Komentari na vest

Feđa Dudić: Utakmice plej-ofa argument za skraćenje lige - videli ste kakav fudbal može da se igra

H

Hesler

pre 10 dana

Za bolji kvalitet fudbala u Srbiji potrebna je super liga sa 10 ekipa , prva liga sa 16 i dve grupe srpskih liga sa po 16 ekipa!!! To je ukupno 58 klubova a trenutno je u prva 3 ranga ukupno 96 ekipa!!!
p

postic

pre 9 dana

moze i 12 sve preko toga previse i kvaliteta bez
D

Dario1104

pre 10 dana

Najbolje 10 klubova 4 kruga, svako 38 utakmica. Zadnji ispada predzadnji baraž sa drugim iz lige ispod. Koncentracija najboljih igrača u manje klubova, veći kvalitet, bolje utakmice, više gledalaca, 4 derbija. Svako se kida sa svakim.. nema prodaja utakmica. Ili 12 klubova, 3 kruga, plejof 6 ekipe, donje 6 play in .. 2 ispadaju, 10-i igra baraž. U plej offu domaći teren koji je gostovao protivniku 2 puta u prve 3 runde. Fer i korektno .. svi po 38 utakmica.

gemathegreat

pre 10 dana

Ko će to da gleda posle 3 meseca. Zamisli Dubočica - Javor 4 puta godišnje, dal si realan ???
V

Veljko9

pre 10 dana

To je 36 utakmica brate
E

Ehhe

pre 9 dana

I još 3 na štihove i 2 na karte!
B

BLCZ

pre 10 dana

Po 10 klubova prva i druga liga, 4 kruga.
A

Adrian Mutu

pre 10 dana

Kad bi nam samo plej of timovi i spartak i radnički niš kao klubovi koji mogu da naprave rezultat imali bi baš jaku ligu em što bi moralo da se gine konstantno na terenu jer čas posla sa petog sklizneš na 8mo mesto i već si u opasnosti od ispadanja manje mogućnosti za nameštanje a uz to bi bilo puno kvalitetnih utakmica ali ne odgovara nekome to naravno
D

Deyan X

pre 10 dana

Apsolutno podrzavam Fedju Dudica. Liga se mora skratiti, bar na 12.
T

Televizor

pre 10 dana

Skracenje lige i privatizacija.
R

Rajko 1234

pre 10 dana

Privatizacija u svakom slučaju. Ne slažem se što se skraćenja lige tiče, jer da su je skratili pre par godina, isti taj Radnički, čiji sam navijač, je ne bi video ko zna koliko još godina (skini je uopšte ponovo i video) Tako da, lako je pričati kad ti malo krene.
u

uendj

pre 10 dana

10 klubova makcimalno u superligi, u prvoj ligi 12, ostale nek se ređaju ..tako će se koncentrisati kvalitet i podići nivo za 30-40%
G

GABI GO

pre 10 dana

14 idealno resenje za nasu ligu Radnicki Kg,Radnicki NIS,Napredak,Novi pazar,Mladost Lucani,Tsc,Vojvodina ,Cukaricki ,OFK Beograd,Smederevo,Voždovac,,Javor,Zvezda,Partizan. I to da svi da imaju hibridne. Terene glavne i pomoćne reflektore stadione sa minimum 5000 Mesta. Itd
1

12 ekipa

pre 10 dana

12: crvena zvezda,partizan,cuka,vojvodina,TSC,Kragujevac,N.Pazar(nebi voleo pazar,Ali realno oni posle vecitih imaju najverniju publiku i jedino dole veciti nemaju navijace tj.bilo bi im tesko za bodove),Spartak,Napredak,radnicki Niš,lucani i ofk beograd ili Sloboda uzice.
M

MareBGD

pre 10 dana

par utakmica pobedio i poceo pametovat, cuvaj se bre da te ameri ne ukradu od nas jer si mnogo pametan...
н

нс бој

pre 10 dana

Машите поенту,потребни су нам стабилни клубови,бар 10-15 клубова.То се постиже приватизацијом.То показује Чукарички,па и ТСЦ је донекле приватан,тј није под нашом влашћу.Приватизовати све и скинути их са терета државе.Држава треба да се бави аматерским спортом,да свима омогући услове да тренирају разне спортове,како у градовима тако и у малим срединама,селима.Јел може неко дете да тренира тенис,кошарку или пливање на селу? У главном не,зашто? Државе зарађују од спорта а ми само трошимо паре,никакве користи ни репрезентација нема од тога,па који је смисао.Колико Енглеска,Шпанија,Немачка само од пореза зараде од фудбала,па пола нашег буџета.Само приватизација је спас.
P

Pa ti

pre 10 dana

Dođe Rumunska ili Bugarska privatizacija, gde su se veliki klubovi ugasili, pa menjali imena, itd, a sve zbog loše privatizacije. Jedini dobar primer je ludogorec, sve ostalo je katastrofa.
?

??

pre 10 dana

U cemu je vas problem sto covek iznosi svoje misljenje? Ko sve u danasnje vreme pre svega radi u fudbalu moze i on kao fudbalski trener da kaze svoje misljenje
G

Grga Cvarak

pre 9 dana

Recu ti ja u cemu je problem – nacionalizam. Zalosno, ali znamo i ja i ti da je do toga. Da je u pitanju neki nas seljak, nebi bilo nikakvog problema, ali posto je u pitanju covjek iz Bosne, odmah je problem. Procitaj sta je danas izjavio Milojevic. Kako stranci u Srbiji moraju da paze sta pricaju. Znaci, to kad cujes od neke nase javne licnosti, sta onda ocekivati od prostog svijeta? Saljemo uzasno ruznu sliku u svijet, ali dzaba kad to nas narod ne razumije. Zato nam i jeste ovako kako nam je.
S

Srpska

pre 10 dana

1 da se zovu 1. srpska liga, 2. srpskal liga 3. sprska liga kakva super ling long
f

frey

pre 10 dana

I niko da se tali... Uozbilji se momak
k

kendisport

pre 10 dana

Ajmo u Bosnu pa tamo pametuj, nasa liga treba da ima ili 18 ili 20. U Bosnu pa tamo uredjuj ligu onu raspalu i namestenu. Hocete 10 klubova ko Hrvati sa raspalim Rudešom koji ima 7 bodova, dva kluba se bore za titulu a ostali igraju rekreativno jer ne mogu niti tamo a niti ovamo.
4

4C4C

pre 10 dana

12-14 taman za nas
A

A ovde

pre 10 dana

Je nesto bolje? HAHAH, pa i ovde igraju dva kluba, ostali ni tamo ni ovamo. Sto manje klubova to bolje, ovako je smesno.
A

Auuu

pre 10 dana

Apsolutno svaki normalan čovek u Srbiji se ne slaže sa tobom.
B

Brat99

pre 10 dana

Malo je brate 18 ili 22....treba 44, da svako selo , Mala Krsna, Mali Mokri Lug i jos neka selendra poput Surdulice ili Ivanjice imaju Prvu ligu...ma sto su Englezi bolji od nas...44 kluba..
н

нс бој

pre 10 dana

Босанска лига је 10 пута занимљивија од наше.Тамо сваки клуб има своје навијаче,имају јак локал патриотизам. Погледај само ко је све био првак БиХ. Чуј ми одавде неком да кажемо да има намештену лигу,хахаха,покриј се ушима.
н

нс бој

pre 10 dana

У Хрватској се боре 3 клуба,а код нас један.
A

A koja

pre 10 dana

To tri se bore u hrvatskoj, da čujem. Možda bilo pre dva meseca.
H

HCbo...

pre 10 dana

Nalupa se ti gluposti, kad neko piše a pojma nema. Srbi navijaju za Zvezdu i Partizan,i nešto za Borac, tako isto i hrvati za dinamo i hajduk, i nešto za zrinjski. Jedino muslimani 100% za želju i sarajevo, jer nemaju matičnu državu.
k

kendisport

pre 10 dana

U Korona sezoni kad je nasa liga imala 20 klubova, bilo je ultra zanimljivo i borba za opstanak se bukvalno resila u zadnjim minutima zadnjeg kola, kao i borba za Evropu. Inace u Hrvatskoj se dva kluba bore za vasu informaciju.
k

kendisport

pre 10 dana

@brat99 ta Surdulica i Ivanjica su bolje organizovani klubovi od onih koje bi ti na silu da uguras u Superligu.
R

Rodman93

pre 10 dana

Jadniče, Francuska Liga 1 ima 18 klubova, Francuska koja je po broju stanovnika veća od Srbije 10 puta minimum, a francuski fudbal kroz istoriju od srpskog jači jedno 100 puta.
S

Sove

pre 10 dana

Што пре лига са 12 клубова. Црвена Звезда Партизан Војводина Чукарички ОФК Београд ТСЦ Бачка Топола Раднички Ниш Раднички Крагујевац Спартак Суботица Нови Пазар Напредак Крушевац Слобода Ужице Борац Чачак
T

Taman za nas

pre 10 dana

14
V

VladaBg

pre 10 dana

To ti je 13. Koga briga uostalom 12 il 13, nek se 1 suši. 🙂
l

ljubine livade

pre 10 dana

@Sove.. zašto Borac i Sloboda ? Prvo da se udje pošteno u Ligu pa sve ostalo.
T

Televizor

pre 10 dana

FK Borac vise ne postoji.
S

STANIŠA DORĆOL

pre 10 dana

Ma jeftin folirant sarajevski. Krenulo ga sada i on kao najpametniji. Feđa bolan ne bio čuti
A

ANDRIJA Batočina

pre 10 dana

g.Dudiću samo vi radite svoj posao i uživajte u svojim rezultatima. A kada ste u društvu svog agenta jednog od najboljih RB onda možete da uz kaficu govorite za vašim stolom o ovoj temi. Možda je sada pravo vreme za Vas u nekom klubu Italije,Nemačke,Francuske ,Portugalije da pokažete svoje znanje i zato budite malo i uporni i dosadni svom agentu da Vas fino udomi za platu od 50---80000 eura mesečno i mnogo,mnogo raznih bonusa. E,sada u velikim evropskim klubovima morate znati najmanje dva strana jezika (poradite malo i na tome) i tamo ne prolazi "ono "kao kod nas i u Bosni da obečate agentu kad vam nađe klub da "uzimate dva njegova igrača".Tamo stručni ljudi analiziraju igrača koji treba da bude pojačanje a ne novi igrač.Vodite računa o tome kao prvo. Imamo mi stručnjake u FSS koji nikada lopte igrali nisu ali eto napraviće ligu valjda da vredi. Gledajte sebe prvo,mada u Vrapčiće se možete uvek vratiti. Nemojte Vi davati predloge kako treba naša liga da izgleda jer i vaš CV je "tanak" i mislim da će i vašem agentu i njegovom pomoćniku biti jako teško da Vam pronađu JAK klub.
S

StaonZna

pre 10 dana

Ma takoje buraz, liga treba da nam ima 77 klubova...svaka prip___dina da ima klub...Gde je bre Mala Krsna, sto i oni da ne budu SuperDuperligasi..
M

MIKA POŽEGA

pre 9 dana

Lepo si mu prijatelju napisao,da ne talasa .Da je baš ono PRAVI on bi bio trener Zrinjskog. Provalili ga na Koševu da je hteo da se tali sa agentima i da kao on predlaže igrače a agenti ih dovode.E.,,NE MOŽE treneru Dudiću.Sada mu uspelo da se utali sa agentom iz Niša i "odradeli"i direktora Perovića i dva momka stigoše u Kragujevac i naravno doveo ih upravo taj agent iz Niša. Taj agent i ne voli mnogo da objavljuje koga je sve uvalio u raznim klubovima ali njegov pomoćnik "lepi Ljuba" sve to objavljuje na svim društvenim mrežama.Šta će to je jače od njega ali nije lepo što minira kolege agente.Ima ona narodna ,,ko visoko leti padne nisko.
V

VladaBg

pre 10 dana

Treba da se dele bodovi sa 2 u playoffu, da se smanji razlika u bodovima, pa da bude neizvesnije. Nikako smanjivati Ligu sa 16.
.

..

pre 10 dana

Nikako...treba 39 klubova da igra Super Ligu...ocu i Backi Jarak da igra, i jos neki Jarak...Selo Veselo liga
M

Maestro

pre 10 dana

Recept za bolji fudbal: 1-Pare od ova tri stadiona su trebale otici da svi klubovi dobiju hibridne terene,normalne svlacionice i uslove za mladje kategorije. 2-Prva liga 12 klubova i druga liga takodje 12 klubova. 3-Napraviti ozbiljnu trenersku skolu i dici omladinske skole na mnogo veci nivo! 4-Strane sudije u prvoj ligi! 5-Ograniciti broj stranaca na 4 ili 5 i ukinuti pravilo bonusa...Nazalost ni jedna od ovih tacaka se nece nikad realizovati...
V

VladaBg

pre 10 dana

1. CRVENA ZVEZDA 2. PARTIZAN 3. TSC 4. VOJVODINA 5. ČUKARIČKI 6. MLADOST LUČANI 7. TEKSTILAC ODŽACI 8. IMT 9. JAVOR 10. VOŽDOVAC ?
V

Vjekoslav

pre 10 dana

10 klubova svako sa svakim 4 puta to 36 kola.
V

VladaBg

pre 10 dana

1. CRVENA ZVEZDA 2. PARTIZAN 3. TSC 4. VOJVODINA 5. ČUKARIČKI 6. MLADOST LUČANI 7. TEKSTILAC ODŽACI 8. IMT 9. JAVOR 10. VOŽDOVAC
n

nick kerr

pre 10 dana

Текстилац је филијала ИМТ-а.
@

@nick..

pre 10 dana

Samo jedan igrač IMT-a, igra u tekstil u, to je Princ. A šta su onda drugi klubovi, koji imaju po 6,7,igrača, o čemu ti pišeš. Svaki klub ima nekog na pozajmici, pa nije filijala.
V

VladaBg

pre 10 dana

Najbolje da smanjimo na 12, pa da imamo ovakvu Ligu za par godina 1. CRVENA ZVEZDA 2. PARTIZAN 3. TSC 4. VOJVODINA 5. ČUKARIČKI 6. MLADOST Lučani 7. TEKSTILAC Odžaci 8. IMT 9. JAVOR 10. VOŽDOVAC 11. INĐIJA 12. KOLUBARA Ovo bi bilo isto kao Austrijska Liga, uzivanje za svakog ljubitelja fudbala 😉 Mislim da bi stadioni bili dupke puni
T

Taman za nas

pre 10 dana

14
С

Сале2323

pre 10 dana

Текстилац Оџаци?!?!?!?! 😂😂😂 Шта је бре ово, расписали се ботови сеоског клуба који нема ни стадион, тј. ништа. То што су у прва 4 тренутно у 2 рангу, не значи да ће играти Суперлигу. Посебно што немају стадион, тј. смешан је за српске прилике. Јесте ви нормални шта пишете, ајде мало дођите себи. Текстилац Оџаци, чуј!?! Сила од тима, са силном публиком! 😂😂😂
R

Realizacija projekta

pre 10 dana

U potpunosti si u pravu, od vas koji nešto komentarišete pola vas nisu nikad šutnili mačku sa praga, a kamoli igrali fudbal... Ne mogu da verujem da se još uvek nisu dozvali pameti... Srbija ima 10 ekipa, i to je to... Sviđalo se to nekom ili ne, ali to je tako jednostavno mi smo mali prostor za sadašnji broj klubova. Ove stadione što su napravljeni ja bi voleo da pitam čemu služe??? Da li ja kupljenje jeftinih poena ili da se ljudima zamažu oči... Zjape prazni, igraju neki drugoligaša na njima... Žalosno...
G

Goust

pre 10 dana

10 ekipa i četvorokružni sistem kao u Škotskoj. Svako kolo bi bila po 3 derbija, samo bi prštalo. Devedesetih je sezonu ili dve bilo tako i igrao se fudbal ozbiljan.
V

VladaBg

pre 10 dana

1. CRVENA ZVEZDA 2. PARTIZAN 3. TSC 4. VOJVODINA 5. ČUKARIČKI 6. MLADOST LUČANI 7. TEKSTILAC ODŽACI 8. IMT 9. JAVOR 10. VOŽDOVAC Ovo bi prstalo ko ludo! Zvezda-Javor, Javor-Zvezda, Zvezda-Javor, Javor-Zvezda, pa dogodine opet jovo-nanovo, jer samo poslednji ispada
V

VladaBg

pre 10 dana

Treba da se dele bodovi sa 2 u playoffu, da se smanji razlika u bodovima, pa da bude neizvesnije. Nikako smanjivati Ligu sa 16.
B

Bobb.f

pre 10 dana

Bravooo
p

pčelar

pre 10 dana

Ti prijatelju neznaš kako to ovde funkcioniše,ove godine si visoko poleteo, sledeće se boriš za opstanak,tako da bolan gledaj svoj posao....
V

VladaBg

pre 10 dana

Ne bi tako igrali svako kolo, cak i da se smanji liga na 12, sada su zapeli svi udarnički zbog playoffa. Playoff je doprineo kvalitetu, jer ce sada najboljih 8 da se jos jednom odmere. Bilo bi jos bolje da naprave onu podelu bodova u playoff, da se bodovi dele sa 2, tek bi onda zapeli svi, da nikom nista nije garantovano. Znaci nikakvo smanjenje ne treba da dolazi u obzir, nego 16 ekipa, plus podela bodova u playoff. Tek druga treca sezona sto su se sastavili RKG i RNIS u Superligi, bez njih oba u Superligi, to nije to, pa imala ona 12, 14, 16 ili 18 ekipa je sasvim svejedno, a to bi se vrlo brzo desilo da neki od njih ispadne ako bi se smanjila Liga.
P

Prti

pre 10 dana

Vec smo imali tu podelu bodova i bila lakrdija i smejurija neka hvala. Nego 10 klubova lepo pa cetvorokruzni sistem i tu da 2 ispadaju dva baraz za opstanak, prve cetiri idu u kvalifikacije i dve ekipe koje zavrse i bez baraza i bez Evrope. Eee to je liga gde se gine svaki mec a i taman da se poostri kriterijum za ulazak u istu. Nemas teren ne mozes u ligu, nemas reflektore ne mozes u ligu...
T

Taj

pre 10 dana

Sistem je već bio, jedino gde još traje to je Belgija. To je teška budalaština i nepravda.
V

VladaBg

pre 10 dana

Taj Nama je potrebna podela bodova u playoffu
V

Veljko9

pre 10 dana

12 timova kao Austrijska liga i mislim da bi liga bas bila ok. Imamo dosta zanimljivih timova osim vecitih, Vosa, TSC, Cuka, Pazar, Kragujevac, Nis, Krusevac, Subotica, Lucani, Vozdovac..
V

VladaBg

pre 10 dana

Ima i Javora, IMT, Surdulica. Jel bi voleo i njih da gledas u skracenoj Ligi
@

@@@@

pre 10 dana

One season wonder.
Z

Zeleznik

pre 10 dana

Ee moj Feđa pa na to se i išlo ali je pre 2-3 godine duh koji lebdi nad Marakanom rekao "Pa za koga mi onda gradimo tolike stadione kada hoće da skraćuju ligu" i sutradan se odmah dustalo od nje.... Severna Koreja!
A

Alexx

pre 10 dana

Malo je 20, daj bar 30.
L

Levi bek

pre 10 dana

Liga na 12 timova i Bog da nas vidi
С

СРБИН007

pre 10 dana

За моцарт"стручњаке",најбоља је лига од 6 клубова и обавезно 15 странаца у сваком,да се кољу да ли сунце излази због звезде или партизана и наслађују се пропасти Српског фудбала, пошто се већ сладе са рукометом,ватерполом и одбојком
С

СРБИН007

pre 10 dana

Лига без 20 клубова и 38 кола је срамота и грехота,али овде "стручњаци" на моцарту би лигу од 4 или 6 клубова,да угасе и ивањицу,суботицу,ниш,пазар, крагујевац,крушевац као фудбалске центре као што су угасили смедерево,пожаревац зрењанин,ужице,лозницу, сомбор и многе друге,али народ нема с чим да размишља
G

Grajkula

pre 10 dana

Kad su bili fudbalski centri, Sombor, Pozarevac....?
V

Vlada79

pre 10 dana

Ma tako je, 2 grupe od po 30 klubova, pa onda playoff i playout, da bi ziveo fudbal u Somboru i Vladicinom hanu. Eno imas stadion u Leskovcu i Zajecaru a nema ko da igra....i sta sad?
/

//

pre 10 dana

To Srbine, 29 klubova ligu da imamo...i Mala Krsna da igra, fudbalski centar BREEE
A

Anceloti

pre 10 dana

Mnogo si poceo da pametujes. Imas svoj posao i drzi se toga, ostavi savez da radi svoj deo. Kada si izgubio 0:4 u Kragujevcu od Pazara nisi ovako bio recit.

rising999phoenix@gmail.com

pre 10 dana

Nije to baš "takav" fudbal kao što on priča, ali da liga ne treba da ima više od 12 timova to je odavno jasno... Ali to je to... državni vrh želi da se fudbal igra u svim delovima zemlje, ulaže se zato i u razne terene, i tu je (bar za sad) kraj priče
K

Kikili

pre 10 dana

Dobro da je neko rekao, smanjujte polako na 14 pa onda 12 i 10. Pa za 10 godina da dodjemo na 7-8 kvalitetnih i stabilnih klubova u Superligi.
V

VladaBg

pre 10 dana

Zvezda-Javor, Javor-Zvezda, Zvezda-Javor, Javor-Zvezda, pa dogodine opet jovo-nanovo
С

СРБИН007

pre 10 dana

Оно кад "бошњо",продаје памет, дошли су задњи дани цивилизације! У тој скраћеној лиги први раднички крагујевац не би имао места
R

Runda Edin

pre 10 dana

Fele legendo samo naprijed, svaka cast za rezultate u Srbijanskoj Ligi koja je najjaca od svih iz regijona. sportski pozdrav za sve.
н

нс бој

pre 10 dana

Што се тиче лиге,ми до ове сезоне нисмо имали изједначене ТСЦ,Војводину,Чуку и Раднички,који могу да изненаде партизан,тешко цз.Друго ајде да видимо где ће Раднички бити следеће сезоне,ја им желим да направе континуитет у врху,ал ово сад тренутно је бљесак,хит су првенства.Као и Војводина што тек последње две сезоне нешто показује,још је далеко од нивоа борбе за друго место. За скраћење лиге треба нам десет стабилних клубова,није лоше било 1а и 1б лига ко се сећа. Што се тиче сутрашње текме,баш на тај вољни моменат Раднички има веће шансе,друго они имају и тај домаћи терен што је за њих предност. Али неће бити изненађење да прође Војводина,можда смо мало квалитетнији. Нека бољи победи.
l

ljubine livade

pre 10 dana

@ns boj.... korektan komentar. Sto se tice toga gde ce biti Radnicki sledece godine, videcemo. Treca sezona kako smo se vratili u Super ligu i svake godine sve bolji i bolji rezultati. Pretprosle sezone jedva opstanak, prosle godine Play off, bez ikakvih sansi ( kao Napredak ove sezone ), ove godine borba za Evropu. Sutra ocekujem dobru utakmicu, nijanse ce odlučivati. Radujem se interesovanju u NS da dodju i da upotpune celokupan utisak i ambijent na stadionu. Neka pobedi bolji !
R

Rubikova kocka

pre 10 dana

Ko visoko leti zna se šta se desi! Pedja je mnogo uzleteo
B

BULDOG PFC

pre 10 dana

E moj Fedja, da te poslusa ministar za poljsko mleko? Pa on ne zna da nabroji vise od 4 kluba u ligi, on ne zna ni kad se igraju utakmice...
M

Mjv

pre 10 dana

Da, ali da je liga skracena vi ne bi ni igrali. Ne treba uvek gledati trenutnu situaciju. Mada cinjenica je da nam ne trebaju proleteri, imtovi, kolubare, pancevci i ostali postenjaci.
P

Pdk

pre 10 dana

Mozda ne bi igrali, ali bi bilo kvalitetnije takmicenje. Pa onda bi se i oni potrudili da budu bolji da udju...
A

A šta

pre 10 dana

Ako ta Kolubara, bude prva u drugoj ligi i izbori super ligu, ili neki drugi klub. A recimo taj Radnički ispadne, onda treba smanjiti na 8 klubova. Da niko ne ispada.
@

@pdk

pre 10 dana

Oni se i za ovo trudili 15 godina…
Б

Блок

pre 10 dana

Шта би са Европом и Радничким? Јел то дефинитивно да немају лиценцу?
P

Pobeda je resenje

pre 10 dana

Radnicki iz Kragujevca da uzme Gazprom ili Mercedes za generalnog sponzora i da kaplje 15 000 000 evra do 30 000 000 evra na njegov račun.
С

Синиша

pre 10 dana

ако им треба за потпорни зид,могу и Ја то да им завршим....
G

Gost1234

pre 10 dana

Bravo Fedja za izjavu o Zvezdi i sudjenju u emisiji Indirektno. Kapa dole
j

jel?

pre 10 dana

sudije mu krive posle 5:0?
С

Сале2323

pre 10 dana

У праву је човек... 4 утакмице Плејофа и фантастичан фудбал у њих 3, сем оне у Лучанима у којима ова тима играју за украс, 21 гол укупно. Плејаут, 3 гола укупно у 4 утакмица?!?!?! Или скраћуј лигу на 14 као у Грчкој, па Плејоф на 6 тима двокружно, укупно 36 кола, или на 12 тима са 3 круга и 4-ти као Плејоф са по 6 тима, укупно 38 кола. Или 10 тима, 4-кружно, укупно 36 кола. Ова опција за елитни српски фудбал можда мала, али 16 је превелик број. И да, Други ранг на 12-14 тима, па оснивање Трећег ранга на 12-14 тима такође, тек од 4 ранга неколико српских или регионалних лига да иду, или како ће их већ назвати. Али 3 професионална јединствена ранга обавезно!
K

Kikili

pre 10 dana

Odlicno bi bilo da se u tom slucaju 3. liga podeli na dve regije (Sever i Jug). Sever za Beograd i Vojvodinu, a Jug za Istok i Zapad. Finansijski je za klubove bolje zbog putovanja, a i kako ne bi dolazili u situaciju da sampioni srpskih liga igraju baraz za popunu trece lige.
С

С тиме си завршио

pre 10 dana

1 тим 2 тима 3 тима 4 тима 5 тимова ... итд. 10 ТИМОВА
V

Vlada79

pre 10 dana

Upravo tako, Super, Prva i Druga liga, svaka po 12 klubova i dvokruzni sistem, to je 22 utakmice, pa onda playoff i playout po 6 ekipa i to je jos 10 utakmica. Total po ekipi 32 utakmice. Ispadaju 2 i 3. u baraz sa ligom ispod, pa da vidis kada bi kalkulisali i dogovarali 3 za 3....A Srpske lige tek od 4.ranga...
?

??

pre 10 dana

Tako je. To bi bilo najbolje za nas fudbal. Dobre, jake utakmice sa malo namestanja. Ovo nema smisla pre svega zbog namestaljki
g

gost978

pre 10 dana

Istina. Liga od 10 klubova, 36 kola,.
B

Bravo

pre 10 dana

Bravo Radnicki KG