©Reuters
©Reuters

Gazda Lacija o Dibali: Ne skupljamo Panini sličice - nije nas briga

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.07.22. | 18:26

"Nisam video njegovo predstavljanje u Rimu, to na mene nije uticalo. Ne prodajemo snove, već čvrstu stvarnost", kaže Klaudio Lotito

Prvi čovek rimskog Lacija, Klaudio Lotito, našao se na meti svojih navijača, ali i kompletne rimske javnosti koja je prethodnih dana veličala prelazni rok Rome i indirektno prozivala predsednika ljutog rivala koji prilično skromno upravlja prelaznim rokom.

Lotito ipak poručuje da ga ne interesuju dešavanja u Vučuci, kako veruje da je njegov tim doveo odlične igrače i tvrdi da nije upoznat sa spektakularnim dočekom Paula Dibala u Večnom gradu.

Izabrane vesti

"Nisam video Dibalino predstavljanje u Rimu. U svakom slučaju njegov dolazak na mene nije nimalo uticao. Ne prodajem snove već čvrstu stvarnost. Ne skupljamo Panini sličice, nije nas briga. Lotito donosi rezultate. U stvari, posle Juventusa mi smo klub sa najviše pobeda poslednjih godina. Ali, navijači Lacija uvek moraju nešto da zamere, čak i nakon osvajanja trofeja", kaže Lotito.

Prema rečima predsednika, Lacio se nije ostvrato na komenate već je pravio tim prema merilima i željama Mauricija Sarija.

"Da li je Romin prelazni rok glavna vest, ne znam. Lacio je potpisao šest igrača, a možda ćemo potpisati još nekoliko novih. Ne radim stvari iz estetskih razloga, nisam navijač-predsednik, već predsednik-navijač, moram da stvorim uslove u kojima će klub imati snažnu budućnost. Napravili smo tim prema predlozima trenera. Nećemo prognozirati sezonu, ali Lacio je među timovima koji su i porded ekonomskih ograničenja potrošili najviše na tržištu", rekao je Lotito.


tagovi

Paulo DibalaKlaudio LotitoLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Roma
Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara