Komentari na vest

Edegor nastavio da raspiruje Arsenalov bes prema davljenicima, pritisak rutinski prebačen u Liverpul (VIDEO)

G

Gost300

pre 29 dana

Auu,razocara Arsenal vecinu pametnjakovica,ne javljaju se iz misije rupe,samo 10 komentara...COYG
C

Come On Arsenal

pre 29 dana

Rutinska pobeda Arsenala, bez iole ozbiljnije potrošnje i dobar odmor za pojedine igrače a i prilika za "rezerviste" da pokažu nešto, što je ESR i uradio. Odlična priprema za malo nezgodniji Brajton za vikend i za par dana kasnije, duel sa Bajernom, gde smo u oba meča favoriti. Siti je lakše nego očekivano dobio Aston Vilu i za vikend gostuje Kristal Palasu pa Realu, malo teži posao od Arsenala. Liverpul će verovatno dobiti Šefild, ako tu kiksaju, završili su sa titulom, što je malo verovatno zbog ogromne razlike u kvalitetu timova a posebno zbog sudijskog kriterijuma, očekujem neki penal. Za vikend gostuju na Old Traffordu i ne vidim kako mogu dobiti, čak i ovakav Junajted.
Х

Ха ха ха

pre 29 dana

Само ви немојте о судијком критеријуму... Да су 50% судије судили од онога што су грешили борили би сте се за 3ће место..
S

Sprdnja

pre 30 dana

Rukometaš Odegard najbolji 🤣🤣🤣
9

999

pre 30 dana

Jedini bolji rukometas od njega je Trent Arnold😂😂 To se i vidjelo protiv Sitija one sezone kad ste osvojili jedinu titulu u ovih 427 godina..Cist penal za rukomet ne svira onaj Oliver koga sada kunete, i u nastavku akcije daje Fabinjo gol za odlepljivanje na tabeli. Cudi me da to nikad ne pomenete, ipak ste vi nadasve realni navijaci, a odlicno se razumijete u sudijske greske😂😂
@

@999

pre 30 dana

Penal nije bio jer se lopta od Lovrena odbila u ruku Arnolda. Edegora direktno pogadja u ruku. Lakse lupati smajlije nego nauciti pravila.
s

sprdnja sa sordnjom

pre 29 dana

Liverpulski padavičari!!!
9

999

pre 29 dana

Hahaha hocemo malo i slagati, aa?😂 Lopta sw od Bernarda odbija, kakvog crnog Lovrena. Putuje 5-6m i Arnold kao golman brani da ne ode na drugu stativu, mislim Sterlingu ili ko je vec bio gore. Penal kao suza. Uostalom, eto nek je i 50:50 situacija, kako to Oliver tada nije svirao? Kako to Savez i sudije tada nisu radili za Arapski City, nego za siromasni Liverpool?😂 I jos imate obraza nesto kukati sto vam se ponesto vrati za kradje hahaha..
L

Lago di Como

pre 30 dana

Rutinska pobeda. Utakmica rešena u prvom poluvremenu, drugi deo bilo čisto odrađivanje posla. Smit Rou po meni igrač utakmice, šteta što ga je Arteta izveo, videlo se da baš želi da igra, borben, požrtvovan, učestvovao kod oba gola, sve na mestu. Velika šteta što će ga prodati na leto, veliki talenat ali ga povrede ubiše, da nisu bila bi to druga priča i verovatno bi sada bio među glavnim igračima Arsenala. Nelson totalno nevidljiv, mislim da je sada svima jasno zašto ne igra. Glavni igrači odmarali, što je veoma dobra i pre svega pametna odluka jer im je period koji dolazi baš zgusnut. Ako prežive april pričaće !!!!!!!
C

Chica

pre 29 dana

Najveća greška i greh Artetin je što je zapostavio ESR koji je za Haverca igračina.mislim da je bolji i od Odegarda.
i

iPhone 12 Pro

pre 30 dana

Kao navijač Arsenala očekujem sutra laganu pobedu Liverpula protiv Šefilda, a za vikend protiv Junajteda već mogu da se nadam da će eventualno kiksnuti. Tako da nije loše što su preuzeli prvo mesto, ali cenim da je kao što naslov kaže: "bar na 24 sata".