""
""

Humanitarni tiket u podne: Lidija je dobila - Ivan Ćurković tipuje za Specijalnu bolnicu za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju

Vreme čitanja: 3min | uto. 28.02.17. | 12:00

Nekadašnji predsednik FK Partizan veruje u kec na Juve i osvajanje kvote koja nas podiže na 3.000.000 dinara humanitarno-kladilačkih donacija

Nastavlja se dobrotvorna akcija kompanije MOZZART "Humanitarni tiket u podne". Svakog dana tačno u 12 sati MOZZART ulaže 10.000 dinara za sastavljanje humanitarnog listića. Naši gosti, poznate ličnosti i dobrotvorni kladioci, sastavljaju tiket u nadi da će biti dobitan. Ukoliko listić "prođe" MOZZART dobijenu sumu donira u humanitarne svrhe tamo gde su naše poznate ličnosti odredile.

Izabrane vesti

Jučerašnja heroina "Humanitarnog tiketa u podne", Lidija Jelisavčić Ćirić uspešno je obavila svoj kladilački zadatak. Pogodila je sve tipove i za NURDOR, Udruženje dece obolele od karcinoma, donirala 57.746 dinara. Tako se Lidija proslavila u plejadi od preko 250 učesnika MOZZARTARTOVE humanitarno-kladilačke potere u kojoj je donirano ravno 2.819.256 dinara. Sigurno se približavamo granici od tri miliona.

Pogledajte dobitni tiket Lidije Jelisavčić Ćirić

Današnji gost, fudbalski mag, Ivan Ćurković ima zavidnu sportsku i funkcionersku biografiju. Pre svega, kao golman, nastupao je za Velež, Partizan i francuski Sent Etjen u kome je igrao sa Mišelom Platinijem. I za reprezentaciju nekadašnje Jugoslavije upisao je više nastupa, a iz današnje MOZZARTOVE bogate ponude utakmica odabrao je sledeće mečeve.

Srećno Ivane, i da krenemo sa tipovanjem.

Ukoliko želite da prepišete tiket Ivana Ćurkovića, to možete učiniti OVDE

Prvi par je duel AJNTRAHTA i BILEFELDA, Kup Nemačke. Dve pobede, pa loša serija Frankurta od tri uzastopna poraza. Gosti su u poslednjih pet utakmica imali sva tri znaka, ali prednjačili su iksevi. Međusobna statistika je ujednačena 5:4:4, poslednji meč završen je bez pobednika, 0:0.
"Krećem u humanitarno tipovanje sa jedinicom, verujem u Ajntraht", kaže za MOZZART Sport Ivan Ćurković.

Nekadašnji predesdnik Partizana i drugi meč odabrao je iz Nemačke, LOTE - DORTMUND. Domaći imaju tri uzastopna trijumfa, gosti remi, dva poraza i dva poslednja trijumfa. Statistika međusobnih utakmica, tačnije jedan meč završen pobedom Borusije sa 4:1.
"Igram dvojku, verujem u Borusiju, uz tri plus, 2&3+".

Ćurković je jedno vreme bio član komisije koja je obavljala ulogu selektora nacionalnog tima, a kao treći duel odabrao je meč između BRAJTONA i NJUKASLA. Meč dve prvoplasirane ekipe u Čempionšipu. Domaći imaju bod više. Oba tima su u serijama trijumfa I nerešenih ishoda, dakle dopisuju bodove. Svrake su bile uspešnije u poslednjem duelu sa današnjim rivalom.
"Pokušaću duplu šansu, iks, dva, X2".

Svojevremeno presednik Olimpijskog komiteta SCG, skoknuo je do Apenina, Kup meč, JUVENTUS - NAPOLI. Staru damu niko ne može da zaustavi, Napoli igra dobro, ali je Atalanta bila kobna. Juve ima duplo više pobeda u međusobnim okršajima sa Napolijem.
"Zato igram jedinicu".

Ivan, koji je sa Sent Etjenom igrao finale Kupa evropskih šampiona prešao je na Pirineje i odigrao još dve jedinice. Utakmice SOSIJEDAD - EIBAR i VALENSIJA - LEGANES. Real i Eibar dobro stoje na tabeli, takođe, imaju po četiri trijumfa u poslednjih pet utakmica. Eibar je bolji u tri poslednja međusobna duela. Slepi miševi imaju pet bodova više od protivnika koji je bliži začelju tabele. Tradicija je na strani kluba sa Mestalje.
"Rekoh, dve jedinice na Sosijedad i Valensiju".

I Ćurković se na tiketu našao na tlu na kome se odlično snalazi, dakle Francuska. Ivan je zaključio humanitarni tiket kako je i počeo sa kecom. Utakmica iz francuskog Kupa BORDO -LORIJEN. Bordo ima čak 20 pobeda nad rivalom, i četiri poslednje utakmice je sigurno dobio.

PREPIŠI IVANOV TIKET

"Jedinica na Bordo", zaključio je Ivan Ćurković koji će dobitak usmeriti za Specijalnu bolnicu za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju Beograd.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnica sastavljala tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

sportsko klađenjeIvan Ćurkovićhumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara