Komentari na vest

Bajerov teror se nastavlja! Izjednačen Benfikin postratni rekord, još jedna do istorije

K

Kmeek

pre 13 dana

Zaboravili ste Karabag. I to u obe utakmice su čudesno preokrenuli rezultat. A ne Vest hem i neke gluposti. Pogledajte malo bolje.
P

Pošaljite nekoga

pre 13 dana

U Leverkusen da isprati uživo i da nam prenese atmosferu, tako to rade profići..
L

LOSE

pre 13 dana

je izgubiti, loose je labavo
D

Da li je moguce

pre 13 dana

Udjem na vest, vidim deset komentara, ocekujem bice dobrih analiza, pohvala na racun Bayera i igraca/Alonsa i sl. Medjutim, svih 10 komentara su besmisleno napucavanje tastatura navijaca zvezde i partizana (namerno malim). Ja se stvarno trudim, ali ne mogu da razumem glave koje se na vesti o BAYER LEVERKUSENU svadjaju o zvezdi i partizanu. Postoji li jos nesto u vasim zivotima osim dva najveca legalizovana kriminalna udruzenja u Srbiji?
S

Sf

pre 13 dana

Situacija je ovakva. Navijači partizana bilo koja vest da je, politika, muzika ili sport oni prvi moraju da negde ubace i Zvezdu u svoj komentar. To su teške frustracije i kompleksi. Onda im sa druge strane odgovore i tako se dodje do prepucavanja. Dobro si to primetio. A ako hoćeš da pročitaš analizu Bajera i njihovog trenera moraćeš sam da je napišeš.
O

OFK Beograd

pre 13 dana

Objavite komentar! Kad ste umeli da pisete cele sezone o Hajduku iz Splita i da se lozite na njihove navijace, objavite i njihove danasnje transparente i pesme koje su pevali.
S

Sima Arauho

pre 13 dana

A Zvezda?!A zvezda koja ne zna za poraz u domacem prvenstvu pola decenije.
g

garinca

pre 13 dana

I partizan je sezonu završavao bez poraza samo si ti tad bio mali da se sećaš a evropi jedan veliki 'urac.
M

Moze

pre 13 dana

da prica ko sta hoce i da ga mrzi iz ovih ili onih razloga ali Xaka je fudbalska klasa, tu nema dileme

1902

pre 13 dana

Bravo za Leverkuzen i trenera Alonsa! Taman 2025 da preuzme Real od Ancelotija. Bilo bi to idealno resenje.
L

Logitech

pre 13 dana

Koliko se forsira taj Leverkuzen i gura da izbegne poraz, da postaje providno, podsecaju me na sedmostrukog sampiona nase drzave i lige.
@

@Logi

pre 13 dana

Kakav komentar!Gura se Leverkuzen,od koga?!Ha ha ha...kakav mozak!
S

Sf

pre 13 dana

Pa što pitaš kakav mozak. Pa grobarski mozak napaćeni. Paranoja ne popušta. Svi mogu da vide kakvi su. Čuj guraju Bajer. Ko genije ko?, Ko ih gura i zašto. Daj neku vašu grobarsku teoriju zavere. Da nije Bajden i strani centri moći ili masoni i iluminati, možda Vatikan ili mali zeleni marsovci. Ko? Hvala ti bože što navijam za Zvezdu verovatno bi i ja bio ovakav da me je zadesila sudbina da navijam za partizan.
Š

Šarki moj

pre 13 dana

Ne sedmostruki već će bi bar dvadesetostruki uzastopni šampion. Sve dok ne počnete da gledate sebe i lečite svoje frustracije gledaćete u ledja Zvezdi. Bolje idite na utakmice i smenite svoju upravu. Dinamo juče faktički opet postao šampion i niko u hrvatskoj ne kmeči kao vi ovde. U Hajduku smenili upravu i trenera i niko ne upire prst u Dinamo, navijači besni na igrače i upravu znog loše igre i kikseva. Rijeka izgubila, traže gde su pogrešili jer su imali plus 5 i kiksnuli protiv Lokomotive ni oni ne krive Dinamo zbog svojih grešaka i kikseva. Ali vi ste šampioni kmečanja. Svi vam krivi svi nepošteni a vi fine poštenjačine. 5 utakmica u nizu ste izgubili i od toga od Zvezde 2 puta. A šta ćemo sa ostala tri poraza i nerešeno na vašem terenu protiv Napretka? Po kvalitetu vi bi trebali da budete iz TSCa. To su pokazale i vaše medjusobne utakmice, budite srećni što ste bar drugi. U kvalifikacijama za trećerazredno takmičenje ste doživeli blamažu od Sabaha i klinaca iz Nordsjilanda. Ne zna se šta je veća bila. Pa ko vas je tamo saplitao i radio protiv vas. To su bile evropske utakmice. Ali ne, vi prosto imate veliki problem sa samim sobom jer ne želite da shvatite da je problem u vama već je lakše da živite u ubedjenju i paranoji da su svi protiv vas i prosto mi deluje da na neki perverzan način uživate u tome. Da uuživate u ulozi žrtve, valjda vam je lakše tako da zaspite šta li je. To mora neko stručan da razjasni koji se bavi takvim slučajevima i pojavama.
J

Jöle 39

pre 13 dana

Još su samo zvezda i fc Pjongjang ispred sa rekordom bez poraza a njih teško da će iko ikada srušiti.

NemanjaKZ

pre 13 dana

A u glavi samo Crvena zvezda...
X

Xhaka brat

pre 13 dana

Aufff aufff ovo su njegovi golovi najjaci ove sezone , vi sto ga mrzite samo ga gledajte pozz iz Bazela

plivajuci zamajac

pre 13 dana

uh sto bih voleo da izgube
F

Freys

pre 13 dana

Nece ti se uskoro ta zelja ostvariti!!!
P

Pjer

pre 13 dana

Zašto da izgubi ,momci igraju strašan fudbal i guraju prst u oko ovima što ulažu po 500 miliona po prelaznom roku a ovo je klub sa osrednjim ulaganjima i ispod toga. Svaka im čast neka udju u anale fudbala.