Komentari na vest

Brajton više nije Artetin bauk: Liverpul ponovo pod pritiskom, Arsenal se vratio na vrh

I

Idemo sutra

pre 27 dana

Manchester utd ako je nesto ostalo od vas
0

01

pre 27 dana

na pocetku sezone bio sam od onih sto su kritikovali Haverca i sumnjali u Artetin izbor igraca ali me je covek toliko razuverio da sam poceo da ga obozavam i njegove kretnje na terenu i da mu je Arteta nasao sjajnu poziciju u kojoj funkcionise. Ako nastavi ovim tempom imace u jednoj sezoni bolji rezultat nego tokom citavog boravka u Celziju
D

DidierDrogba11

pre 27 dana

Treba zaustaviti ligu i dodjeliti titulu Arsenalu, stvarno igraju najljepše, nema smisla nastavljati... a da,.ne gleda se to, već bodovi heheheh luzerski klub
g

gostic

pre 27 dana

s tim da je arsenal trenutno prvi na tabeli hehehoho
M

Monteroo

pre 27 dana

Brajton se bukvalno raspao posle boksing deja,mali fond igraca na četiri fronta,stoni Marc, mitoma..mnogo dobrih igraca teško povređenih...arsenal ih je rutinirao ali mislim da nešto moraju žrtvovati ili LS ili PL...bajern,vila,bajern....a LS ubije igrače kako fizički još više psihički...
l

lokalpatriota

pre 27 dana

Nikad zanimljivija trka u PL a nadam se da ce Arsenal uspeti da izdrzi pritisak do kraja...misljenja sam da ce Redsi da kiksnu bar jednom...
S

Stelt

pre 26 dana

Evo upravo danas protiv Junajteda su kiksnuli 😏
R

RealNo1

pre 27 dana

А гдје сад текст да Арсенал игра фудбал из 23 вијека?
C

Come On Arsenal

pre 27 dana

Rutinska i šampionska igra i pobeda Arsenala na vrućem terenu, mada treba reći, da je Brajton hendikepiran, brojnim povredama. Svi antiArsenalovci su govorili da je Brajton mina, koja će Arsenal izbaciti iz trke za titulu a desilo se, da je Arsenanal bio dominantan u svakom segmentu igre i da se zasluženo vratio na čelo tabele uz to, da je povećao gol razliku. Verujem u Junajted, bez obzira na onakav završetak derbija sa Čelzijem i mislim, da ih Liverpul ne može dobiti na Old Traffordu, posle čega Arsenal, sam odlučuje o svojoj šampionskoj sudbini. U sledećem kolu, na Emirate stiže Aston Vila, sa promenljivom formom i osakaćena bez suspendovanog Daglasa Luiza, uz to da su dužnici iz prvog meča. Kako izgleda Bajern pod Tuhelom, bilo bi veliko iznenađenje da bude bolji u dvomeču sa Arsenalom a kako su danas sa 0:2 amaterski izgubili sa 3:2 od Heidenhema??? mogli bi da teško nastradaju na Emiratima.
S

Sivonja iz RS

pre 27 dana

Neće ništa osvojiti kao i obično. Polako s paljevinom.
D

Dabree

pre 27 dana

Pravi si sivonja kao i svi iz rsa
S

Sivonja iz RS

pre 27 dana

Hvala, i ti si tetkica kao i svi iz Srbije.
T

Tetkice

pre 26 dana

Vidim sivonje samo gledaju Srpske vestii..Ajde baba vango reci nam ti u napred ko osvaja ligau,da ne gledamo dzabe bezveze..
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 27 dana

Rutina. Rajs doneo takvu stabilnost u veznom redu, da protivnici ne mogu tuda da prodju. Cak i da se desi da neko prodje, sacekaju ga saliba i gabrijel i tu je kraj price. Ofanzivno poezija. Jos kad dodje pravi spic na leto… Sledece kolo dosta tesko, vila, doduse kod kuce. Jel salibi ovo 5.karton ?
d

diving

pre 27 dana

jel Zesus ustao posle onog 'penala' ahahahaa
A

Ajmevise

pre 27 dana

Naporni ste. Sudija nije svirao onu čistu rulu Odegarda protiv Liverpula i o tome pišete kao neka sekta cele sezone. Ako je nekom oduzeto najviše bodova to je Arsenalu. Onaj komičan gol Njukasla, onaj gol Vest Hema, kompletna utakmica sa Aston Vilom i tako dalje.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 27 dana

A ne i nije bio penal. Zaleteo se lampti kao sivonja. Definicija cistog penala.
@

@ajmevise

pre 27 dana

kaze nekome da je sekta, a onda ponovi mantru svih navijaca Arsenala o Njukaslu, Aston Vili i Vest Hemu koju ponavljaju mesecima, svakoga dana u svakom pogledu.
И

И

pre 27 dana

Da sad krene nova sezona, Arsenal bi osvojio jedno 100 bodova. Toliko su stabilni, toliko su se defanzivno uigrali, da bi se čovek iznenadio da prime jedan gol. Ovaj finiš sezone će da dominiraju, ovo je dobitna kombinacija, postoji samo rizik da ju je Arteta malo prekasno pronašao. Gabrijel Žezus na poziciji 9-ke je totalni promašaj i mnogo se bodova bacilo zbog toga u prvom delu sezone. Bolji je na krilu. Haverc iako mu davanje golova nije prvi opis posla, golgeterski je Van Nistelroj za Žezusa. Dalje, mnogo glupih golova se primilo na kontre i presečene lopte u prvom delu sezone protiv ovih srednjih i onih lošijih timova. Toga sada nema jer redovno igra Žoržinjo, pa ima te stabilnosti. Slažem se sa navijačima Arsenala da možda nije više na najvišem nivou u najjačim utakmicama, ali za ove srednje i one donje timove je penicilin. Lopta se donosi do protivničkih 16 bez stresa, a broj primljenih golova u ovim utakmicama je sveden skoro na nulu. Generalno utakmice Arsenala idu glatko, za razliku od Sitija i Liverpula ne moraju da preokreću rezultate, sve ide kao po loju i mnogo ubedljivo. Ako izgube titulu imaju za čim da žale iz prvog dela sezone, jer ovo je najbolji tim u Engleskoj u ovom momentu.
t

tore andre flo

pre 27 dana

Najbolji tim u Engleskoj od Nove godine igra samo prvenstvo. Cak je i ovaj Celsi stigao do finala Liga Kupa i polufinala FA Kupa.
S

Stelt

pre 27 dana

A Liga Šampiona to ništa? Čelsi je dogurao do samog kraja u kupovima, a ni sam ne zna kako. U svakom slučaju neće ništa osvojiti pa neka "slave" polufinale FA kupa kao trofej.
l

lolcina666

pre 27 dana

Da je neko rekao prije par godina da ce Arsenal biti sinomim za vrhunsku odbranu i organizaciju ispao bi smjesan , ali eto, postadose ekipa kojoj ne da je tesko dati gol, no je tesko napraviti i sansu.. a u vezi i naprijed i vise nego dovoljno kvaliteta da se to naplati..
O

Ogi1410

pre 27 dana

Ekipa sa glavom i repom, nema vise onoga straha na 1 - 0 kao prošlih sezona kad samo cekas da prime gol, Saliba i Gabriel -no comment, na kraju Haverc ipak nije "los" kao sto su ga neki proglasili, upravo im je donio ono sto im je falilo dugo vremena. COYG i do titule
A

Ahha

pre 27 dana

Junajted saplice luzere u borbi za titulu!
s

skubi

pre 27 dana

Jel si prebio sudije prekjuce?
N

No more party

pre 27 dana

Castim pivo za sve ovde na sajtu ako se to dogodi 🍺🍺🍺
A

Ahha

pre 27 dana

Prebio sam ti mamaru sa budalom.
1

123458

pre 27 dana

volim saku ko oca
9

999

pre 27 dana

Kakva rutina i kakva milina za gledati. Kad se sjetim sta je bilo prije samo dvije godine, auuuu.. Kakav je majstor i koliko inteligentan igrac Kai Haverc, uvijek se oko njega nesto desava, daje golove, asistitra, skace i bori se sa stoperima. A toliko omalovazavan i ismijavan na pocetku sezone.
S

Simicmacan

pre 27 dana

Omalovazavali ga internet trolovi ... sve ti receno
N

Nnmmo

pre 27 dana

Kakva trka sva tri kluba skoro savrsena. Gostovanje Brajtonu je izuzetno tesko za svaku ekipu ali Arsenal ih je rutinski odradio mene fascinira igra Arsenala u odbrani protivnicima bukvalno ne daju nikakvu sansu da postignu pogodak.
H

Haxer

pre 27 dana

Samo da se ne uplase velicine i imena Bajerna, inace u utorak komotno mogu ubedljivo da ih dobiju kuci
S

Simicmacan

pre 27 dana

Jeste, oni su deca pa ce da se uplase Bajerna koji ni 2-0 ne zna da sacuva protiv fenjerasa
H

Haxer

pre 27 dana

Malo ko od njih je do sada igrao tako vaznu utakmicu protiv jednog velikana u LS..Arsenal je dosta mlada ekipa..