Komentari na vest

CAPUT MUNDI: Samo Dušan Staru damu spasava

Л

Лазар

pre gotovo 2 godine

Јувентусов проблем је комплексан, има ту више фактора, али врло битан је и то што тај тим је задњих 7-8 година буквално унакажен повредама - онај прави, први тим, није виђен можда ни у 30% утакмица задњих сезона. Друго је што су послије генерације Погба - Видал - Пирло - Маркизио, тотално занемарили везни ред, што ме чуди да је Недвед као некад најбољи везњак, дозволио. У данашњем фудбалу јак везни ред је све, на примјеру Ситија видимо да уз јаке везњаке прави нападач некад ни не треба. Одбрана је била солидна, напад био солидан, али није било везног реда да то све повеже - пањеви попут Бернадескија, Рабиоа, Артура, Рамзија, остаће црним словима уписаним у аналима клуба који је имао кроз историју у везном реду нпр једног Зидана, Пирла итд.. треће је тренер - у сезони послије Пирла, Алегри је доведен нешто слично као Столица у Партизан; тј једини човјек који је у том моменту хтио да тренира тим без главе и репа. Алегри је човјек који је имао среће да дође на готов тим који му је оставио Конте, а када је дошло до тога да он треба да изгради тим, види се колико је то лош и лимитиран тренер. Јавност је јако наоштрена против Алегрија, не би ме чудило да у случају(сасвим изгледних) лоших резултата до Свјетског првенства, Алегри у јануару добије по други пут шут карту. Лутања са Саријем, Пирлом, Алегријем нису достојна клуба као што је Јуве, ту треба да дође неки стручњак из клуба Топ5 европских тренера.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Komplikuješ prostu temu. Italija je, ekonomski rečeno, feudalna zemlja. Ekonomski je prsla pre 20 godina i povratka nema. Serie A je prosto kolateralna šteta. Nema se za hleba i igara kao 90ih.
G

Gost137

pre gotovo 2 godine

Grčevita borba za četvrto mesto? Glupost. Teško do titule, ali lagano među prva četiri.
j

je_suis_ronaldo

pre gotovo 2 godine

iako ih ne volim i volio bi da budu 10 na tabeli...nikad ne potcjenjuj srce šampiona

bojke

pre gotovo 2 godine

Nije bas da je juve toliko lose kupovao, vec su im povrede izmasakrirale tim. Ne znam tim u zadnjih par sezone koji je toliko imao povredjenih igraca kao sto je juve. Od dibale koji je non stop propustao osmine i cetvrtfinale ls, do nesrecnog kijeze koga na svakom mecu lome protivnici i povreda je morala doci kad tad. Napad Kijeza-Vlahovic-Di marija zvuci kao strasan tandem, vezni red pogba-paredes-lokateli isto zvuci jako dobro ali bekovi skripe opasno i to kazem kao juveov navijac. Nadam se da ce kostic igrati levog bska iako je po prirodi wing back ali mislim da bi se sjajno snasao u toj ulozi ksd vec Destiny Udogiea nisu uzeli iz Udinesea.

elmagico

pre gotovo 2 godine

ako su nekog osakatile povrede to je Roma, ono je nestvarno sta se njima sve desavalo

Utičnica

pre gotovo 2 godine

E moj Juve sta napravise majko draga. Postali su italijanski Mancester, Alegri covjek vise nije za danasnji fudbal, a pola ovih igraca je za Sasuolo. Sledece godine 100 godina od kako Anjelijevi vode klub i kao mora se uzet skudeto da se to proslavi, brate ako budu u top 4 da slave kao titulu jer ja sa ovakvim timom i igrom ne vidim ni medju 6. Daj Boze da grijesim ali daleko je ovo od tima koji pretenduje za titulu
i

igor78

pre gotovo 2 godine

Oni su u kanalu zbog očajne selkcije tima u poslednjih 5-6 godina. Bacili lovu na Ronalda umesto da su renovirali tim, sad nemaju ni odbranu ni sredinu, napad sa Vlahovićem i Kjezom ne može sam, a Di Maria odavno prošao svoj maksimum.
n

nadrealnooo

pre gotovo 2 godine

E bio ja I moj svako u kanalu kao što je Juventus. To želim svakome!!!

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Realno doslo Im je na naplatu losa selekcija I poslovanje od 2015 na ovamo Juventus Ima vezni red nivo ekipa koje se bore za opstanak plus neupotrebljive bekove Sandra I Danila I penzos Bonuci na sve te pozicije Im treba ozbiljni igraci to ne moze da se dovede bez 150 miliona.
S

Smesno23

pre gotovo 2 godine

Ko o cemu ,, stručnjak" o Juventusu ... Nije jedini klub u Italiji i ako ga ti volis napravi sajt i pisi o njemu.. Dopisnik o Juventusu ne o seriji A ... Toliko pristrasnost da je sramotno da sebe zoves novinarom !!!

RossoneroVero

pre gotovo 2 godine

Okej, fali im koliko i Atalanti da se umješa u borbu za Skudeto.
M

Mikki

pre gotovo 2 godine

Juve je u teoriji dobro kupovao, ali osim Di Marije nema tu igrača koji je lider. A i on je već u silaznoj putanji. Ne mogu da kažem da nemaju šanse za skudeto, ali svakako mi se čine iza Intera i Milana i ove sezone
X

X

pre gotovo 2 godine

I Rome Roma ce da kida...
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Dzabe dobar spic ako nema ko da mu prosledi loptu ili centrira.