mesec

Ako budu hteli da zeznu Zvezdu mogu da se dogovore da mu plaćaju godišnje 100 hiljada evra a da CZ pokriva 90% njegovih primanja još dve godine. Ništa me ne bi iznenadilo.
H

Haha

pre oko 1 mesec

Da je tako svi bi to radili. Zvezda je duzna da mu isplacuje platu dok ne nadje posao. Za koliko ce se dogovoriti i raditi je njegova stvar, nije na Zvezdi da krije razliku.
N

News

pre oko 1 mesec

Zvezda mu mora platiti ceo ugovor kao I bilo kojem igracu s Kim raskine ugovor. Samo se kroz medije pricaju bajke I da klub nista ne gubi
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Je l i dalje plaća Zvezdi mesečno sve što joj ostade dužan, šta kaže Interpolov begunac?
a

aafa

pre oko 1 mesec

To samo Zeljkoglu placa sam sebi i igracima da igraju u Partizanu
4

4004059594

pre oko 1 mesec

Kaze da stize 7. titula za redom, sta ces 😂
K

Kalinoglu

pre oko 1 mesec

Guduroglu? Radonjoglu? Alimpijoglu?
S

SkTK

pre oko 1 mesec

Prvi uslov je da mu FK CZ isplati sve što ga po ugovoru sleduje.
H

Haha

pre oko 1 mesec

Sleduje ga dok ne nadje posao, posle toga nista.
O

Ovako

pre oko 1 mesec

Tuzio je Zvezdu FIFI,u njihovim pravilima nema ako nadjes posao ne dugujemo ti nista.Fifa ce odluciti,da li ce biti isplacen pun ugovor ili umanjen,ali ce biti isplacen,pustite ove bandite iz Zvezde sta pricaju.
@

@Ovako

pre oko 1 mesec

Tužio je samo u vašoj gribarskoj mašti. Lepo je sve pisalo da nije. Ako si pismen.
J

Junker

pre oko 1 mesec

A ne znam zasto su od Bahara ocekivali neko cudo, imao u Makabiju ekipu za taj stil fudbala, odigrao jednu sezonu i kao on je neko cudo. Tip je prosecan trener, u okolnostima kakve nosi srpski fudbal nema sta da trazi. Nesto slicno Stramaconiju, za kog mislili da je novi Lipi, a ono corak.
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Covek je uzeo 6 titula, po 3 sa dva razlicita kluba, a nijedan nije Makabi Tel Aviv, tako da ne lupaj. Ako potpise ugovor sa fudbalskim savezom Izraela, ugovor sa Zvezdom automatski prestaje. Drugi nacin je da ugovor sa Zvezdom preuzme fudbalski savez Izraela a da se troskovi podele. Zvezdi i to odgovora.
P

Palestinaa

pre oko 1 mesec

Dabogda svi poginuli za Ramazan zidovi prokleti
M

MANOL0

pre oko 1 mesec

Bravo redakcijo !
S

Smesnooo

pre oko 1 mesec

"izostanak evropskog proleća iz grupe Lige šampiona u kojoj je rival bio Jang Bojs." Ponovo ista matrica, kao da je Jang Bojs neki levi klub koji ne dolazi iz bogatije lige i bogatije zemlje....
R

Reč je reč

pre oko 1 mesec

Imali smo 4 puta veći budžet od Jang Bojsa, bolje smo plasirani bili od njih na UEFA rang listi, imali smo pojedinačno na svakoj poziciji skuplje i kvalitetnije igrače, šta hoćeš da napišu, neki spin da bi ti bio zadovoljan? Hoćeš da napišu da je Jang Bojs uz Siti bio favorit za osvajanje da se tvoja tanana duša ne stresira? Odrasti.
к

кикоман

pre oko 1 mesec

као да јанг бојс улаже 0 евра у одбрану као звезда ово лето
Z

Zvezdas!

pre oko 1 mesec

4x veci budzet od Jang bojsa? pa ko osim vas grobarcica veruje u takve lazi i glupost
к

кикоман

pre oko 1 mesec

не знам одакле ти идеја да смо имали скупље и квалитетније играче на свакој позицији кад нисмо имали десног бека, а леви бек је само родић... разлика 15 милиона у вредности тима...а мислим ако ћемо о вредности света марковић вреди као драговић или ако баш оћеш прави пример колико та вредност на трансфермаркту нема смисла, маркос алонсо и серђи роберто из барсе вреде као пола салдање, или рецимо самед баждар вреди скоро као чупо мотинг из бајерна, а мало је вреднији од тијага силве из челсија...