Komentari na vest

CAPUT MUNDI: Velika pljačka Serije A

U

U spaniji se zna ko je uvek trosio

pre gotovo 2 godine

Engleska je kao sto neko napisa ovde prica za sebe, jednostavno imaju ogromne pare od tv prava, dovoljno reci da tim koji udje iz druge lige dobije 200 mil, smesno je engleze i stavljati u pricu sa bilo kim, sto se nemaca tice kod njih jedino bajern trosi, neka mi neko kaze kada je borusija napravila transfer 30+ mil lajpcig takodje, kupuje igrace do nekih 25 mil i prodaje ih za vece pare, francuzi suvisno i pricati, tako da to sto i italijani netrose bog zna sta nije nista neobicno, cak su zadnjih godina ako pogledate i trosili najvise posle engleza u proseku cela liga, a sto se odlazaka tice, odlaze najvise u englesku, i to je normalno, sto se mene tice, ja sam uvek gotivio zabare, imsli su uvek neki smek kao liga, i drago mi je da je milan osvojio ove sezone, mislim da ce roma igrati znacajniju ulogu u nadolazecoj sezoni.

Zeximus

pre gotovo 2 godine

HAHAHA LEAO DA ODE, IMENJAČE DOBAR TI JE VIC😂😂😂

RossoneroVero

pre gotovo 2 godine

Ja bih ga odmah prodao da sam na Maldinijevom mjestu, za te pare mogu da se uzmu svi zajedno: Zaniolo, De Kateleare i Berardi, plus kusur da ostane. A vamo ti je potpuna kladionica oće li Leao sledeće godine da ponovi igre koje je imao zadnjih deset kola, deset kola alooo, i odma igračina hahha. Odma da ga prodaju za 100m ako neko ponudi i svi da skačemo od sreće.
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Generisanje novca od stadiona je presmešna, plus 90% lige zakupljuje stadione i dalje u 21. veku. Država, savez i klubovi ništa ne rade po tom pitanju. Onda se na to dovezuju tv prava u odnosu na ostale lige, bogatstvo vlasnika, sponzori itd.
G

Gost357

pre gotovo 2 godine

Pa vidis li ti kolika je korupcija u italiji da 2 godine ne moze inter i milan da dobiju dozvole za gradnju stadiona. I sad im gradonacelnik milana kaze ako hoce promene mesto gradnje migu pocnu gradnju za 2god.
E

Erkinjo

pre gotovo 2 godine

Prijatelju,pa Leao ima do 2024,znaci jos dve sezone,tako da ima opcija za produžetak
Z

ZANOKTICA HERIJA MEGVAJERA

pre gotovo 2 godine

Postali su presmesni finansijski za ostale lige petice i to se opasno odrazava na rezultate u evropi a narocito ligi sampiona gde ne mogu dalje od cetvrt finala. Pa jedan Brentford je u stanju da lagano moze da ukrade igraca jednom Milanu i Interu, a da ne spominjem Napoli i rimske klubove. Zato vec godinama placaju ceh u evropi a izgleda da ce biti sve gore i gore.
G

Gost357

pre gotovo 2 godine

Evo vodim u francuskoj (osim psg) spaniji i nemackoj imaju svi para. Englezi su posebna prica

Joco Inter

pre gotovo 2 godine

Hahaha, koliko Pantelić ne gotivi Inter.. 'Inter je u najtežoj situaciji od svih klubova Serije A'.. To slušamo već par sezona Željko..
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Očigledno da jeste, jer koji bi šampion države prodao 2 najbolja igrača i pustio trenera u istom prelaznom roku...
T

Triggy

pre gotovo 2 godine

Uvek maksimalno nipodostavanje intera i svih njegovih igraca. Sta je sve pisao na pocetku sezone, covek bi pomislio da ce zavrsiti 9i
H

Hrvoje

pre gotovo 2 godine

Uglavnom, Serie A je malo jača nego Ling Long Liga. Svako im može pokupiti igrače.