Komentari na vest

Derbi veterana: Pritisak nije izgovor

R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

Lola je jedan od najboljih defanzivnih veznih u Evropi. Ionako Partizan pocinje sa Zdjelarom, Fejsom i Jevtovicem pa im fali cetvrti zadnji vezni. Ocekujem da Ser napravi iznenađenje sa njim u prvih 11. Obaska on ima Jos jedan kvalitet koji drugi nemaju. Onomad mu je sluzba sredila ugovor, sredice mu i startnu postavu. Sa ovim su se složili...
D

DDz

pre oko 2 godine

Samo nek sve bude fer.Ko pobedi njegova zasluzena titula i kraj.
T

Tubeki

pre oko 2 godine

Da nema bonus pravila, ne bi bilo igraca ispod 30 godina iz obe ekipe, pa koga Piksi da zove a vecinom stranci veterani
Б

Бибарс

pre oko 2 godine

Ако не победимо бар 7:0 ове покемоне које је одучио од фудбала шкотски бетонлигаш Ренџерс и Радник из Сурдулице, онда боље да и не играмо фудбал. Значи све испод 0:7 не рачунам као победу. Што би рекао Мајк Тајсон: Иф тхеј аре нот деад ит доеснт цоунт.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Odbacen od svih, pa da privuce paznju budalastinama "ala LL place za mnom"!
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Kakav bre derbi? Da bi nešto bio derbi su potrebna dva kluba slične veličine. Ovde to nije slučaj. Tako da treba da se prestane sa ovim lažima.
U

Uzbunjivac

pre oko 2 godine

Kakva besmislena matematika. Ako je nekoliko igraca igralo isti derbi, svakom se racuna po jedan derbi i onda se dodje do suludog broja utakmica. Smejurija.
@

@uzbunjivac

pre oko 2 godine

Tako je! Lola je poslednjih 10 derbija bio u protokolu, a usao u igru na samo 2-3, i to ne vise od 5 minuta...
G

Gašić StarMo

pre oko 2 godine

Priča se o derbiju kao odlučujućem,a niko ne spominje poslednjih 6 kola posle toga! Da je sreće ko što nije partizan nikoga ne može dobiti regularno od tih 6 protivnika! Zvezda bi kiksala u barem dve tekme posle derbija i obrni okreni partizan ne može do titule ni pod tackom razno! A ako im neko nekim slučajem i namesti da postanu prvaci,biće to najjadniji klub u istoriji ne naše lige,nego fudbala uopste,koji je bio prvak! Tako da pričajući o našoj ligi i kvalitetu koje poseduju ekipe iz top 8 mogu samo da govorim u superlativu,i da mi je drago da je tako! Da li je to dovoljno za Evropu videcemo,ali definitivno kvaliteta ima da se veciti zaustave i da im se uzmu bodovi,pa bi molio novinare makar zbog sportske kulture da ne pominju vise kako je derbi odlučujući!!!
W

Walt

pre oko 2 godine

Jadnija je bila nameštena titula Zvezdi iz 2014 da se ne bi potreslo vaskoliko srpstvo što Zvezda 6 godina nije prvak.
@

@walt

pre oko 2 godine

То онда кад смо вас победили на Маракани, а на ЈНА били бољи целу утакмицу и кад сте гол за победу дали случајно у 90+? Јаднија је била титула Партизана 2012, кад вас је Звезда у месец дана олупала 3 пута, резултатом 5-0.

rty

pre oko 2 godine

@walt je l se secas poslednje pobede Partizana u LS? Ne secam se ni ja jer se nisam rodio a nisi ni ti :D
K

Kidi

pre oko 2 godine

Zanimljiv tekst. Nisam ima predstavu
T

Tanasije

pre oko 2 godine

Koji nebitni podaci...
G

Gostim

pre oko 2 godine

pritisak na sudije da se ne sme dozvoliti partizanu da osvoji titulu
I

Iks Tb

pre oko 2 godine

Koliko ste vi mafilovani u svoj fini mozak.. Zasto nas niste dobili, ili bar uzeli bod u proslom derbiju i rijedili titulu. A, nama zacepili usta. Dobili ste po pi... i opet vas obraz vam dozvoljava da pricate kako ste bolji i kako vas se ne da da budete sampioni.. Saberi se malo drug prije nego ovako nesto mlatnes.