Komentari na vest

Bez zvezda, bez igrača u Ligi šampiona, bez sistema... Idu na EURO, jer imaju dva slavna prezimena

g

glavati.gorostas

pre 5 meseci

Kada ne budu igrali Andrija Zivkovic i Sasa Lukić u sredini terena. Kada ne budu igrali Strahinja Pavlovic i Nikola Milenkovic u odbrani. Tada ce da nam krene. Do tada ste u zabludi.
D

Dr Grom

pre 5 meseci

Vidi se da si obojen mržnjom prema bivšim igračima Partizana,po tebi je bolje da igraju Eraković,Babić,Radonjić,Račić.
P

Pazi

pre 5 meseci

Svaka reprezentacija ima po neku zvezdu u ekipi? Mene zanima koju to zvezdu mi imamo u našoj ekipi? Ja ne znam ni jednu. Mislim, svi oni glume da jesu ali to je već neka druga priča.
A

Auu jbt

pre 5 meseci

A ja mislio da ovakav cirkus ima samo kod nas.
N

Nerealni

pre 5 meseci

Nisam nesto upucen ali njihovi klubovi su privatizovani? FCBS bese ex Steaua? El njihova ministarka rizikujuci svoj zivot pohapsila 600 korumpiranih politicara i druge? E..sinovi to je uzrok njihovog napretka Kada se slicno dogodi u Srbiji bice nade do tada..i dalje ce Srbija lutati Paralelnim svetom Te..ne valjaju selektor te fudbaleri te Mika te Zika a uzroke svi znamo..i svi se pravimo gluvi,nemi i slepi.
p

pedjast3

pre 5 meseci

Bas mi je drago,nacija koja iskreno voli fudbal,nacija koja ima izuzetno nadarene i tehnicki perfeknte fudbalere,jedna od reprezentacija koja mi je uvijek bila na srcu po stilu igre,majstorstvu igraca,ma nije sve ni u rezultatu.Neka su se vratili,vole fudbal ,imaju talenta ,poslije Srbije svim srcem cu navijati za njih .Steaua prvak Evrope i jedno finale,uvijek dobri i uvijek kao repr.gledljivi ma kako bili u tom momentu rangirani.Ko moze da zaboravi imena poput Maradone sa Karpata Hadžija,Dana Petreskua,Mutua,Raducojuja,Munteanua,Marijusa Lakatusa,Bogdana Stelee,naseg Blodecica ,Kozmina Kontre itd.itd.Napred Rumunija vratite ovom robotskom fudbalu srce!!!
D

Dexaman

pre 5 meseci

Ova grupa je posle one naše, bila najlakša za prolaz...
P

Paa

pre 5 meseci

Čak i lakša rekao bih.
P

Pedja 333

pre 5 meseci

Realno na ovo Euro prvenstvo je bilo jedanko tesko ne otici nego otici. 24 ucesnik a Evropa ima oko 55 zemalja
.

.....

pre 5 meseci

Neće tamo biti Halanda, možda ni Levandovskog.
J

Jan

pre 5 meseci

Svi smo mi otišli zato što više reprezentacija igra na prvenstvu. Dosta reprezentacija su zalutale tamo
a

ako su ruze, procvetace...

pre 5 meseci

meni je Rumunija iz 94' u top3 najomiljenijih sastava od kad pratim fudbal. Jos uvek pamtim ceo tim. Cak i rezervnog golmana. Velika steta sto nisu dosili bar do polufinala.
G

Gosty

pre 5 meseci

I danas mi je krivo sto ih je Švedska nezasluženo izbacila u četvrtfinalu. Bas nisu imali srece, primili bezveze gol pred kraj drugog produžetka, nakon greške Prunee.
S

SUBOTICA71

pre 5 meseci

lepa observacija g-dina novinara u vezi naših istočnih suseda. lepo. jadno je jedino to što uvek imamo vremena da spremamo tuđe dvorište,a za svoje nemamo ni vremena,niti hocemo da vidimo prljavštinu A PRLJAVŠTINE JE JAKO PUNO dok ne sredimo puno stvari,možemo samo da gledamo na ZAPAD,SEVER,ISTOK a bogami i na JUG KAKO SE IGRA ZA REPREZENTACIJU IKAKO SE ONA VOLI
D

Dejani

pre 5 meseci

Da naši igrači na svoj kvalitet investiraju volju istom mjerom kao Rumuni igrali bi vjerovatno polufinale. Zbog toga se uvijek lozimo. Znamo da mogu i da nije nemoguće. Kada bi igrali srcem timski uspjeli bi napraviti zavidan rezultat.
m

mali majmun

pre 5 meseci

Kako da ne😆😆😆prevelika ocekivanja nas ubijaju😆😆😆nikad nismo igrali polufinala velikih takmicenja,smanji ocekivanje i bice sve ok😉
S

Sale Z

pre 5 meseci

Bez zvezda, igrača u LŠ ali su tim🇷🇴... U svakom timskom spotru TIM je taj koji čini rezultat i ono najbolje ne pojedinac... (kolektivni sportovi nije tenis). To su Argentici🇦🇷 shvatili na SP i osvojili 👑🏆🎖️🥇🏅 Sem Mesija , koji je shvatio da mora da se podredi ,igra timski i za onih 10 kao i oni za njega, ni jedna mega zvezda ili super star a igrači u prosečnim klubovim u Evropi.. Ali zato su bili najboljih 11 !!!
m

mali majmun

pre 5 meseci

Nije se mesi podredio ekipi nego ekipa mesiju,sto nije bio slucaj u PSZu
S

Sale Z

pre 5 meseci

#mali majmun , reprezentacija 🇦🇷 i PSŽ nisu isto... Zato pišem🖊️🖍️📝 podredili jedni drugim 🇦🇷... U PSŽ sujeta do sujete zato su došli tu gde jesu odnosno NIGDE , Trebalo im je 11 lopti ⚽. Pošto nisu osvolili LŠ a uložili milijarde💰💱💲💳💵 ! Možda je sad trener 🇪🇸 pa shvati da uspeh ne čine pojednici nego kolektiv.... Konačno da bogate gazde🇦🇪🇶🇦🇸🇦 shvate. Možda...
М

Милош Вш

pre 5 meseci

Браћи Румунима желим да направе чудо на Европском првенству. Навијаћу за наше доказане пријатеље!
n

nhj

pre 5 meseci

Ovde još gledaju Rumune potcenjivački misleći na period Čaušeskua. Dovoljno je da odete jednom to Temišvara pa da vidite da su sada daleko ispred nas, u kulturi, ponašanju, civilizacijski. To se vidi na ulici. Kad je već tako, zašto ne bi bili bolji od nas u fudbalu koji smo navikli da preuveličavamo. Pogledajte fin. vrednost prve postave protiv Bugarske i uporedite sa ovde pomenutim rumunskim igračima. Nema razlike. Teško je prihvatiti realnost ali kad otvorite oči, videćete - Rumunija je u svemu ispred nas.
I

Ima razlike

pre 5 meseci

Naš tim (na papiru) daleko skuplji od Rumuna nisu isti ni blizu. Inače Rumuni izuzetno vole nas Srbe, a Rumunija je prelepa država sa prelepim gradovima. Obavezno otići u Rumuniju ko nije otišao, oduševiće se. Nekada smo mi bili sila za njih u svemu, sad su oni dva koplja ispred nas u svemu i svih ostalih država proklete Jugoslavije
K

KosovojeSrbija

pre 5 meseci

Nije baš tako, podaci sa Transfermarkt kažu da naš tim "vredi" 293 miliona €, a rumunski 72 miliona €. Naravno to često ne mora da znači ništa, jer bi onda uvek medalje osvajale "najskuplje" reprezentacije. Al netačno je skroz da imamo isti tim oni i mi, daleko imamo bolju ekipu (barem na papiru), al to su Rumuni lepo pokazali da ne mora da znači ništa, svojim igrama su pobedili sve u grupi. Svaka čast za braću
Ј

Јосиф

pre 5 meseci

Чудан смо ми народ, задњих 30 год научили да ниподаштавамо себе! Румуни нису имали никаквих проблема после 90те,мислим политичких и војних, запад је стао иза, њих само да их отргну од скута москве! Дасу они имали ратове и бомбардовања неби се опоравили 200 год! Аутопут немају, сем до букурешта, остало макадами и вукојебине, архитектура средњевековну имају и негују је парама из ЕУ фондова плата као у србији, немојмо од мрава радити слона! За које паре раде и шта све раде по западним земљама да непричам! Румуни! Можеш мислити! Dor mišuaru!! Che facie!! Хаха!
N

News

pre 5 meseci

Uvek su Rumuni bili ispred ako znas istoriju. Samo jedno vreme za vreme komunizma su imali losiju ekonomiju.
@

@josif

pre 5 meseci

Dada "vukojebine". Bukurešt najlepši grad Istočne Evrope, nekada su bili jad i beda, sad su ispred nas 20 godina najmanje. Oni nisu imali probleme zadnjih 30 godina al nismo ni mi imali probleme zadnjih 25 godina, odavno je bilo bombardovanje. Za 25 godina narodi poput Nemaca i Japanaca bi postali ponovo super sila, mi ćemo ovakvi korumpirani da kukamo i dalje i da se oporavimo za nekih 100 godina. Previše potcenjuješ Rumune, daleko su ozbiljniji narod nego što misliš. A inače i u Srbiji imaš vukojebine kako ti kažeš i svuda drugde
n

nhj

pre 5 meseci

Mislio sam na startnu postavu. Proverio sam, odnos je bio 105 prema 40 miliona. Međutim, Mitrović, Milenković i Kostić vrede 60 miliona prema TM. Pitanje da li je to realna vrednost i kad će je TM smanjiti. Poenta je da je kod nas daleko veća korupcija u svemu, pa i u fudbalu. Tu nema napretka. Ko želi da sazna više o rumunskom sistemu, preporučujem dokumentarac "Collective", o razotkrivanju afere u zdravstvu. Posle toga ćete i sami zaključiti da je njihov sistem daleko ispred našeg.

ZetaReticuli

pre 5 meseci

Josife, ja 10ak puta godišnje prolazim rumunskim Banatom, putevi su fantastični. Novi, široki, obeleženi. Kad iz Žombolja pređem u Crnju, smrkne mi se pred očima. Izbegavam rupe do Zrenjanina kao na video igrici, a taj put je renoviran pre par godina.

Marko Pavlovic

pre 5 meseci

Mitrović vredi sam 60+

Usput

pre 5 meseci

Kao neko ko živi u Temišvaru zadnjih 5 godina ti kažem da nisi upravu. Muče gotovo iste probleme kao i mi, pa i neke dodatne. Sportski je portal pa ne bi dali ulazim dublje ali nažalost uopšte nisu ispred nas a trebali bi biti daleko ispred sa obzirom na situaciju (Eu itd)
:

:))

pre 5 meseci

Svaka čast braći Rumunima, igraju srcem. Numa tare.
Ш

Шумадија 1903

pre 5 meseci

Румунија је скромнија по питању талента од нас. Немају и одавно нису имали играче у јачим клубовима Лиге 5. Одавно их нема на Мундијалу, на ЕП-у немају неке резултате, АЛИ имају нешто што ми немамо и никако да схватимо. Људи имају фудбалску културу у држави. Кад то кажем мислим на пуне или претежно попуњење стадионе. Људи прате и бодре своје клубове, локалне клубове. Имају конкурентну лигу. У претходних 20 година имали су 10 различитих шампиона, ко не верује нек погледа. Имају боље стадионе, али пре свега боље терене што им омогућава да играју бржи и једноставнији фудбал. Репрезентација кад им игра, стадион им је углавном попуњен. Има их 20 милиона, ако наставе да раде добро и још побољшају струку и рад са младим играчима, питање је времена када ће нас прешишати, и не само нас, многе. У сваком случају свака им част на успеху, свакако су заслужили.

Zvezda ispred svih!

pre 5 meseci

Mnogo mi je drago zbog prolaska Rumunije. Navijaću za njih(uz naše)!
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

Narod bre igra, imaju Taktiku, trce.. Kad napadaju, napadaju, kad se brane, brane se svi. E to je LEK i nacin kako se pobedjuje. Oni 11 Utakmica za redom neznaju za poraz. Ne deluju uvek Atraktivno ali Rezultat je vazan.
m

mali majmun

pre 5 meseci

Kakav licemeran komentar😆😆😆a sa druge strane kad se mi plasiramo na SVETSKO,A LIGU NACIJA,EURO onda to ne valja i trazi se dlaka u jajetu a kad su rumuni u pitanju onda je vazan samo REZULTAT😆😆😆
M

Mire NS

pre 5 meseci

Drago mi je zbog Rumuna, u redu su ljudi a oduvek su imali dobre fudbalere. Odnosno u poslednjih dvadesetak godina bas i ne ali pre toga su imali jake generacije. Navijacu i za njih na Evropskom, nadam se da ce daleko dogurati.
R

Rubikova kocka

pre 5 meseci

Volim Rumune i sipmpatisem Rapid iz Bukurešta! Uz naše uvijek uz Rumune, Čehe, Slovake i ako se Grci plasiraju!
B

BD

pre 5 meseci

Rubikova kocka@Volim,kao ortodoksni Srbin,Rumunski narod,navijaću za prijateljsku državu i komšije.Proputovao sam celu Rumuniju,BUKUREŠT,2,4 miliona stanovnika,treći grad po broju stanovnika na Balkanu iza ISTAMBULA i ATINE,provodeći sjajne večeri u CAPU CU"BERE,bio u KONSTANCI,TEMIŠVARU(kafana KARAĐORĐE-JULIJUS MOL),BRAŠOV,MEDIJAŠ,PITEŠTI,kao i par manjih mesta tipa TARGU ŽIU,SIGIŠIOARA,POJANA BRAŠOV,SINAJA.Dvorci PELEŠ,BRAN I manastir SNAGOV.Ostala mi je još jedna želja da posetim KLUŽ-NAPOKU i JAŠI i to bi bilo to.Čini mi se da je to zemlja sa najviše kružnih raskrnica na svetu i........Dosta.
S

Saguenay

pre 5 meseci

Realno da ubaci Stojica iz TSC, malo da pojaca odbranu. Da krene malo vise da forsir Samardzica, da dovede mladog Luku Ilica iz Francuske i njih dvojicu da ukomponuje umesto istrosenih radonjica, samardzica i Lukica, repka bi bila daleko bolja.
x

xnxx

pre 5 meseci

pa jel da forsira samaedzica ili je samardic istrosen
m

mkjl

pre 5 meseci

A ne, nisi shvatio, u pitanju su dva igrača, jedan sa malim s i drugi sa velikim S.
k

ko bi reko cuda da se dese

pre 5 meseci

Braca Rumuni, zelim im svu srecu na EUR-u!!!!... 😇💪👏
r

rea

pre 5 meseci

Vratio im se tako što na EP ne ide 10 reprezentacija. Isto tako se vratio i nama, do trećeg kola grupne faze istog, tada se vraćamo u realnost i ponovo ga gubimo.
D

Druže

pre 5 meseci

Oni bi svakako otišli, jer su bili prvi u grupi.