Komentari na vest

Crna beštija i Beli klub - gospodstvo, bahatost, gordost...

V

VIktor Kasai I Cunet Čakir

pre 17 dana

Pozdrav Bavarciiii Dva gola iz ofsajda, dva nedosudjena penala, kod jednog Marselo i diže ruku da potvrdi da ga je pogodila u ruku ali turčin kaže igraj dalje 🤣 I po koji crveni karton...... Da vidimo šta su nam sudiju spremile u ovom dvomeču ???
A

Allianz

pre 17 dana

Ooooo Bayern Real. Eto nam penala i crvenih, a ako kojim slučajem Bayern povede sviraće se i dva penala za Real. Stara prica iz prethodnih sezona
E

Elekserou

pre 17 dana

Samo bez onoga što su sudije uradile Bayernu u poslednja 2 susreta. Kasai I Čakir, su gospoda koja su ta dva susreta i dva ozbiljna meča pretvorili u sramotu i gomilu sudijskih kradja naravno na stranu Reala.
U

UPDP

pre 17 dana

Nije 14-ti njihov okrsaj u 1/2 nego 15.
V

Verstape

pre 17 dana

Krali ih da bi poklanjali penale zalizanom gordom egoisti,ja ja i samo ja.
"

"Banalije"

pre 17 dana

Molim redakciju da me uputi u značenje ove reči, ne dobijam nikakve odgovore preko google pretraživača...
M

MZS

pre 17 dana

Banalosti.
t

tako je

pre 17 dana

Cudo je autor teksta izostavio onaj dvomec u nokaut fazi izmedju ova dva kluba iz 2017 namerno i ne lrosudite sami. Tu xmo bili svedoci najvece pljacke ikada. ja se i ne secam da je u nokaut fazi jedan klub u oba meca imao igraca manje kao Bajern tada. Iskljucenje Vidala u jednoj i Martineza u drugoj plus jos dva gola iz ofsajda Ronalda za prolaz dalje Reala. To je najveca pljacka ikada u LS i zo u oba meca. Sa druge strane Ramos i Cazemiro su pogibeljnim startovima ostali na terenu. Znaci Bajern mora da odigra znatno bolje i vise da bi prosao dalje jer guranje fasista i pored sve tehnologije je nevidjeno. Onomad su pokrali Lajpcig cist gol sudije nisu svirale u LS protiv Reala i pored VAR tehnologije. U la ligi da ne pricamo protiv Almerije i Barselone sudije su im ociszile put do prvkg mesta da bi imali vremena da se pripreme za zavrsnicu LS. Jedino me strah sudija inace dajem prefnost Bajernu koji igra napadacki fudbal za razliku od zabara Ancelotija koji jgra striktnu defanzivu kukavicki ziherski i ceka kontre.
O

OFK Beograd

pre 17 dana

Sve okej slazem se, ne volim Real.. ali nazvati ih fasistima u mecu sa Nemcima...
G

Gost99

pre 17 dana

Zaboravio si i dva gola iz ofsajda
2

225 883

pre 17 dana

@Ofk Beograd Bajern je jedini klub u Njemackoj koji je morao menjati menjati grb kluba za vreme fašista jer su ga držali Jevreji.Dok se za Real zna da je Frankov klub.Tako da ima puno pravo da Real zove fašistima
S

Seoul

pre 17 dana

Posle tog dvomeca se počelo glasati za uvođenje vara. I UEFA je morala da reaguje posle onoga, verovatno ih je bilo sramota da toliko odu u krajnost.
M

Misos

pre 17 dana

Opet ce sudije pokrasti Bajern kao i svaki put kada igraju protiv njih
V

Viktor Kasai

pre 17 dana

Ide osveta za kradju veka iz 2017
G

GastoS

pre 17 dana

Fenomenalan tekst po ko zna koji put. Bravo Ducicu.
@

@

pre 17 dana

Po naslovu odmah skontaš da je Dučić autor teksta. Najgore od svega što napisa “bravo”. Naslovi su mh u najmanju ruku kič, što bi mladi rekli cringe.
V

Veto123

pre 17 dana

Druze, cim vidim da je ovaj napisao tekst, skip momentalno. Ne citam, pogledam koji komentar i to je to
@

@@@@

pre 17 dana

Bajern prolazi.
B

Bnm

pre 17 dana

PROLAZI, PROLAZI ALI U SLEDECU SEZONU LS