Komentari na vest

Buongiorno Italia: Inter se podmlađuje, revolucija u Napoliju i Laciju

elmagico

pre oko 1 mesec

pa ima smisla za Imobile i Inter, verovatno ce i da se desi
I

Inter

pre oko 1 mesec

Acerbi ima ugovor do 2025. tako da ako ne bude osudjen, siguran sam da ostaje do kraja ugovora. Ukoliko bude osudjen, poslednja informacija je da Inter raskida sa njim na kraju sezone.
M

MrkMlnkvc

pre oko 1 mesec

Ako se Juve ovako "pojača" sledeće sezone, biće još gori nego ove.
R

Roberto Baggio99

pre oko 1 mesec

Od potmladjivanja Intera nema nista traze se iskusni slobodni igraci,ove sto ima koristice u rotaciji,ako dolazi Zelinski znaci jedan ide iz Intera,Taremi i kako citam Imobile znaci da se Sanchez i Arnautovic pakuju.Acerbi se dosta preporodio ali su ga ove odluke saveze udaljile i smatram da je tu kraj,trazi se novi stoper.
U

UPDP

pre oko 1 mesec

Imobile da dodje u Inter? Malo teze.
S

Smouth

pre oko 1 mesec

Sancez 36, menja ga Taremi 31. Klasen 31, Sensi 28...menjaju ih Zjelinski 29 i Fabian 21...Bento 24 je verovatno izbor golmana koji menja Somera 34. Acerbia kada jos zamene i to sa najmanje 10 godina mladjim igracem bice to osetna razlika. Bento - Pavard, Kim/Skalvini, Bastoni - Dimarko, Damfriz - Calhanoglu, Barela, Fratezi/Zjelinski- Lautaro, Tiram...sa ovakvim sastavom jedino bi Calhanoglu bio sa 30 godina. Od iskusnijih sa 30+ tu bi ostali Somer, Darmijan, De Fraj, Mikhtarijan, Taremi, Arnautovic(mozda i on ode)
I

Inter

pre oko 1 mesec

UPDP@ Ta vest kruzi danima po italijanskim medijima, jer Imobile hoce da ode zato sto su ga navijaci vredjali na ulicama Rima dok je bio sa porodicom. Imobile je u silaznoj putanji, nisam siguran koliko bi bio od koristi Interu.
U

UPDP

pre oko 1 mesec

@Inter, znam da hoce da ode, ali, tesko da bi pristao da predje u neki drugi italijanski klub (mislim na te najvece) posle osam godina kod ovih, a mislim da nije bas ni realno da imate i njega i Taremija i ovu dvojicu.
I

Inter

pre oko 1 mesec

UPDP@ Danas sam procitao naslov da mu se svidja ideja da predje u Inter, ali nisam citao tekst tako da ne znam detalje. Cak se spominje da bi mozda Lacio i dozvolio da ode za dzabe kako bi se otarasio njegove plate, ali to mi deluje nelogicno za Lotita.
G

Gost0007

pre oko 1 mesec

Kako “loze” Piolija a realnost je da ce biti otpusten na kraju sezone, bas se nadam. Tim ne napreduje, formacija klimava a autoritet nema.
h

haug

pre oko 1 mesec

Sa cim da napreduje kad ima prosecan tim.