Komentari na vest

Fudbalski revolucionar iz Švedske kojeg će Zvezda želeti da izbegne u kvalifikacijama

C

Czbgd

pre 9 dana

20 komentara ,potpuno besmislemih i nevezanih za temu. Da, ova taktika deluje suludo, ali moraš da imaš polivalentne igrače i svi moraju mnogo da trče. Verovatno i rizično , biće pogotovo kad ih svi provale.
1

1980

pre 9 dana

Ako ćemo da se plašimo Malmea onda da ne igramo uopšte.
d

d.g.

pre 9 dana

Niste napisali šta je uradio na evro sceni kao prvak.Nešto ih nisam zapazio.
B

Br1

pre 9 dana

Tek treba da igraju kvalifikacije. Osvojili su titulu krajem prošle godine
R

RealNo1

pre 9 dana

Мислите ви о Партизану. Звезду Малме не брине.
B

Bnm

pre 9 dana

HAHAHA DA IZBEGNE MALME, PA STA OCEKIVATI NEGO JOS JEDNO PONIZENJE NA EVRO SCENI, TAMO NEMA PAJE ILICA I PRVORODJENOG...
đ

đapekorleone

pre 9 dana

Je l gotov prvi set protiv Danaca? Jesu li prestale da pucaju petarde na jna posle Fejnorda ili? Đe je i šta radi Sabah, Flora fauna..
g

gaga70

pre 10 dana

ma zvezda ce zeleti da izbegne bilo koga!!!! nije zvezda tako dobra kako navijaci misle.
A

ApsolutnoJa

pre 10 dana

Zasto? Zbog cega onda da igramo LS? Covece ako dosada nismo stekli evropskog iskustva da treba da znamo kako sa kime onda stvarno...
D

Detelina sa četiri lista

pre 10 dana

Posle kairata, šerifa, omonije i sličnih velikana ovi su za nas Real Madrid
g

garinca

pre 10 dana

Druže za tvoj partizan kairat, šerif i omonija su ovom trenutku mancester siti.
l

lele3

pre 10 dana

Po meni nesto najgore sto moze u kvalifikacijama da dodje je Galata ili Dinamo/Rijeka. Prvi jer su dosta jaci tim, sa zvucnijim imenima plus vansportske stvari, a ovi drugi samo zbog vansportskih stvari koje bi bile prenaduvane mesec dana bi se pisalo vise o Maksimiru 90' nego o fudbalu.
s

sasa70

pre 10 dana

Kako to od jednom da se plase dinama??? SVI u zvezdi pricaju kako su MNOGO bolji od njih i da bi ih razvalili i da smo galaksije ispred njih!!!!
Z

Zaza Paculia

pre 9 dana

Zvezda i Dinamo ne mogu da se sretnu u kvalifikacijama. Pre nego sto uzmete tastaturu, nesto nekad saznajte, procitajte.
d

delijaa

pre 9 dana

@Zaza Paculia Bolje ti malo istrazi po internetu. Pre par godina je ukinuto to pravilo i mozemo igrati sa svima iz ex yu sem sa ekipama sa tzv "Kosova". Takodje, 2021 da je prosla Zvezda Serif igrali bi sa Dinamom jer nas je tako spojio zreb.
T

Top Gun

pre 10 dana

Džaba pavle ilić ako se plašite Malmea.
@

@

pre 10 dana

Dobili ste 6 komada od prosecne ekipe iz Danske(kako je neko omalozavao ucinak Ohija)
P

Pavel Kuka

pre 10 dana

Lex Luthor.
G

Gost1976

pre 10 dana

Zvezda bi ih rešila lagano,u Beogradu ne bi znali gde su. Zvezda je tim sa iskustvom LŠ prošle godine 6 utakmica od toga 4 protiv Sitija i Lajpciga ogromno iskustvo,većina igrača ima po 40 međunar.utakmica,reprezentativnih.. ne potcenjujte Zvezdu,imaće strašan tim na leto,Malme je poželjan u kvalifikacijama.
T

Top Gun

pre 10 dana

Ispadali ste od prvaka Kipra, Izraela, Jermenije.
h

halo

pre 10 dana

Legenda kaže da će jednom doći taj dan kad na proleće nećemo pričati kako bi svakoga lagano rešili u kvalifikacijama, a onda na leto krivili zlu sudbinu zbog raznih Šerifa i Haifa.
s

sale brale

pre 10 dana

"ne potcenjujte Zvezdu,imaće strašan tim na leto" da da real, bajern, psg, barcelona, dortmund MA SVI se tresu da ne igraju protiv zvezde!!!!! zvezda je "veliki" kluba JEDINO u glavi navijaca, inace zvezda je za punjenje golova i nista vise!!! Nije tesko biti prvak kad ti je kupljena titula!