Humanitarni tiket u podne: Biljana Obradović tipuje za Društvo za pomoć osobama sa Daunovim sindromom Srbije

Vreme čitanja: 4min | čet. 04.07.19. | 12:00

PR lice Partizana, čeka Helsinki na MOZZART dvojci

Operacija “Humanitarni tiket u podne”, u epizodi Ivan Paunić je uspela! Košarkaš je juče osvojio 198.800 dinara, šalje ih dobro nam znanom “Košu za sreću”, pa s ponsom konstatujemo da smo sa 178. dobitnim listićem, ukupnu doniranu sumu podigli na 12.858.690 MOZZART dinara. Idemo dalje, verujući da uz osmeh Biljane Obradović, PR-a FK Partizan, možemo iznova igrački da se radujemo. Manekenku, odnosno dobro nam znano televizijsko lice, izveli smo na čas iz crno-belog stroja. MOZZART pitalica za nju, u startu je predvidela odluku o nameni njenih podnevnih tipovanja.

“Igraću za donaciju Društvu za pomoć osobama sa Daunovim sindromom Srbije“, rekla je Biljana, svesna uzvišenog cilja, odnosno zadatka koji su njeni prethodnici rešavali munjevito, da bi na preko osamdeset adresa širom Srbije i Republike Srpske poslali MOZZART donacije.

Izabrane vesti

E, pa Biljo, držimo ti svi palčeve, čekajući kvotu 13,34 koju množimo svakodnevno doniranom MOZZART uplatom od po 10.000 dinara u Srbiji, odnosno 50 konvertibilnih maraka na zasebnom tiketu koga šaljemo preko Drine.

Krećemo od meča HIFK – HELSINKI. Domaćin je neporažen na poslednjih pet mečeva u ligi (dve pobede i tri nerešena ishoda), a remi sa Lahtijem i ekipom KPV-a uticao je na nešto lošiji plasman na tabeli, odnosno osmo mesto. Gosti su na četvrtom, i od prethodnih pet utakmica izgubili su samo jednu od drugoplasirane Honke. Preostale četiri su dobili. Pripalo im je i četiri od pet prethodnih okršaja sa HIFK-om, dok je onaj iz aprila završen bez pobednika 1:1. 

 

“Dvojka na Helsinki”, tipovala je Biljana, odvojivši u startu na stranu kvotu 1,70.

A sada kvalifikacioni duel za Ligu Evrope u režiji RUANVIKA i BALIMEN JUNAJTEDA. Prvi meč, pripao je ekipi iz Severne Irske, pa će Ruanvik morati da se otvori od prvog minuta meča. Farani jure 2:0 iz prve utakmice, pa će Balimena moći i da se preračunava, odnosno da pusti domaćina da srlja, ne bili joj se otvoro put ka golu, u vidu prostora za kontru ili polukontru.

“Jedinica na Runavik”!

Idemo na meč RANHEJM – ROZENBORG, odnsno do elite s norveških fudbalskih bojišta. Ranhejm je ušao u seriju lošijih rezultata i poslednja dva meča odigrali su nerešeno sa ekipama koje su u donjem delu tabele. Rozenborg je u odličnoj formi. Dobio je četiri od poslednjih pet mečeva, a tri od četiri upisao je protiv timova koji su bolje pozicionirani na tabeli. Rozenborg je dobio i šest od poslednjih osam međusobnih duela, a golovi na obe strane u njihovim duelima su skoro pa zagarantovani.

“Igram 3+”, kratko je prokomentarisala Bilja igru na golove, koja joj u momentu tipovanja donosi MOZZART kvotu 2,00 na odigranom paru.

Poslednju igru u seriji tipovanja naše današnje gošće rešava ishod meča VALUR – KA AKUREJRI. Valur je izašao iz serije loših rezultata koje je beležio dobar deo sezone i od poslednjih pet duela dobio je tri uz dva poraza. Gosti su u obrnutoj situaciji. Od pet prethodnih mečeva dobili su dva uz tri poraza, a samo u prethodna dva primili su čak sedam golova. Valur je dobio dva poslednja susreta pred svojom publikom dok je Akurejri od osam prethodnih gostovanja dobio samo jedno. Ipak, dva poslednja odmeravanja pripala su njima (1:0, 4:0). Pre nešto više od godinu dana Valur je na ovom stadionu slavio sa 3:1.

“Igram GG3+”, poručila je Biljana i sklopila korice MOZZART Sport liste, tipujući na još jednu kvotu 2,00.

Inače, van sfere crno-belog fudbalskog sveta, Biljana Obradović široj javnosti poznata je i kao manekenka koja se pistama prošetala još devedesetih godina. Vodila je emisiju “Siti”, a zatim i autorski program “Bilja za vas”. Ko je pratio njene nastupe, mogao je zapaziti da je naša gošća iz dana u dan izazivala širi auditorijum ekskluzivnim intervjuima, holivudskim pričama, odnosno svim onim pikantnim novinarskim formama koje su do tog momenta bile ako ne potpuno, onda bar delimično zanemarena kategorija jugoslovenske televizijske scene. Inače, manje poznata činjenica vezana za Biljanu Obradović, glasi da joj je prvobitno bilo namenjeno ime njene bake, Ana Marija… Umesto njega, Bilja je postala Biljana zbog letovanja njene porodice u Ohridu, neposredno pre njenog rođenja.

I, to bi bilo sve, iz drugog ugla o Biljani Obradović, dami prijatnog osmeha, koja je, pa to je evidentno kao i uvek vrlo staloženo i profesionalno obavila netipičan, u ovom slučaju kladilački MOZZART zadatak. Naravno, pohvalila je Biljana naše napore na polju humanitarnog rada, koga shodno novinarskoj, ali i poziciji u FK Partizan prati kontinuirano. Zadovoljna dosadašnjim dometima akcije “Humanitarni tiket u podne”, ali i “100 terena za jednu igru”, kao svaki dobro ovbavešten novinar pred kraj razgovora sama je spomenula tip namenjen MOZZART svetu preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

 Biljana Obradović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Međunarodnog foruma solidarnosti iz Doboja. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 13,34,  a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara