Komentari na vest

Foto reportaža: Kopačke kao čizme za blato

V

Vlada79

pre oko 2 meseca

Nemamo mi ni igrača, ni stadiona, ni reflektora, terena, navijača za krštenu ligu od 12 ekipa!
S

Statler

pre oko 2 meseca

Najveći problem u fudbalu je kriminal. Terene i stadione je lako srediti ali ovo je kancer.
?

??

pre oko 2 meseca

Hibridna trava je 400k. Savez mora od sledece sezone zakonom da obavezuje klubove u superligi da imaju hibridnu travu. Pola nek plate klubovi, pola savez. Sta je za njih 3m da srede terene. Mnogo vise ce da se dobije nego izgubi (od tih 3m), a svaki klub ima da plati pola (200k).
K

Kangrga19

pre oko 2 meseca

Sve fotke sa 50 kvadrata terena, ko je gledao video je. Senzacionalizam, klikovi, idemo..
s

stef991

pre oko 2 meseca

To nije alibi, ali ovo je 21. vek, ljudi lete na Mars, a mi ne možemo da obezbedimo uslove da može da se igra normalan fudbal", istakao je Duljaj. Covek je pogodio u centar
B

Bakero22

pre oko 2 meseca

Idemo na Mars, idemo na Mars! Ko, kada 😂
C

Cer

pre oko 2 meseca

Kako bi krompir ovde lepo rastao
M

Monteroo

pre oko 2 meseca

Teren je 400K,milan i inter su igrali na oranici,do derbija inter juve.. Pošto ga gaze dva kluba,menja se 2x godisnje...pred početak sezone i u februaru...milion godisnje za travu... Tsc i zvezda imaju terene top nivoa..ostalo....zavisi od neba
I

IC032IC

pre oko 2 meseca

Slika Radovana Curcica , kao pokazatelj ljubavi prema svome klubu. Za razliku od drugih, cista emocija, cista energija, zelja i osecaj za svoj klub i grad. Bravo Rale, nisi kao drugi, veliki si bio i ostao uvek. Drugi dodju, odu , vrate se, ali TI si gromada kao trener i covek. Na kraju sta bude bice, ko prosao, ko ispao, ali kad vidim igrace i tebe kako dajes 100% za klub, Nema vece lepote od toga. Bravo!
S

Seoul

pre oko 2 meseca

Balkan, naravno
G

Gost emisije

pre oko 2 meseca

Vazno je da fss sa sa televizijom fingira broj gledalaca na svakoj utakmici ,da sudije sude po nalogu,da se glasa kako im se kaze i jos stosta a tereni njive,samo 5 terena je po standardima uefe ostali.Samo da pogledaju nove terene u BiH pa da se postide ali oni ni tog nemaju.
G

Gost emisije

pre oko 2 meseca

5 sa ona dva iz Zajecara i Leskovca...
y

ymb

pre oko 2 meseca

Srpska Super liga. Najjaci rang takmicenja u nasoj zemlji. I posle kukamo sto ne mozemo ni u evropi ni sa reprezantacijom da se radujemo. Evo bukvalno slike stanja naseg fudbala. Inace svaka cast za Javor,voleo bih da ostanu u ligi.
N

Niccci

pre oko 2 meseca

Javor je brend, Javor je tradicija ( 1912 godina ), Javor je Ljubav. Pored par dobrih terena u Srbiji, a nemamo ih previse, na prste da nabrojimo, verujem i znam da uskoro i kraj Moravice stize jedna lepotica od terena i tribina koja ce krasiti grad. Ljuljaj Javore!
G

Grajkula

pre oko 2 meseca

Teren i stadion u Pancevu, moraju da budu minimum standarda u ovoj nasoj nesrecnoj ligi... Bar ne bi teren licio, na oranicu ili loviste divljih svinja...