Komentari na vest

Dibu opet rasplakao Francuze: Vila preživela dramu u Lilu i odbranila čast engleskog fudbala

E

Enzo

pre 13 dana

Retko iritantan i nevaspitan lik.
U

UFO

pre 13 dana

Ja mislim da bi Emi Martinez radije branio penal nego neki slobodnjak
B

Bel

pre 13 dana

Ne razumem kako neki top klub ne angažuje ovog golmana,ovakvi golmani donose prevage i titule,lud je,malo ko ga voli,ali brani sabija.
B

Biban

pre 13 dana

Da ga je Siti doveo ne bi juce ispali 🤣
V

Venom

pre 13 dana

Emi Martinez je ja mislim najbolji golman na penalima u istoriji.Covjek uziva u penalima.Jedan od najzasluznijih za trofeje Argentine
T

Twix

pre 13 dana

Emi Martinez + komentator specijalista za Argentince= poezija od utakmice.
p

poz

pre 13 dana

Moze li neko da mi pojasni na koju foru je martinez dobio zuti karton u prvom poluvremenu pa onda na penalima dobije jos jedan zuti i nista ?
N

Niški Radničiki

pre 13 dana

Meni je neverovatno da neko ko prati fudbal ne zna ove banalne stvari, a ti očigledno pratiš čim si ovde i komentarišeš i gledalo si jednu ovakvu utakmicu. Žuti u regularnom delu se ne prenosi na penal seriju jer ta ista penal serija nije sastavni deo utakmice ( u regularnom smislu) . Da je dobio drugi žuti u produžecima bio bi isključen, da je dobio 2 žuta u penal seriji bio bi isključen. Prosto i jendostavno kao ofsajd.
b

brrrrrrrr

pre 13 dana

zasebno se gleda 120 minuta igre gde kad dobijes 2 zuta kartona ides napolje a u Penal seriji se gleda zasebno tj. Martinez je morao da dobije 2 zuta ili direktan crveni da bi izasao iz igre.
H

Haha

pre 13 dana

Kakva odvratna lobanja ovaj Martinez,lik dijabola i teska seljacina,na ulici kad ga vidis da ga pljunes i da se ne okrenes,a kad pita zasto,da ga uhvatis i bijes dok se ti ne umoris. Najodvratniji lik medju golmanima.
T

Twix

pre 13 dana

Bukvalno jedan od inteligentnijih fudbalera. Golman mora da bude malo lud, da udje u glavu protivniku. Fudbal je propao kad su fudbaleri postali politicki korektni marikoncici.
e

englezi i

pre 13 dana

fudbal hahaha ovu aston vilu ulozeno koliko i u celu francusku ligu neracunajuci psz u poslednjih 10 godina hahahha jao kako padaju maske i koliko su samo hajp liga koju u nebesa dizu samo kezual fantazi igraci
M

Makks

pre 13 dana

Nauči pisati, a zatim pametuj. Sramota je što si nepismen u 2024. godini.
?

??

pre 13 dana

Ne pise se "nauci pisati", nego "nauci da pises". Tako da, nauci pisati nauci da pises
G

Grobar32

pre 13 dana

Lil je trebao pobediti, ovaj martinez da sam tamo samog bi ga pukao šakom u glavu pa makar rezultiralo nikad više igranja fudbala.
G

Gostttt

pre 13 dana

Apsolutno nezasluzeno, Lil bio mnogo bolji. Cak je pitanje da li je Vilin gol trebalo da bude priznat zbog faula u napadu. Ali provukli su se. A ovaj ludak je dusu dao za ovakve utakmice.
S

Strasna

pre 13 dana

Utakmica. Bravo.
6

611616

pre 13 dana

Koja nepravda da su ovo prosli. Koliko su englezi jadni u evropi to je nerealno, 3 puta su skuplji od svih ekipa zajedno u LK i jedva se dogurase do ovde a ni to nisu zasluzili. Martinez je toliko iritantan da je to za nepoverovati.
G

G. Twain

pre 13 dana

Druze Aston Vila je tim koji je pre par godina dosao iz Championshipa, a Lille uvek u top 5 u Francusku, pa ti sad vidi
6

616161

pre 13 dana

Da i sta sa tim druze ?