Komentari na vest

Darko Brašanac peti Srbin u finalu Kupa kralja u 21. veku: Nikom nije lako da igra protiv nas

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 1 godinu

Nije on ni u Partizanu bio ne znam koliko savrsen igrac ali je uvek davao sve od sebe,umeo je nekad i da odluci utakmicu.Mislim i da je pametno postupio sto se izbora timova tice,solidni timovi koji svakako nisu kvalitetom sam vrh i verujem da ga generalno nisu ti ni trazili ali je u ekipama gde moze da pokaze svoj doprinos i drago mi je sto mu lepo ide.Puno srece!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Darko Brasanac igrac koji definitivno zasluzuje da se nadje i igra u startnih jedanaest reprezentacije.Zelim srecu Brasnjavom i Osasuni u finalu kupa protiv Reala ali mislim da nemaju nikakvu sansu da naprave iznenadjenje.
A

Astoria

pre oko 1 godinu

Branežac...što bi rekao pokojni Bard Živa. Sve u svemu, nije mala stvar nastupati godinama u Primeri. Vrlo solidna karijera.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

@zivorad ziko ti nabrojani nisu iz zlatnog doba gde su se titule redjale kao na traci! Jedino vam je Rača grejao klupu one sezone kada je Partizan pod Nikolicem pobedio sistem, ali je on iz Valensije zbog limita najuren u ekspresnom roku! Stvarno mo nije jasno da ti galaktikosi kao sto su pesic, pavkov, srnic, gobeljic, milunovic, ivanic, katai, boace i slicni nisu mogli da dobace dalje od Kine, Saudi Arabije, Mejdzor soker lige i slicnih egzotivnih takmicenja! A jos manje ce mi biti jasno zasto terate trenera koji unedljivo gazi ka tituli, sa 20 + prednosti u odnosu na drugog, sa samo 4 remija iz 28 kola bez poraza…prosto neverovatno! Takav jedinstven primer nije zabelezen u istoriji fudbala! Vidis gde igraju nasi igraci sto iz Toletovog perioa sto iz vaseg zlatnog doba: Mitrovic-Fulam, Savic-Atletiko, Lukic-Fulam, Asano-Bohum, Milenkovic-Fiorentina, Vlahovic-Juventus, Brasanac-Osasuna, Sadik-Sosijedad, da ne babrajam više! Vidis i sam da sve te zvezdine igrace koje si pobrojao osim Rače, spadaju u Toletov period! Ovo zlatno doba ne iznedri ni jednog kvalitetnog igraca! Hocemo Kalcopoli u srpskom fudbalu!!!
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Cek rodjace, ti kad nabrajas vasre ti ubacis i iz toletovog perioda i ove skorasnje. Dobro se ne seti mijatovica i djukica. A meni ove iz toletovog perioda ne racunas. Zivi u lazima, gledaj fulam i uzivaj, posto partizan bojkotujete. Jaki mi navijaci, bojkotuju svoj klub.
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Pavkov onakav nikakav je dao 2 komada Liverpulu i moze nista vise da ne uradi, to je dovoljno. Inace je u istoj drzavi gde brani i najbolji golman na svetu Vlada Stojkovic bez zene

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Zile ja ti pricam da iz vaseg “zlatnog doba” a to je zadnjih 6-7 godina nema niko ko je dobacio do ove tri najjace lige! I sta sam slagao? Sam si naveo zvezdine igrace iz Toletovog perioda, a ja sam postavio jasno pitanje, zasto ovih galaktikosa iz zadnjih 6-7 sezona surove dominacije nema u premijer ligi, bundes ligi ili primeri! Dobro nisi ubacio i Darka Kovacevica, Savicevica, Jugovica…
h

heaheahaehae

pre oko 1 godinu

bravo za tebe dare ali karim je karim, osvaja ovo anceloti
6

6 godina la lige

pre oko 1 godinu

Čovek je odigrao 178 utakmica u la ligi za 6 sezone a još je pauzirao zbog preloma lakta. Osasuna je 7,8 ekipa veoma jake lige. Treba ga zvati umesto Račića u reprezentaciju!! Verovatno nema dobrog menadžera.
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Ovi mali spanski klubovi su idealni za nase igrace. Majorka, Almerija, Hetafe, Osasuna, nekakvo Elce, Levante, Valjadolidi i slicno. Lepa klima, sredjena drzava, pare na vreme, nema pritiska kao ovde. Bog da ih vidi.
B

Brašnjavi

pre oko 1 godinu

Menadzer je dobar, cini cuda ali nije iz ove FSS ekipe.
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

Darko, ponosni smo sto si bio clan nase crno bele porodice... drago nam je na vec uspesnoj karijeri a sto se reprezentacije tice, vecini nam je sve odavno vec jasno... Zelimo ti puno zdravlja i sve najbolje.
D

Dragan VG

pre oko 1 godinu

Zivorade, Brasanac je vezni fudbaler, nije golman. Nesto si permutovao.
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

A u reprezentaciji pre njega igraju talenti* poput Erakovića, Račića i Ilića, jednostavno tužno..
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Cak pre njega igra i Luka Jovic i Vanja Milinkovic Savic, a realno je mogao Brasanac bar na prijateljskim da brani prvo poluvreme, a kad se protivnik izmori onda da igra spica
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Ko su ta cetvorica pre njega?

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Bravo Braške majstore! Ni jedan galaktikos iz ovog njihovog “zlatnog doba” ni da dobaci do primere, premijer lige ili bundes lige!
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Luka Jovic Real. Pre toga Luka bas u toj istoj Bundesligi. Predrag Rajkovic isto u Primeri. Uros Racic bio u Valensiji. A za ovog bravo sto igra za Osasunu gde je igrao i Dejan Lekic
z

zivorade

pre oko 1 godinu

A Luka Jovic, Racic i Rajkovic su se proslavili u timovima koje si naveo...
G

Gos

pre oko 1 godinu

Grujic bio i u Herti,nije se naigrao u Liverpulu.Ristic bio standardan u Monpeljeu.Terzic na kasicicu koristi sansu koju dobije u Fiorentini,Ilic sada u Torinu,Lazovic u Veroni....
p

pregalac fudbalski

pre oko 1 godinu

I dalje mi je u glavi ona sansa protiv augsburga kada je sutnuo preko gola, jaoooj
s

sesesle

pre oko 1 godinu

da je brasanac lik koji ima nemacki ili spanski pasos ,da moze da bira za koju ce rep.da igra, utrkivali bi se ovi iz fssa da ga privole da igra za naa.. al posto je srbin, i ima samo srpski pasos onda nije potreban, imamo bolje
M

Mika harmonika

pre oko 1 godinu

Dabome da nije potreban kad je strucnjak Piksi procenio (ocigledno pogresno) da su bolji i vazniji Grujic, Djuricic i Raci, pre Racketa Milivojevic.