Humanitarni tiket u podne: Vanja Ilić tipuje za Zvečansku

Vreme čitanja: 3min | uto. 31.01.23. | 11:40

Levo krilo Orlova očekuje 3+ tip od Intera i Atalante…

Još jedna vedeta nacionalnog rukometnog tima Srbije, levo krilo Orlova, Vanja Ilić pridružen je družini poznatih koji tipuju u “Humanitarnom tiketu u podne”. Njegovom odlukom, potencijalni dobitak u iznosu od 98.200 dinara, upućujemo Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska.

On je nedavno za Mozzart Sport izjavio: “Svi smo se potajno nadali četvrtfinalu, ali kad sumiramo utiske, ne možemo da kažemo da smo nezadovoljni. Možda smo mogli taj meč sa Nemačkom bolje da odigramo“, na šta se nadovezujemo željom da ovoga puta, ne potajno, već otvoreno-navijački pretendujemo na dobitak koji će na dnevni red stići uz pobedu u današnjem izazovu.

Izabrane vesti

Krećemo do dvojke s utakmice KARAGUMRUK – BEŠIKTAŠ. Ukratko, s obzirom na rejting Bešiktaša, odnosno dobre serije u kojoj se nalazi, teško će ga Karagumruk navući na grešku, nalik onoj koja je rezultovala remijem u decembru prošle godine. Inače, reč je bila o prijateljskom susretu.

Sledi 3+ s meča PADERBORN – ŠTUTGART. Egal partija je na vidiku. Bez obzira na to što je Paderborn u Cvajtoj, i ima grešaka za sobom, moguće je da će se Štutgartu oštro suprostaviti. U svakom slučaju, gostima je sada preča bitka za mesta koja su izvan zone ispadanja u Bundesligi, tako da će Kup Nemačke za Štutgart u svakom slučaju biti meč sa sporednog koloseka.

Zatim čekamo jedinicu sa utakmice Liga kupa Engleske, NJUKASL – SAUTEMPTON. Prvi polufinalni meč dobio je Njukasl sa 0:1. To znači da je gol prednosti neki kapital, ali da ne garantuje mnogo ukoliko Sautempton posluži sreća. Imajući u vidu da su se gosti ovog meča dobro držali na prvoj utakmici, moguće je da i ovog puta bude uzbudljivo.

Vrhunskog rukometaša mami i 3+ tip sa meča INTER – ATALANTA. Atalanta uz Napoli igra najbolji fudbal u Italiji u novoj godini. Bez poraza je u 2023, dobila je četiri od šest utakmica u svim takmičenjima tokom januara i na svakoj od njih postigla makar po dva gola. Ukupno u pomenutom periodu tresla je mreže rivala 22 puta! Dakle, u proseku više od tri i po gola postizala je Dea na mečevima u mesecu na izmaku. Niko joj na Čizmi nije ni prići kada govorimo o efikasnosti u prethodne četiri nedelje.

Tiket zaključujemo dvojkom s meča ARUKA – BENFIKA. Aruka protiv najboljeg tima Primeire ne može mnogo da učini. Jednostavno, Benfiku je do sada dobila jedino Braga, tako da je sve unapred jasno. Poslednji meč para Aruka je izgubila sa 4:0. Ovoga puta pokušaće da se spase tako sramotnog poraza, pa će verovatno igrati maksimalno zatvoreno.

I, to bi bilo sve od Vanje Ilića, čiji tri godine stariji brat Nemanja, nosi kapitansku traku Orlova.

On je rezimirajući dešavanja na Svetskom prvenstvu imao jasan, svakako pozitivan stvar o viđenom i prikazanom.

„Svi smo se potajno nadali četvrtfinalu, ali kad sumiramo utiske, ne možemo da kažemo da smo nezadovoljni. Možda smo mogli taj meč sa Nemačkom bolje da odigramo. Gradimo nešto sa selektorom Đeronom što ne može preko noći da daje rezultate. Verujem da ćemo i dalje da napredujemo. Možda je potrebno još malo vremena da sve dođe na svoje. Nije nas bilo na nekim velikim takmičenjima prethodnih godina. Ne možemo da napredujemo ako nemamo kontinuitet. Ovakve utakmice kao što su bile protiv Nemačke i Norveške su nam veliko iskustvo“, zaključilo je levo krilo Orlova, a mi ga pozdravljamo, nadamo se samo do prolaska ovog listića.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vanja Ilić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja žena "ARTA" iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,40 a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketVanja Ilićsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara